Εννα με πάρεις στον δικό σου σιηλά να σε πάρω τζαι γω στο δικό μουGiorkos wrote: όπως φαίνεται " Εν την γλυτώνει ο Σιηλάς"![]()
![]()

Εννα με πάρεις στον δικό σου σιηλά να σε πάρω τζαι γω στο δικό μουGiorkos wrote: όπως φαίνεται " Εν την γλυτώνει ο Σιηλάς"![]()
![]()
Για σου ρε Δημήτρη πολλά ωραίοςhdemetris wrote:Επιτέλους καλός καιρός εχτές και τον εκμεταλλέυτηκα με πολύωρο ψάρεμα.
Αποτέλεσμα 1 λαβράκι, 2 μεγάλες κουρκούνες και 2 κέφαλοι ο ένας πραγματικό θηρίο (πάνω από 2.5 κιλά).
Το ποιο ωραίο όμως ήταν ότι έβαλα στο gps του εγκεφάλου μου την τρύπα ενός 4άρη ορφού. Μόλις με είδε χάθηκε στην τρύπα του αλλά δώσαμε ραντεβού για άλλη μέρα.
Παρόλο που δεν έπιασα το ξεχωριστό θήραμα πραγματικά το απόλαυσα. Φώτο αργότερα.
μπραβο φιλουι μου!επιτελους εκαταφερες τα να βουτησεις!!hdemetris wrote:Επιτέλους καλός καιρός εχτές και τον εκμεταλλέυτηκα με πολύωρο ψάρεμα.
Αποτέλεσμα 1 λαβράκι, 2 μεγάλες κουρκούνες και 2 κέφαλοι ο ένας πραγματικό θηρίο (πάνω από 2.5 κιλά).
Το ποιο ωραίο όμως ήταν ότι έβαλα στο gps του εγκεφάλου μου την τρύπα ενός 4άρη ορφού. Μόλις με είδε χάθηκε στην τρύπα του αλλά δώσαμε ραντεβού για άλλη μέρα.
Παρόλο που δεν έπιασα το ξεχωριστό θήραμα πραγματικά το απόλαυσα. Φώτο αργότερα.
nai εν ωραία, αλλά εν μπορώ να αποφασίσω ποιο κλέβει την παράσταση...η μπουκάλα, ή το κλατσούινpaulos charalambous wrote:wraia psaria!!
to klatsoui nomizw xaxa:)Giorkos wrote:nai εν ωραία, αλλά εν μπορώ να αποφασίσω ποιο κλέβει την παράσταση...η μπουκάλα, ή το κλατσούινpaulos charalambous wrote:wraia psaria!!
Μα θορε μου τον γιωρκατσο που να μου ειρωνευτη θεμας.. χαχαgeorge87d wrote:Ο φιλος μου ο Παυλος πεζει πολλα ποτουτα γιαυτο περιπεζει![]()
Δημητρακη πολλα ωραια ψαρια!!![]()
Ναι φίλε μου αλλά έμαθες άλλα σχήματα και χρώματα απ΄ότι ακούωNIKOLAS HARRIS wrote:μπραβο φιλε μου πολυ ωραια!![]()
σε ποια περιοχη το ψαρεμα;![]()
ρωτω γιατι εξεχασα το σχημα που εχουν τουτα τα ψαρκα που μας δειχνεις!![]()
που θα πας οταν λες φευγεις;;;καλο σου ταξιδι!
αν μενεν πανω που 5 κιλα εν ποζαρωgeorge87d wrote:11 αλλα 12 εν να με 8ορεισ να σου φκαλο εναν ορφατσο πασ την βαρκα σου τσιε εν να με 8ορεισ τσιε να γελας!!!!!Τσιε μετα εν να ποζαρεις!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα![]()
![]()