alexis georgiou wrote:τι περασμένη βδομάδα ψάρεψα σε τρικυμία 3-5 μποφόρ σε δύο διαφορετικές ήμερες μουρμούρες 450γρ το ένα στο ίδιο τόπο και τις ίδιες ώρεςκαι με μέρα 10 το πρωί που συνήθως τσιμπούν νύχτα περίπου μέσα σε μικρού τυπού λιμενοβραχίονα οπός αυτά που κλίνουν στα ξενοδοχείο μικρού στιλ λιμανάκι είναι η εποχή τους Τορά η τους έπιασα λόγο τρικυμίας μέσα στο λιμενοβραχίονα γνωρίζει κάποιος ποτέ είναι η μήνες τον μουρμουρον για Παφο και πιες είναι η καλύτερες μουρμουρώπαράλιες τοποθεσίες από τι πέτρα του ρωμιού μέχρι το σκάμμα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επια και το απόγευμα άλλα τίποτε ο εκλεζος επιε και το απόγευμα άλλα κρύωσε τσε εφιε γλιορα ηπεν μου κάτι τσίμπησε τσε την ώρα που τραβάν εφιεν που το αγκίστρι ετσιακαρα τα αγκίστρια του αν τα εθορες να νόμιζες ότι περιμένει καμιά συναγρίδα η κανένα γοφάρι άλλα το καλάμι του ήταν σηιμανο 7σπαστο ωραίο καλάμι ιδικά για τραβελ από ότι μίλησα μαζί του λίγο οπού παι διακοπές παίρνει το μαζί του επαι μου τσε μια ιστορία που επσαρεφκε στην Αφρική αν κατάλαβα κάλα με τα εκλεζικα μου πρέπει να ψάρεψε παλαμίδαsavvis wrote:Αλεξης γεια Πριν να παεις ψαρεμα γραψε μου εδω να κανονισω να ερτω.Επιασε τιποτε ο Εγγλεζος?
Μην δοκιμάσεις να το φάεις. Μήπως είναι κουνελλόψαρο?alexis georgiou wrote:ok σήμερα ήμουν έξω ήρθε τσε ο εκλεζος είδεμε που το μπαλκόνι τσάι κατέβηκε κοντά μου έπιασα ένα πράσινο ψάρι 300ρι άλλα αίνε κατάλαβα τι ψάρι είναι ευκαλατο φωτογραφία πέρκη ξέρη κανένας αν ειναι κάλος ο τσαιρος να τα πούμε Τετάρτη πρωί