Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

PrEdAtΩR

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by PrEdAtΩR »

CASTING wrote:
Γι'αυτό γυρίζεις στο spinning και δεν ανυσυχείς μην σου περισσέψουν δολώματα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ναι αλλα στο τελος εννα γεμοσο τον τοπο ψευτικα ψαρουθκια τζαι να μεν ηξερω τι να τα καμω :) :) :)
ειδικα αμα εχεις χιλιαδες και σκευτεσαι ρε μαλαλα , εμπορουσες να πιασεις αυτοκινηταρα με οσα εδωσες να τα πιασεις τουτα

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

(CyBasser) wrote:
konstantinos kalogir wrote:
CASTING wrote:Μετα που το διαγωνισμο που ενε καταφεραμε να φαμε τα δολωματα ειπα να παω τη Δευτερα περκι τα καταφερω τουντη φορα,αμ δε.Ψαρεμα στο ακρωτηρι με καλη θαλασσα, αερα δεν εισιε αλλα ηταν ταραγμενη, δολωματα ακροβατη αμερικανο γαριδα κοτοπουλο, αποτελεσμα ουτε τσημπια.Τελικα επηαν για πασμομα τα δολωματα(οπως τες πλειστες φορες) τζαι εγω εβαλα αλλη μια τζιζα στο πινακα μου.
Και εμένα εμείναν μου τα δολώματα που το διαγωνισμό. Επείαμε εψές ολονύχτιο και πάλε εμείναν μου. Έδωκα και 3 κουτιά ακροβάτη... Επέταξα και κάτι χαλασμένους αμερικάνους...Και πάλε εμείναν 3 ακροβάτες και 1 αμερικάνος... Το Σάββατο πάλε...
Γι'αυτό γυρίζεις στο spinning και δεν ανυσυχείς μην σου περισσέψουν δολώματα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ατε βοήθα με λίγο και να το γυρίσω και στο spinning, why not...; :D

admin
Site Admin

Post by admin »

Αύριο Κυριακή 22/3/09 με παρακάλεσαν κάποιοι φίλοι απο την Πάφο να τους πάρω για κανένα ψάρεμα απο την ακτή. Έχει κανένας κανένας όρεξη να πάμε μαζί απο άλλη επαρχία ή κανένας Παφίτης να βρεθούμε στην Πάφο. Σκεύτομαι να πάμε προς Αρκάκα πλευρά. Αν κάποιος έχει όρεξη στείλτε μου μου σε π.μ το τηλέφωνο σας και θα σας τηλεφωνήσω να κανονίσουμε

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

Ειμαι εγω που τον Πωμο αλλα αυριο εν θα μπορω γιατι εν να παω με τον τον αδερφο μου ψαρεμα προς τον ακαμα. Ο μονος τοπος που εχει ψαρι στις περιοχές μου ειναι τζαμε που εχει μια μικρη εκκλησουα ακριβως που κατω και τζαμε να ψαρεψεται με αντεννα η εγγλεζικο :D :D :D
Rememper always someone waiting for you at home

admin
Site Admin

Post by admin »

Τελικά σήμερα λόγω κατανάλωσης αρκετης αλκοόλης ψες βράδυ πήγα πιο κοντά, απο τισ 6.30 περιοχή Πισσούρι 4 καλάμια δόλωμα ακροβάτη,αμερικάνο, γαρίδα ---ούτε άγγιξαν πάνω ως τις 10.00 Απο τισ 10.30 ως τις 12 περιοχή πέτρα του Ρωμιού με τα ίδια σύνεργα και δολώματα αποτέλαισμα 0 απο ο =ο.
Εγ΄υριζε μου γιατί η θάλασσα τελικά παρά τις προβλέψεις τον μετερεωλογικών σελίδων ήταν λάντα τσε έκανε πολύ για καθετί απο το σκάφος ή ψαροντούφκο(αλλά λόγω προβλήματος με το γόνατο ως τον Ιούνιο απλά θα την βλέπω) :angry-banghead:

konstantinos kalogir

Ολονύχτιο εψές, ένα μυλοκοπούι 250γρ,εν τα εκατάφερα να του βγάλω το αγκίστρι αλλά άφησα το να φύγει, μήπως τα καταφέρει μόνο του. Όλη νύχτα ούτε τσιμπημαααααααααααααααααααααααα

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Στους δυο προηγουμενους αφιερωνω το τραγουδι "ΥΠΟΜΟΝΗ" :lol: :lol: :lol: :lol:

konstantinos kalogir

EVANTHIS LOIZOU wrote:Στους δυο προηγουμενους αφιερωνω το τραγουδι "ΥΠΟΜΟΝΗ" :lol: :lol: :lol: :lol:
:D Μπορεί να αλλάξει λίγο η τύχη μου την Τρίτη. Σκέφτουμε να πάω σε κακότοπο για σορκούς και μυλοκόπια....................

evol12

Post by evol12 »

απο τις 14 00 - 20 00 στο ζυγι {αρχιροδος} ουτε τσιμπια δολωμα λασπογαριδα

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

Τι εν η λασπογαρίδα :?:
Rememper always someone waiting for you at home

evol12

Post by evol12 »

Η ζωντανη γαριδουα

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

konstantinos kalogir wrote:Ολονύχτιο εψές, ένα μυλοκοπούι 250γρ,εν τα εκατάφερα να του βγάλω το αγκίστρι αλλά άφησα το να φύγει, μήπως τα καταφέρει μόνο του. Όλη νύχτα ούτε τσιμπημαααααααααααααααααααααααα
Την περασμένη βδομάδα αναλώθηκα τρεις διαφορετικές μέρες στο αγαπημένο μου άθλημα το καστιγκ σε συγκεκριμένη περιοχή της Λάρνακας η οποία σχετικά κρατά ψάρι. ώρες κυρίως 1900 - 2300 και 0200 - 0700 ξημερώματα. δολώματα αμερικάνο, ολλανδό, γαρίδα και ακροβάτη. αποτέλεσμα ούλλες τζ ούλλες 2 μουρμούρες με χίλια βάσανα. ειδικά το ψάρεμα 0200 - 0700 δεν απέδοσε τίποτα και δεν είχα ούτε και τσίμπημα απολύτως. επέλλανα να βκάλω μυλοκόπι έπιανμε μανία!!!!
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

konstantinos kalogir

Εγώ πάλε επεθύμησα σορκούς..... :violin:

savvis

Post by savvis »

chrysanthos9 wrote:Ειμαι εγω που τον Πωμο αλλα αυριο εν θα μπορω γιατι εν να παω με τον τον αδερφο μου ψαρεμα προς τον ακαμα. Ο μονος τοπος που εχει ψαρι στις περιοχές μου ειναι τζαμε που εχει μια μικρη εκκλησουα ακριβως που κατω και τζαμε να ψαρεψεται με αντεννα η εγγλεζικο :D :D :D
Χρυσανθε εισαι που τον Πωμο? η πιο ωραια περιοχη της Κυπρου

πηγα Σαββατο Παχυαμμο .ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑ

SiliS

Post by SiliS »

Νυκτερινο εγγλεζικο ψαρεμα για κεφαλους απο τις 3 μεχρι τις 8...αποτελεσμα ενας κεφαλος 2600 γρ. Η μαχη ηταν απιστευτη και κρατησε αρκετα ωστε να το απολαυσω... :P Μανα 18, παραμαλλο 16 και δολωμα προνυμφες. Το τσιμπημα ηρθε κατα τις 4 30, μετα ενα ακομα απο εναν του ιδιου μεγεθους τον οποιο εχασα απο ξαγκιστωμα και το ψαρεμα οπως ηταν αναμενομενο τελειωσε εκει. Δεν πειραζει ομως.
Attachments
kefalos 2600.jpg
kefalos 2600.jpg (31.83 KiB) Viewed 4533 times
I d rather be fishing!!!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”