Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

renos_g9

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by renos_g9 »

ωραια κομμαθκια α
ΤΖΙΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΖΙΑΙ ΕΛΑΛΕΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ. ΣΤΟ ΠΑΝΑΫΡΙΝ ΕΠΑΡΤΟΝ ΤΖΙΑΙ ΟΣΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΩΣΤΟΝ.... ΤΖΙΑΙ ΤΖΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΙΕΡΕΤΑΣ ΤΖΙΑΙ ΕΝ ΣΟΥ ΠΟΛΟΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΫΡΙΝ ΧΑΡΙΣ' ΤΟΝ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ

jack tar

Post by jack tar »

απο τις 5 μεχρι τις 12 το μεσιμερι χτες επιασαμε 8 μουρμουρους οι 3 τους ηταν πανω που 400γρ. και ενα λαυρακι
τελικα εκινος που ειπε οτι τσιμπουν μερα ειχε δικιο. :clap:
ι ορα 12 ακριβως επεξαν και τα 2 καλαμια και ειχα δολωσει αμερικανο.το ενα εκαταφερα να φκαλω και ηταν ενας πολυ καλος μουρμουρος,αν τα καταφερω σημερα να βαλω και φωτογραφιες :D :dance:
''surf casting'' A way of Living

mpouklis

Post by mpouklis »

ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΛΙΑ .ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΕΧΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΟΝΟΔΟΛΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΙΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝ ΛΥΘΡΙΝΟΥΙΝ.ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΣ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΘΗΡΑΜΑ.Ε ΤΣΙΜΠΙΣΕΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΥΚΙΑ ΚΑΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΚΑΛΩ ΕΚΣΩ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ε ΤΣΙΜΠΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΥΛΟΙ ΤΣΕ Ε ΠΑΡΕΤΗΣΑ :dance: (ΛΕΜΕΣΟΣ POWER SURFCASTING) :hand:
Attachments
ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΛΥΘΡΙΝΙ
ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΛΥΘΡΙΝΙ
tsip.jpg (73.73 KiB) Viewed 5649 times

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

o τοπος που επιασες το λυθρινι εν βαθύς :?: Εγω οσα επιασα ηταν στο rockfishing σε μεγάλα βαθυ :D
Rememper always someone waiting for you at home

mpouklis

Post by mpouklis »

ΟΧΙ ΚΟΥΜΠΑΡΕ.ΣΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΑΘΙΑ.ΑΠΛΩΣ Ε ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΣΠΟΔΗς Ο ΒΥΘΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΦΥΚΙΑ :mrgreen:

mpouklis

Post by mpouklis »

:hand: KAΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΟΛΟΝΥΧΤΙΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΨΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΩΣΙΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ.ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΕΣ ΤΣΙΜΠΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΤΣΙΠΟΥΡΙΤΣΑ ΠΟΥ ΞΕΝΕΡΙΣΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ.ΟΙ ΣΟΡΚΟΙ Ε ΤΣΙΜΠΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΝ ΓΑΡΙΔΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ :!:

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

΄Πολύ ωραίος, είχε φουρτούνα φαντάζουμε...

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

Αμαν εν φεγγαρι τσιμπουν ολα τα ψαρκα ακομα και σορκοι και μυλοκοπια :D
Rememper always someone waiting for you at home

marios
Site Admin

Post by marios »

konstantinos kalogir wrote:΄Πολύ ωραίος, είχε φουρτούνα φαντάζουμε...
:roll: Εμενα αντίθετος από τον Κωσταντίνο δεν μου φαίνεται καθόλου ωραία!!!!(επιαμε η κατζιες :snooty: ) Στην φωτό βλέπω 6 σορκουΘΚΙΑ ......... σαν φωτό δεν μου αρέσει :snooty: ...sorry
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

savvis

Post by savvis »

η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο μικρα. :doh:

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

marios wrote:
:roll: Εμενα αντίθετος από τον Κωσταντίνο δεν μου φαίνεται καθόλου ωραία!!!!(επιαμε η κατζιες :snooty: ) Στην φωτό βλέπω 6 σορκουΘΚΙΑ ......... σαν φωτό δεν μου αρέσει :snooty: ...sorry
Ίσως να με εξεγέλασε λίο η φώτο..Αλλά εν να μεν έχουν που καμιά 200-250ριά γραμμάρια το ένα;

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

konstantinos kalogir wrote:
marios wrote:
Ίσως να με εξεγέλασε λίο η φώτο..Αλλά εν να μεν έχουν που καμιά 200-250ριά γραμμάρια το ένα;
Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης στην φωτό, αλλά και εγώ θα συμφωνήσω με τον Μάριο. Δεν φαίνονται να είναι μεγάλα ψάρια (πολύ μακρόστενοι, χαρακτηριστικό των νεαρών ατόμων). Μιλούμε για αρκετά κάτω των 100γρ ο ένας, σίγουρα πολύ κάτω του νόμινου μεγέθους. Αν μπορεί ο φίλος να βάλει καμμιά φωτό με κάτι για σύγκριση (πχ ένα αναπτήρα, ένα βαρίδι 120γρ, ένα χέρι κλπ) ίσως μας αποδείξει λανθασμένους...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

evol12

Post by evol12 »

ψαρεμα απο η ωρα 15 00 - 20 00 ζυγι {αρχιροδον} 3 λαυρακια 700 - 800γρ

ALEXIS SURFMANIA

Post by ALEXIS SURFMANIA »

evol12 wrote:ψαρεμα απο η ωρα 15 00 - 20 00 ζυγι {αρχιροδον} 3 λαυρακια 700 - 800γρ
Φίλε evol12 τρόπος ψαρέματος ΠΟΣ για λαβράκια

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

(CyBasser) wrote:Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης στην φωτό, αλλά και εγώ θα συμφωνήσω με τον Μάριο. Δεν φαίνονται να είναι μεγάλα ψάρια (πολύ μακρόστενοι, χαρακτηριστικό των νεαρών ατόμων). Μιλούμε για αρκετά κάτω των 100γρ ο ένας, σίγουρα πολύ κάτω του νόμινου μεγέθους. Αν μπορεί ο φίλος να βάλει καμμιά φωτό με κάτι για σύγκριση (πχ ένα αναπτήρα, ένα βαρίδι 120γρ, ένα χέρι κλπ) ίσως μας αποδείξει λανθασμένους...
Ξανακύταξα προσεκτικά την φωτογραφία με τα σορκούθκια και δυστυχώς ΥΠΑΡΧΕΙ μέτρο σύγκρισης. Τα σορκούθκια είναι τοποθετημένα πάνω σε χάρτινη χακί σακκούλα και μπορείτε να δείτε στο πάνω μέρος την διάμετρο του σπάγγινου χερουλιού της χαρτινης σακκούλας. Πολύ φοβάμαι ότι πρόκειται για ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ σαργουδάκια, τα οποία δεν ξεπερνούν τα 10 εκατοστά και μάλλον είναι 7-8 εκατοστά το καθένα.

Ισως ο φίλος μας ο mpouklis να είναι νέος στο χόμπυ και να μην έχει υπόψιν του ορισμένους νόμους, τόσο της δημοκρατίας (μίνιμουμ επιτρεπτό μέγεθος) όσο και ηθικούς (δεν είναι σωστό ούτε καλό για το ψάρεμα να κρατούμε ανήλικα ψάρια). Ελπίζω να μην πάρει κατάκαρδα την κριτική που του έγινε τόσο από τον φίλο μου τον Μάριο όσο και από μένα και κυρίως να καταλάβει γιατί δεν συμφωνούμε με αυτή την φωτογραφία. Αλλωστε δεν είπε κανείς τίποτα παρά μόνο θετικά σχόλια για την φωτό με την τσιπούρα και το λυθρίνι που ήταν αποδεκτά θηράματα! Φίλε mpouklis, περιμένουμε νέες φωτογραφίες με όμορφα αξιορεπή θηράματα!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”