Ρε Mιχάλη μου το συμπέρασμα εφκαλατο γιατί: προσωπικά (ειμαι τζε γω κυπραιος)Someone wrote:Κωνσταντίνο, Μάριε, πώς εφκάλετε τούτο το συμπέρασμα για τον "Κυπραίο";
Εγώ σας ξαναλέω, όσοι κούνελλοι εδώκαν πανω στα αγκίστρια μου, μιτσιοί-μεγάλοι, επήαν στα σκουπίθκια.
Ίντα δαμέ έφκαλες πόρισμα για ολόκληρο τον κυπριακό λαό ότι εν ττόππουζοι, είσαι σίουρος ότι αν τύχω να πιάσω κουρκούνα εννα την κρατήσω, τζιαι λαλείς μου ότι εν εμπήκες στη διαδικασία να με βάλεις σε κατηγορία;konstantinos kalogir wrote:Someone ο καθένας εντάσσει ο ίδιος τον εαυτό του σε 'καζάνια' και 'κατηγορίες'. Εγώ δεν είμαι αρμόδιος και ούτε θα ήθελα να μπω σε διαδικασία να σε 'κατηγοροποιήσω'....
Το ότι δεν ψαρέυεις τες κουρκούνες, δεν σημαίνει πως αν τύχει και πιάσεις κάποια, θα την πετάξεις....
"Ρε μες το τιάνην εν ούλλα μέλιν!!!"caveman wrote: ε) Η κουρκούνα, ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, έχει το χειρότερο κρέας που έχω δοκιμάση μέχρι σήμερα![]()
όσοι λεν ότι εν ωραία... εν πον ηξέρουν να μαγειρέψουν σωστά τα υπόλοιπα ψάρια!!!!
Ρε φίλε εντομεταξύ στην Πάφο επαρατήρησα ότι πολλές φορές όπως τους τραβώ έξω τους κούνελλους, ειδικά μες το Σεπτέμβρη - Οκτώβρη, πετάσουνται γυρώ τους κάτι μιτσιά ψαρούθκια που ακόμα εν εκατάλαβα τι είναι, αλλά μοιάζουν με μικρούς κούνελλους τζε μιλούμεν για 100νταδες!!! Δίπλα ένα ψαράς του γόνου μια φορά που έτυχε να δω τούτο το φαινόμενο έφκαλεν μουρμουρούθκια των 3-4 πόντων αλλά εν νομίζω τζίνα που πετάσσουνταν να ήταν μουρμουρούθκια.caveman wrote: ζ) ΝΑΙ ο κούνελλος ΕΙΝΑΙ παράσιτο! Εξαπλόνεται σαν την γάγγρενα!!! μέρα παρά μέρα πιάνουντε ούλλον τζαι περισσότεροι, κατακλείζουν ούλλον τζαι περισσότερες εκτάσεις εκτοπίζοντας βίαια τα προυπάρχοντα είδη!! Το τι ειδαν τα μάτια μου πέρσι στην Πάφο.... ΦΡΙΙΙΙΚΗ!!! Γεννοβολούν σαν τα κουνέλια! Σε λίγο δεν θα αφήσουν σπιθαμή για σπιθαμή!! ...ΤΖΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΔΑΜΕ ΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΗΗΗΜΑΑΑΑΑΑ!!!!
Όι ρε φίλε εν πιστέυκω να ανάφερα ποτέ μου ότι ο κυπριακός λαός εν ττόπουζος (!!!!!!!).... Και εν το πιο λογικό να κρατούμε τες κουρκούνες (τούτο έλιψε δηλαδή) !!!! Και πάλε οχι, δεν εκατηγοριοποίησα κανένα, ούτε καν τον εαυτό μου.Someone wrote:Ίντα δαμέ έφκαλες πόρισμα για ολόκληρο τον κυπριακό λαό ότι εν ττόππουζοι, είσαι σίουρος ότι αν τύχω να πιάσω κουρκούνα εννα την κρατήσω, τζιαι λαλείς μου ότι εν εμπήκες στη διαδικασία να με βάλεις σε κατηγορία;konstantinos kalogir wrote:Someone ο καθένας εντάσσει ο ίδιος τον εαυτό του σε 'καζάνια' και 'κατηγορίες'. Εγώ δεν είμαι αρμόδιος και ούτε θα ήθελα να μπω σε διαδικασία να σε 'κατηγοροποιήσω'....
Το ότι δεν ψαρέυεις τες κουρκούνες, δεν σημαίνει πως αν τύχει και πιάσεις κάποια, θα την πετάξεις....
Φίλε μου, εκτιμώ πάρα πολλά τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι το ψάρεμα τζιαι τις επιτυχίες που έσιεις,αλλά διαφωνώ πλήρως με το πώς μηδενίζεις τα πάντα τόσο εύκολα.
caveman wrote: Μάριε από ότι τους είδαμε τους κούνελλους, πρέπει να έχουν πολύ σοβαρούς δεσμούς μεταξύν τους... πολλές φορές φέρνεις τον πόξο τζαι ακολουθούν το μερικοί μαζί του... η τοπ φάση ήταν μια φορά με τον fishandchips στο Λατσί... έφερνε έναν πόξο πιασμένο πάστο ψεύτικο τζαι ακολούθαν που πίσω το ταίρι του... βάλλω μέσα την απόχη... άρπαξα πρώτα τζίνον που ακολούθαν τζαι μετά και τον άλλον... ήταν που διόμισι κιλά ο καθένας!!!![]()
Είδες γόνο?caveman wrote: Τωρά το πότε γεννούν... ποιος ξέρει! Πάντος φέτος "θα γείνεται το σώσε" στην Πάφο!!!
Δεν θα κυνηγάς για πολύ ακόμα κούνελουςcaveman wrote:Γόνον ούκ είδααλλά είδα πάρα πολλά της πιθαμής... ΕΚΑΤΟΜΙΡΙΑ
![]()
φέτος εννα τους πελλάνω πας το σπίνινγκ
![]()
![]()
![]()
![]()
Σοβαρά... άμα το απολαμβάνεις το ψάρεμα σε κάθε του μορφή... ΕΝ ΧΑΝΝΕΙ Ο ΚΟΥΝΕΛΛΟΣ!!!μιλούμε για παααααρα πολλύ γέλιο κάθε φορά που πάμε! αν δεν ήταν τόσο πολλά ζημιογόνος εν θα είχε λάθος... για αυτό ακριβός εγώ επιμένω ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!! Διότι όπως πάει εν θα αφήκει τπτες τζαι έτσι θα αυτοκαταστραφεί τζαι ίδιος αφού δεν θα έχει πλέων τι να φάει.......
chrysanthos9 wrote:Φιλε Μάριε αυτά τα ψάρια τα ψαρεύουν απο ακτή![]()
![]()