Μην πατε με χαμηλο.Οι βροχες εχουν σκισει το δρομο και οι ποταμοι τρεχουνNikos wrote:φίλε pantera επειδή έχει από το καλοκαίρι να πάω στον Ακάμα..
μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις σε ποια κατάσταση είναι ο δρόμος;
έχει μεγάλες λαγκούβες, χρειάζεται ψηλό αυτοκίνητο μέχρι την Λάρα;
Ρωτώ επειδή αυτό δεν είναι πάντα το ίδιο.δηλ. υπάρξαν περιπτώσεις στο παρελθόν
που είχα την δυνατότητα να επισκεφθώ το μέρος με χαμηλό αυτοκίνητο, αλλά
σε άλλες περιπτώσεις αυτό ήταν αδύνατο.
Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Επιτέλους ψάρεμα μετά από πολλύ καιρό.
Θολούρα πολλή και ψάρια καθόλου. Είδα 2 λαβράκια αλλά μες την θολούρα αιφνιδιαστήκαμε και οι δύο. Είδα επίσης μικρά μυλοκόπια.
Αποτέλεσμα μηδέν αλλά τουλάχιστον εβούτησα. Εχρειάζουμουν το
Θολούρα πολλή και ψάρια καθόλου. Είδα 2 λαβράκια αλλά μες την θολούρα αιφνιδιαστήκαμε και οι δύο. Είδα επίσης μικρά μυλοκόπια.

Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
-
hdemetris wrote:Επιτέλους ψάρεμα μετά από πολλύ καιρό.
εν πειραζει αγορι μου αφου το απολαυσες αυτο εχει σημασια!!!!!!!
Μακάρι ναν καλός ο καιρός το Σάββατο να γεμίσουμε πάλι τις μπαταρίεςNIKOLAS HARRIS wrote:hdemetris wrote:Επιτέλους ψάρεμα μετά από πολλύ καιρό.
εν πειραζει αγορι μου αφου το απολαυσες αυτο εχει σημασια!!!!!!!
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
οι μόνες μπαταρίες που γεμώνω εγώ τωρά εν του black and decker για να βάλλω ρομπλαξ (raw plugs)hdemetris wrote: Μακάρι ναν καλός ο καιρός το Σάββατο να γεμίσουμε πάλι τις μπαταρίες

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Κάμε ένα διάλειμμα να πάμε προπόνηση αύριοGiorkos wrote: οι μόνες μπαταρίες που γεμώνω εγώ τωρά εν του black and decker για να βάλλω ρομπλαξ (raw plugs)![]()
![]()
![]()
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
hdemetris wrote:Κάμε ένα διάλειμμα να πάμε προπόνηση αύριοGiorkos wrote: οι μόνες μπαταρίες που γεμώνω εγώ τωρά εν του black and decker για να βάλλω ρομπλαξ (raw plugs)![]()
![]()
![]()
Εν μπορώ...πρέπει οπωσδήποτε να μετακομίσω μέχρι το άλλο ΣΚ....Πρέπει να κάμω αρκετές δουλειές ακόμα...μετά έσιη ο Θεός...ρε γείτονα

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Ο τζαιρός εν χάλια τελικά οπότε μεν μαραζώνεις ρε γείτοGiorkos wrote: Εν μπορώ...πρέπει οπωσδήποτε να μετακομίσω μέχρι το άλλο ΣΚ....Πρέπει να κάμω αρκετές δουλειές ακόμα...μετά έσιη ο Θεός...ρε γείτονα![]()
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
Νομίζω παίζει μαζί μας ο καιρός . Κάθε Σαββατοκυρίακο έχει ανέμιδες τζιαμε που μπορούμε να πάμε. Τουλάχιστον εν να πνασουν λλίο τα ψάρκα.hdemetris wrote:Ο τζαιρός εν χάλια τελικά οπότε μεν μαραζώνεις ρε γείτοGiorkos wrote: Εν μπορώ...πρέπει οπωσδήποτε να μετακομίσω μέχρι το άλλο ΣΚ....Πρέπει να κάμω αρκετές δουλειές ακόμα...μετά έσιη ο Θεός...ρε γείτονα![]()
Ρε Δημήτρη κάθε χρόνο έβαλες και ένα δυνατό λαύρακα να βλέπουμε. Περιμένουμε και φέτος
Εν έχει τίποτε φέτος ρε φίλε. Ούτε καν είδα τίποτε αξιόλογο. Μόνο μια φορά τον Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη είδα ένα λαβράκι καλό. Ρε την Τετάρτη θα είναι καλός ο καιρός και θα πάω. Αν είσαι free κόπιασε.
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
Σκέφτομαι να πάω σήμερα αν σχολάσω γρήγορα. Αύριο δεν μπορώ με τίποτε.hdemetris wrote:Εν έχει τίποτε φέτος ρε φίλε. Ούτε καν είδα τίποτε αξιόλογο. Μόνο μια φορά τον Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη είδα ένα λαβράκι καλό. Ρε την Τετάρτη θα είναι καλός ο καιρός και θα πάω. Αν είσαι free κόπιασε.
Re: η επιστροφη
ΜΠΡΑΒΟ ρε Αντρεα
ΨΑΡΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar