ΠΑΛΙΟΙΣΤΟΡΙΕΣ!

hdemetris

Re: ΠΑΛΙΟΙΣΤΟΡΙΕΣ!

Post by hdemetris »

Σόρυ για το off topic αλλά ο τζαιρός σάζει τζαι την Τετάρτη θα πάω ΨΑΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :wink:
Who the cap fit
Let them wear it

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

hdemetris wrote:Σόρυ για το off topic αλλά ο τζαιρός σάζει τζαι την Τετάρτη θα πάω ΨΑΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :wink:
ατε προσεκτικα και αναμενουμε αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!1

Giorkos

Post by Giorkos »

hdemetris wrote:Σόρυ για το off topic αλλά ο τζαιρός σάζει τζαι την Τετάρτη θα πάω ΨΑΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :wink:
ΝΑΙ ΝΑΙ ...ο τζαιρός σάζει...θωρώ τη Έλλη να φκάλλει διαταγή για πογιάτισμα :evil: :evil: :evil:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

κοπελια ειπε μου ο σειρας ο Μινας να του ανεβασω αυτες τις φωτο απο ψαρεματα του στη χαλκιδικη.ειχα την ατυχια να μην τον ειχα γνωρισει ακομη οταν συνελαβε αυτα τα ψαρια μαζι με ενα αλλο ψαροκυνηγο καλαμαρα φιλο του. παρτε ματι η λιτσα ηταν 16κιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και το μινερι 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τζαι εβγαλαν φωτο μονο με τα κινητα τους!!!!!!!!!!!!ελεος!!!!!!!!!!!!!!
καλα για τες κοκκινες ουδεν σχολιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ας απογειωθουμε παρεα!!!!!!!!!!!!!!!

caveman

Post by caveman »

Έλα ρε Νικόλα... ΕΕΕΕΕΦΕΙΡΕΣ ΜΑΣ!!!!!! Εν τούντα τέρατα που ονειρευκούμαστεν μέρα νύχτα με τον σειρά... τα συγχαρητήρια μας στον Μηνά! Εν λεβέντης ο άθρωπος!

Υπολογείζω μέσα του Ιούνι να κοινούμε πρως τζίντες μερκιές, Χαλκιδική κτλ :wink: :D .... θέλω πρωτάσεις για περιοχές, χωρκά, ξενοδοχεία κτλ αν έχεις ορεξη και αν θυμάσαι πληροφορίες, χτύπα μου ένα πμ :D
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Greg

Post by Greg »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ειδα την λιτσα και εχασα τον υπνο μου!!... Τι εποχη ηταν? Ποιον μηνα? Βαζω που τα τωρα αδεια να παω τζικατω!!
Esox Lucius

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

caveman wrote:Έλα ρε Νικόλα... ΕΕΕΕΕΦΕΙΡΕΣ ΜΑΣ!!!!!! Εν τούντα τέρατα που ονειρευκούμαστεν μέρα νύχτα με τον σειρά... τα συγχαρητήρια μας στον Μηνά! Εν λεβέντης ο άθρωπος!

Υπολογείζω μέσα του Ιούνι να κοινούμε πρως τζίντες μερκιές, Χαλκιδική κτλ :wink: :D .... θέλω πρωτάσεις για περιοχές, χωρκά, ξενοδοχεία κτλ αν έχεις ορεξη και αν θυμάσαι πληροφορίες, χτύπα μου ένα πμ :D
Καλημερουδια!!!

Ασε ασε τζαι γω μολις μου τα δειξε εθωρουν τα ονειρο 2-3 μηνες!!!

ελατε μεσα ιουλιου ρε κοπελια που θα ειμαι τζαι γω πανω να σας παρω οπου θελετε.

σταιλε μου τζαι πμ με τους τροπους που θα ψαρεψετε τζαι τι ειδους βυθο θελετε για να σας ενημερωσω καταλληλα για τοπους!!!

admin
Site Admin

Post by admin »

Επειδή σας αρέσουν οι Λίτσες πάρτε μάτι απο μία Λίτσα που έπαιξε ο φίλος ο Πανίκος Προχθές την Κυριακή το κοπέλι που την κρατά (ο κουμπάρος μου) εν ύψος 1,70 πέρίπου :lol:

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

Greg wrote::shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ειδα την λιτσα και εχασα τον υπνο μου!!... Τι εποχη ηταν? Ποιον μηνα? Βαζω που τα τωρα αδεια να παω τζικατω!!
ηταν αρχες ιουνιου φιλουι μου με εντονο θερμοκλινες το ψαρι ηταν κατω που το θερμοκλινες επαίχτηκε με καρτερι στα-19

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

ρε αριστε για ονομα μεν τα βαλλεις ετσι αποτομα πρωι πρωι!!! :D χανουμε το φως μας :D

ατε πες και κανενα στορυ τοπο ωρα βαθος :?: :?: :?: :?:

admin
Site Admin

Post by admin »

Στην Περιοχή του Αγ Γεωργίου του Αλαμάνου προχθές την Κυριακή το πρωί απο ότι μου είπε , έκανε ένα καρτέρι στα 6 μέτρα και το θερκό επέρναν πουπάνο του. Η βολή ήταν οριακή με το διπλολάστιχο, ή βέρκα 6,3 εμπήκε στο ψάρι και εσταμάτησε. Μετά απο καλό όμως χειρισμό και προσεκτικά εκατάφερε και πήρε το ψάρι, η βέρκα εγίνηκε άχρηστη.

hdemetris

Post by hdemetris »

Κανεί ρε κοπέλια τζαι πελλάνετε μας :shock: :shock: :shock:
Who the cap fit
Let them wear it

Giorkos

Post by Giorkos »

:shock: :shock: :shock: :shock:

τούντα μάθκια ούλλα , όι μόνο για το Ωραίο ψάρι αλλά γιατί σε κάπιοα άλλη διάσταση εμπορούσε να περάσει που πάνω μου εμένα :( χεχεχεχεχεεχεχεχχ

Και πάλε, Πολά Ωραία :!: :!: :!: :!: :!:

Υ.Γ μόλις επάρθην η απόφαση....η 6.3 μάλλον αποτελεί παρελθόν....μπας τζαι φανερωθεί μας τζαι μας κανένα κήτος :wink:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

george87d

Post by george87d »

Μια χειμωνιατικη μερα... Oφος 2.800 και ορφος 14.800....Η θαλασσα λαντα οπως θωρειτε εκαμεμας το χατηρι ο Θεος τα νερα κρυσταλο τσιε ηλιος.....Δεν εθελαμεν τπτ αλο τσιντιν μερα.....
Attachments
(205).jpg
(205).jpg (53.76 KiB) Viewed 6151 times
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος

Laser Interceptor...the best antiradar

hdemetris

Post by hdemetris »

Ρε σταματάτε τζαι εννα πάθουμε κανένα καρδιακό επισόδιο :shock:
Φυσά τζιόλας τζαι δεν βλέπω να ψαρέφκω σήμερα τελικά :evil: :evil: :evil: