Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Ο ενας ο σαργος ο δευτερος ειχε σκαλωσει.Νομιζα οτι καπου πιαστηκε το βαριδιο.Αφηκα το μεσα κανενα εικοσαλεπτο γιατι ειχα τις υποψιες μου και μετα βγηκε !
Αμάνα μου ντα τερατομούρμουρουςsavvis wrote:Επηαν στην καταψυξη γιατι ειχαν ξεπαγωσει τουτα!!!

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Σιηλες.Πιανουνται μες τες φυτζιες.Δεν θεωρειται ψαρι ΑΑ
Παιδκια εν αναγκη να αγορασω ψυγειο μονο για τους σκουλουκους τζαι το ψαρι.Αλλα ξερω την τυχη μου
Μολις το πιασω εν θα σταυρωνω ψαρι!!!
Εχω ακουσει οτι στο λιμανακι της Κατω Παφου εχει λαβρακια.Ξερει κανεις πως ψαρευονται?
(Ξερω οτι ειναι εκτος θεματος αλλα δεν ηξερα που να ρωτησω
)

Μολις το πιασω εν θα σταυρωνω ψαρι!!!
Εχω ακουσει οτι στο λιμανακι της Κατω Παφου εχει λαβρακια.Ξερει κανεις πως ψαρευονται?
(Ξερω οτι ειναι εκτος θεματος αλλα δεν ηξερα που να ρωτησω

Last edited by savvis on Mon Mar 16, 2009 5:32 pm, edited 1 time in total.
Έχει μιαν απλή τζε οικονομική λύση.
Έξτρα ψάρκα: Σύρνε τα πίσω
Έξτρα σκούλουκους: Τάιζε τους των ψαρκών που έσυρες πίσω
Με το πρώτο θα έχεις πάντα ψάρι να ψαρεύκεις τζε με το δεύτερο θα χρησιμοποιάς πάντα τους φρέσκους σκούλουκους τζε θα ταΐζεις τζε το ψαρότοπο σου να κρατά ψάρι.
Έξτρα ψάρκα: Σύρνε τα πίσω
Έξτρα σκούλουκους: Τάιζε τους των ψαρκών που έσυρες πίσω
Με το πρώτο θα έχεις πάντα ψάρι να ψαρεύκεις τζε με το δεύτερο θα χρησιμοποιάς πάντα τους φρέσκους σκούλουκους τζε θα ταΐζεις τζε το ψαρότοπο σου να κρατά ψάρι.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Χτες πρωι ακουσα τα στοπερ της μηχανης μου να σφυριζουν και οταν πηρα το καλαμι τιποτα.
25 παραμαλλο και κοπηκε στους βραχους οταν εσερνε το βαριδι μαλλον.
Ελπιζω το ψαρι να μην παθει τιποτα τωρα που θα εχει το αγκιστρι και λιγη μισινα στο στομα
25 παραμαλλο και κοπηκε στους βραχους οταν εσερνε το βαριδι μαλλον.
Ελπιζω το ψαρι να μην παθει τιποτα τωρα που θα εχει το αγκιστρι και λιγη μισινα στο στομα
-
εγω αμμαν σφυρα η μηχανή μου λαδιάζω την και εν οκsavvis wrote:Χτες πρωι ακουσα τα στοπερ της μηχανης μου να σφυριζουν και οταν πηρα το καλαμι τιποτα.

Η συντήρηση είναι το παν

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Κάτι έγινε εψές γιατί σήμερα είσαι στα hi σου tze χορατεφκις μας χεμίςfISHANDCHIPS wrote:εγω αμμαν σφυρα η μηχανή μου λαδιάζω την και εν οκsavvis wrote:Χτες πρωι ακουσα τα στοπερ της μηχανης μου να σφυριζουν και οταν πηρα το καλαμι τιποτα.![]()
Η συντήρηση είναι το παν![]()

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
- konstantinos kalogir
Ψάρεμα εψές, τέλεια νέκρα, ο αέρας βόρειος και η θάλασσα λάδι. Λόγω της μαλάγρας εκατάφερα ένα μυλοκόπι 650γρ. Και ένα μουγκρί του μέτρου το οποίο αφού με ελάωσε καμπόσο (επέρασα το για μυλοκόπατσο) επέστρεψε πίσω...
Μετα που το διαγωνισμο που ενε καταφεραμε να φαμε τα δολωματα ειπα να παω τη Δευτερα περκι τα καταφερω τουντη φορα,αμ δε.Ψαρεμα στο ακρωτηρι με καλη θαλασσα, αερα δεν εισιε αλλα ηταν ταραγμενη, δολωματα ακροβατη αμερικανο γαριδα κοτοπουλο, αποτελεσμα ουτε τσημπια.Τελικα επηαν για πασμομα τα δολωματα(οπως τες πλειστες φορες) τζαι εγω εβαλα αλλη μια τζιζα στο πινακα μου.
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......
- konstantinos kalogir
Και εμένα εμείναν μου τα δολώματα που το διαγωνισμό. Επείαμε εψές ολονύχτιο και πάλε εμείναν μου. Έδωκα και 3 κουτιά ακροβάτη... Επέταξα και κάτι χαλασμένους αμερικάνους...Και πάλε εμείναν 3 ακροβάτες και 1 αμερικάνος... Το Σάββατο πάλε...CASTING wrote:Μετα που το διαγωνισμο που ενε καταφεραμε να φαμε τα δολωματα ειπα να παω τη Δευτερα περκι τα καταφερω τουντη φορα,αμ δε.Ψαρεμα στο ακρωτηρι με καλη θαλασσα, αερα δεν εισιε αλλα ηταν ταραγμενη, δολωματα ακροβατη αμερικανο γαριδα κοτοπουλο, αποτελεσμα ουτε τσημπια.Τελικα επηαν για πασμομα τα δολωματα(οπως τες πλειστες φορες) τζαι εγω εβαλα αλλη μια τζιζα στο πινακα μου.
Σημερα το πρωι στην Κατω-Παφο.Τιποτε.Ενα σορκουι πανω σε ακροβατη.
Κανονικα επρεπε να το ριξω πισω αλλα ειχε καταπιει το αγκιστρι
και αστ να πανε κριμα...
Κανονικα επρεπε να το ριξω πισω αλλα ειχε καταπιει το αγκιστρι
και αστ να πανε κριμα...

Βαλτε καμια φωτογραφια να δουμε κανενα ψαρι 

- (CyBasser)
Γι'αυτό γυρίζεις στο spinning και δεν ανυσυχείς μην σου περισσέψουν δολώματαkonstantinos kalogir wrote:Και εμένα εμείναν μου τα δολώματα που το διαγωνισμό. Επείαμε εψές ολονύχτιο και πάλε εμείναν μου. Έδωκα και 3 κουτιά ακροβάτη... Επέταξα και κάτι χαλασμένους αμερικάνους...Και πάλε εμείναν 3 ακροβάτες και 1 αμερικάνος... Το Σάββατο πάλε...CASTING wrote:Μετα που το διαγωνισμο που ενε καταφεραμε να φαμε τα δολωματα ειπα να παω τη Δευτερα περκι τα καταφερω τουντη φορα,αμ δε.Ψαρεμα στο ακρωτηρι με καλη θαλασσα, αερα δεν εισιε αλλα ηταν ταραγμενη, δολωματα ακροβατη αμερικανο γαριδα κοτοπουλο, αποτελεσμα ουτε τσημπια.Τελικα επηαν για πασμομα τα δολωματα(οπως τες πλειστες φορες) τζαι εγω εβαλα αλλη μια τζιζα στο πινακα μου.

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Ναι αλλα στο τελος εννα γεμοσο τον τοπο ψευτικα ψαρουθκια τζαι να μεν ηξερω τι να τα καμω(CyBasser) wrote:Γι'αυτό γυρίζεις στο spinning και δεν ανυσυχείς μην σου περισσέψουν δολώματαkonstantinos kalogir wrote:Και εμένα εμείναν μου τα δολώματα που το διαγωνισμό. Επείαμε εψές ολονύχτιο και πάλε εμείναν μου. Έδωκα και 3 κουτιά ακροβάτη... Επέταξα και κάτι χαλασμένους αμερικάνους...Και πάλε εμείναν 3 ακροβάτες και 1 αμερικάνος... Το Σάββατο πάλε...CASTING wrote:Μετα που το διαγωνισμο που ενε καταφεραμε να φαμε τα δολωματα ειπα να παω τη Δευτερα περκι τα καταφερω τουντη φορα,αμ δε.Ψαρεμα στο ακρωτηρι με καλη θαλασσα, αερα δεν εισιε αλλα ηταν ταραγμενη, δολωματα ακροβατη αμερικανο γαριδα κοτοπουλο, αποτελεσμα ουτε τσημπια.Τελικα επηαν για πασμομα τα δολωματα(οπως τες πλειστες φορες) τζαι εγω εβαλα αλλη μια τζιζα στο πινακα μου.![]()
![]()
![]()
![]()

ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......