ΠΑΛΙΟΙΣΤΟΡΙΕΣ!

NIKOLAS HARRIS

Re: ΠΑΛΙΟΙΣΤΟΡΙΕΣ!

Post by NIKOLAS HARRIS »

Antreas wrote:
NIKOLAS HARRIS wrote:Ρε αντρεα αιστον δημητρη τζαι βαλε εσυ τιποτε! :D :D

Μπραβο σας ρε george87d λαλω τζαι γω ποτε θα καμει την εμφανιση του το κοπελλι!!!
εν με προλαβες :wink:
Ασιχτιρ εκαταφερες μου την :D

πολλα ωραιες φωτογραφιες ρε φιλε!ωραίος!

Andys που εχαθηκες αγορι μου περιμενουμε να δουμε παλιες σου φωτο να ταράξουμε!!

Giorkos

Post by Giorkos »

χιχιχιχιχιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχιχιχιχχιχ

Ρε Αντρέα,

η δεύτερη τσιπούρα (από πάνω) στη δεύτερη φωτό σαν να τζαι γλυκοθωρεί σε ??? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

:lol:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

mpousoulas

Post by mpousoulas »

[quote="Giorkos"]
:D τζίνα ούλλα ήταν που το ΙΔΙΟ Ψάρεμα !!!! ή ο πτωχόπουλλος ήταν η κακαουσκιά ή ο Νίκος....μάλλον εν ο συνδυασμός τους που κακαουσκιοφέρνει :mrgreen:

Εν πειράζει Γιώρκο μου εν καλά τζιε τα σάντουιτς της Αντρούλλας.
Πάντως προχτές το Σάββατο εσυνάντησα εν κοπάδι που τους φίλους σου τους Σορκούς
και εθωρούσαμε με το 90άρι και εγελούσαν.
Οπως να ξέρουν ακριβως το βεληνεκές του όπλου ρε. Μα πως τους εκπαίδευσες έτσι ρε Γιώρκο για να έρκονται μόνο πας το ξύλινο? :mrgreen:
"χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία.."
Καβαδίας

george87d

Post by george87d »

NIKOLAS HARRIS wrote:Ρε αντρεα αιστον δημητρη τζαι βαλε εσυ τιποτε! :D :D

Μπραβο σας ρε george87d λαλω τζαι γω ποτε θα καμει την εμφανιση του το κοπελλι!!!
E ρε λειπει ο μαρτης που τη σαρακοστη..ενεκατι τε8κιο που λαλει η παριμια??? :mrgreen: :mrgreen:
Να σου πω τσιε κατι ρεφιλε τα καλυτερα μου ψαρεματα ηταν μολις εξεκινουσα το ψαρεμα (παλιοιστοριες)!!!!!!! :!: :wink:
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος

Laser Interceptor...the best antiradar

Antreas

Post by Antreas »

Giorkos wrote:χιχιχιχιχιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχιχιχιχχιχ

Ρε Αντρέα,

η δεύτερη τσιπούρα (από πάνω) στη δεύτερη φωτό σαν να τζαι γλυκοθωρεί σε ??? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

:lol:
ρε φιλε εγω νομιζω ε βλεπαν με σαν μεζεδακι ολες τους. ηταν καπως φοιτσιαρικο το ολο θεαμα :lol:
ασε μετα να σας καμω upload κανενα βιντεο να δεις

Giorkos

Post by Giorkos »

Nikos wrote: Εν πειράζει Γιώρκο μου εν καλά τζιε τα σάντουιτς της Αντρούλλας.
Πάντως προχτές το Σάββατο εσυνάντησα εν κοπάδι που τους φίλους σου τους Σορκούς
και εθωρούσαμε με το 90άρι και εγελούσαν.
Οπως να ξέρουν ακριβως το βεληνεκές του όπλου ρε. Μα πως τους εκπαίδευσες έτσι ρε Γιώρκο για να έρκονται μόνο πας το ξύλινο? :mrgreen:
έτσι ....εν να γελούν τζαι καλά να σου κάμουν...είπα σου τζαι εξαναείπα σου...χρειάζεσαι λίο πιο μακρύ εργαλείο :wink: .......είπαμε...100 τζαι πάνω για τζαμαί :lol: :lol: :lol:

δεν πειράζει...όσον η αντρούλλα κάμνει σάντουιτς τζαι έσιη ξυδάτα τζαι ελιές εν φοούμαστε τίποτες !!!!

η αλήθκεια έσιη αρκετό τζαιρό να πάω...που τη μια ο καιρός...αλλά πουτη άλλη εν τζαι τα βούριστρα του σπιθκιού.... ελπίζω να βουτήσω σύντομα :x
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

ατε ρε κοπελια πολλη συζητηση εππεσε ας δουμε τζαι κανα ψαρι!! :D

με το φιλαρακι τον μαρκο στο 1ο ποδι χαλκιδικης το σεπτεβρη που μας περασε!!

μαγιατικο και κυνηγοι πολυ ωραια χρωματα!!!

george87d

Post by george87d »

Νικολα σα τι περιοχες της ελαδας ψαρευκεις ???? Εσχεισ δυνατες ψαριες απο οτι βλεπω!!!! :wink:

Πιττης Γιωργος

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

george87d wrote:Νικολα σα τι περιοχες της ελαδας ψαρευκεις ???? Εσχεισ δυνατες ψαριες απο οτι βλεπω!!!! :wink:
Αν εννοεις τη μορφολογια του βυθου ειναι κατα το μεγαλυτερο μερος της η χαλκιδικη κατρακυλια

κοφτα νερα που πεφτουν στο χαος ιδιως στο πορτο κουφο!

ηταν ο καλυτερος ψαροτοπος η χαλκιδικη παλια λογω της διαμορφωσης του βυθου ανεβαζε απο την αβυσσο τερατα παλαγισια πολλα μαυρα και απιστευτα κοπαδια με συναγριδες!

η υπεραλιευση αλλα κυριως η παρανομη αλιεια(νυκτερινο και μπουκαλες ) ειχε ως αποτελεσμα την απιστευτη μειωση των ιχθυοαποθεματων αλλα και παλι λογω του αβυσσαλεου βάθους υπάρχουν περιοδοι που αν εχεις καποια μετρα και καλες παραμονες θα παρεις ψάρια που κανουν ανεβασμα απο τα βαθια στη ζωνη των 20-35μ!

οταν κανεις κανενα ταξιδακι για πανω να μου πεις για να σε ενημερωσω για τους τοπους που μπορεις να πας!!

mpousoulas

Post by mpousoulas »

NIKOLAS HARRIS wrote:
george87d wrote:Νικολα σα τι περιοχες της ελαδας ψαρευκεις ???? Εσχεισ δυνατες ψαριες απο οτι βλεπω!!!! :wink:
Αν εννοεις τη μορφολογια του βυθου ειναι κατα το μεγαλυτερο μερος της η χαλκιδικη κατρακυλια

ηταν ο καλυτερος ψαροτοπος η χαλκιδικη παλια λογω της διαμορφωσης του βυθου ανεβαζε απο την αβυσσο τερατα παλαγισια πολλα μαυρα και απιστευτα κοπαδια με συναγριδες!

η υπεραλιευση αλλα κυριως η παρανομη αλιεια(νυκτερινο και μπουκαλες ) ειχε ως αποτελεσμα την απιστευτη μειωση των ιχθυοαποθεματων αλλα και παλι λογω του αβυσσαλεου βάθους υπάρχουν περιοδοι που αν εχεις καποια μετρα και καλες παραμονες θα παρεις ψάρια που κανουν ανεβασμα απο τα βαθια στη ζωνη των 20-35μ!

οταν κανεις κανενα ταξιδακι για πανω να μου πεις για να σε ενημερωσω για τους τοπους που μπορεις να πας!!
Νικόλα είμουν το καλοκαίρι διακοπές στην Χαλκιδική για πρώτη φορά και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα όχι μόνο από το βυθό αλλά και από τη φύση γενικότερα. Είναι παράδεισος.Τέλος.
Εμενα στο αρμενιστίς κάμπινγκ στη Σιθωνία αν το ξέρεις και θα ξαναπάω σίγουρα, αλλά αυτή τη φορά θα πάρω εξοπλισμό μαζί μου.
Μια μέρα είχα πάει για αυτόνομη κατάδυση κάπου παραλιακά και το βάθος κάπου στα -20. Είχε τόση ζωή όση δεν είδα όλα τα χρόνια που βουττώ στην Κύπρο.
"χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία.."
Καβαδίας

george87d

Post by george87d »

Ε σιουρα!! :D ..Να σε ροτησω τσιε κατι αλλο ομος... Στο βατοπεδι στο αγιο ορος ενεν κοντα στιν θαλασσα???? απο οτι ακουω απαγορευεται τσιεμα νομιζο το ψαρεμα!!!! Επιδη σκεφτουμε να παο αγιον οροσ τσιε μια τσιε εν να παο να παρο τα πραματα διοτι ακοου οτι εσχει τσιε ψαρι τσιαμε πολλι

Πιττης Γιωργος

hdemetris

Post by hdemetris »

george87d wrote:Ε σιουρα!! :D ..Να σε ροτησω τσιε κατι αλλο ομος... Στο βατοπεδι στο αγιο ορος ενεν κοντα στιν θαλασσα???? απο οτι ακουω απαγορευεται τσιεμα νομιζο το ψαρεμα!!!! Επιδη σκεφτουμε να παο αγιον οροσ τσιε μια τσιε εν να παο να παρο τα πραματα διοτι ακοου οτι εσχει τσιε ψαρι τσιαμε πολλι
Απαγορεύεται ρε σε όλη την χερσόνησο.
Who the cap fit
Let them wear it

hdemetris

Post by hdemetris »

Antreas wrote:ατε ρε Δημήτρη(hdemetris) σύρε μεσα κανένα ψαρι να δούμε τζαι μεν παίζεις πελλο :wink:
Φίλε δεν έχω τίποτε αξιόλογο να ποστάρω που δεν το έβαλα εδώ ή στο gd ή στο facebook.
Who the cap fit
Let them wear it

Antreas

Post by Antreas »

γιατι ποιος εχει ? :lol:
βαλε ρε φιλουι μου τιποτε να βλεπουμε τζαι εν πειραζει

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

Nikos wrote:
NIKOLAS HARRIS wrote:

ναι βεβαια το ξερω φιλε μου!ειδικα το δευτερο ποδι ειναι θεικα πλασμενο και μπορεις να παεις πολλα ωραια κολυμπητα ψαρεματα αφου μολις πεσεις στο νερο βρισκεις τα 15 οι σαν την κυπρο που πρεπει να κολυμπας κανα διωρο να παεις σε καλο ψαροτοπο!

γιωργο οπως σου ειπε και ο δημητρης στο αγιο ορος απαγορευεται αλλα αν παεις στην τελευταια πολη πριν να παρεις το καραβι για αγιο ορος μπορεις να ψαρεψεις εκει στην ουρανούπολη!

Νικόλα είμουν το καλοκαίρι διακοπές στην Χαλκιδική για πρώτη φορά και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα όχι μόνο από το βυθό αλλά και από τη φύση γενικότερα. Είναι παράδεισος.Τέλος.
Εμενα στο αρμενιστίς κάμπινγκ στη Σιθωνία αν το ξέρεις και θα ξαναπάω σίγουρα, αλλά αυτή τη φορά θα πάρω εξοπλισμό μαζί μου.
Μια μέρα είχα πάει για αυτόνομη κατάδυση κάπου παραλιακά και το βάθος κάπου στα -20. Είχε τόση ζωή όση δεν είδα όλα τα χρόνια που βουττώ στην Κύπρο.

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”