Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- mourmouros
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Πήγαμε και εμείς περιοχή Δεκέλειας 20.00-2.00 ...
!

κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!
Ενα σορκουι 400 γραμμαρια και δυο σιηλες
ψαρεμα 12 00-20 00 ζυγι {αρχιροδον} τπτ επιαστικαν ομως λαυρακια - κεφαλοι
ψαρεμα κοντα στον πεντασχοινο αγ. θεοδωρο απο τις 3 μεχρι τις 8 απολυτως τπτ.κινηθηκα προς το ζυγι και δοκιμασα στην παραλια του μαρωνιου εφκαλα ενα λαυρακι καμια 200γρ. αλλα εκαματο επιστροφη διοτι ετσιμπισε η ωρα 9 και,ηντα τσιανς ειχα να πιασω κατι αλλο μετα τις 9?
''surf casting'' A way of Living
-
spinning για κούνελους 4 ώρες ,επιασα ........ ωραίο χρώμα
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
marios wrote:Νυχτερινό ψάρεμα χθες περιοχή Αγ.θεόδωρου εγώ ο ps1χας και marios pafitis... αποτέλεσμα:ούτε τσιμπιά!!
Μάριε μου να ζήσουμε!!!εν πειραζει ρε φιλε εν η δουλεια μας. ο Παφίτης έκοψεν το γυρί του του χρόνου πάλε!!!
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
Ψάρεμα Πάφο εψές περιοχή Πέγειας, τίποτε απολύτος παρόλο που οι συνθήκες εφαίνουνταν κατάλληλες...
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
όση γράψαμε πιο πάνω ψαρέψαμε νυχτερινό!! 2 γνωστη μου ψάρεψαν το σαββατοκύριακο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι
επαρχία λάρνακας αποτέλεσμα σαββατοκύριακου 8 καλές μουρμούρες και 3 μισόκιλα λαβράκια!!! Mήπως ψαρεύουμε λάθος ώρα αυτόν το μηνα ? 

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
ετελιοσε φιλε μου εν ξαναπαω νυχτα ενμε κανει που εν πιανω τπτ εγεμοσαν και τα χερια μου χιονιστρες που την κρυαδα.θα πιενω και εγω ετσι ωρες περκι δω κανενα καλυτερο αποτελεσμα
''surf casting'' A way of Living
Re: Τσιπουρα
παντα ψαρεύω με κατεψυγμένη γαρίδα διότι είναι πολύ αποτελεσματική ιδιαίτερα το βράδυmpouklis wrote:με δόλωμα κατεψυγμένη άσπρη γαρίδα(the best)
η συγκεγκριμένη τσιπούρα πιαστηκε στην λεμεσό
Καλή παρατήρηση... Η επόμενη εξόρμηση θα γίνει πρωινή τζε ο θεός βοηθός.marios wrote:όση γράψαμε πιο πάνω ψαρέψαμε νυχτερινό!! 2 γνωστη μου ψάρεψαν το σαββατοκύριακο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέριεπαρχία λάρνακας αποτέλεσμα σαββατοκύριακου 8 καλές μουρμούρες και 3 μισόκιλα λαβράκια!!! Mήπως ψαρεύουμε λάθος ώρα αυτόν το μηνα ?
Ωραία τσιπούραmpouklis wrote:με δόλωμα κατεψυγμένη άσπρη γαρίδα(the best)

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- konstantinos kalogir
Ολονύχτιο το σάββατο, ετζημηθήκαμε καλά αφού τα ψάρια δεν ανοίξαν το στόμα τους. Μια μουρμουρούα και ένα σορκούι αλλά και τζίνα επείαν πίσω..
ψαρεμα 17 00 - 21 00 ζυγι τπτ αερα κουπανιστο
επαναλαμβάνετε το ίδιο ακριβώς και για απόψε. ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΥΤΕ ΤΣΙΜΠΙΑLEONIDAS wrote:τζιαι πως επιαμεν ηντα!!!πεντε ωρες 1900-0000 με δολωματα αμερικανο, γαριδα, ολλανδο και μονοδολι αποτελεσμα ουτε τσιμπια μα ουτε μια. η θαλασσα ηταν οπως την πομπα αλλα δεν μας εδωσε τιποτε. εμεινεν μας μονο η κρυαδα αλλα υγεια.....LEONIDAS wrote:φευγω κι εγω για λαρνακα νομιζω εν νακκον καλυτερα τα πραματα τζιικατω. αποτελεσματα τζιαι που μενα αυριο η αργα ποψε.savvis wrote:Φευκω σε λλιο για Ακαμα.Την Παφο κτυπα την
πολλα ο αερας ελπιζω να μας αφηκει να ψαρεψουμε.
Μαλλον θα ψαρεψουμε σε βραχωδη βυθο.
Αποτελεσματα αυριο.
Περκημον ο Θεος ενεν με τα ψαρκα παλε!!!
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.