Μάλλον η ταχήτητα ήθελες να πεις φίλε Χρύσανθε. Εγώ έχω την Daiwa Emblem pro 5500. Εν μοντέλλο του 2004 και είναι φανταστική από θέμα ταχύτητας. Σχέση περιστροφής 5,1:1, 6 ρουλεμάν τζιαι μαζεύκει 1.22μ κάθε γυρό.στο rock fishing δεν μας ενδιαφέρει η απόσταση όσο η δύναμη έλξης
καταληλες ειναι ολες οι μεγαλες σερφκαστινκ μηχανες με ψυλη ταχυτηταalexis georgiou wrote:Μια μηχανή για ROCK FISHING ποσά ρουλεμάν πρέπει να έχει και ποσό πολύστροφη δηλ(4.1:1η5.2:1πχ}κτλ. {παράμαλλα και μάνα +μολυβιά + καλάμια αυτά είναι γνωστά, για να ανταποκρίνεται σε επιστροφή , γνωρίζει κάποιος συγκριμένο μοντέλο ξέρη κάποιος λεπτομέρειες για επιμόρφωση περί μηχανών θα είναι καλοδεχούμενη![]()
![]()
![]()
![]()
καταληλες ειναι ολες οι μεγαλες σερφκαστινκ μηχανεςno-nick wrote:καταληλες ειναι ολες οι μεγαλες σερφκαστινκ μηχανες με ψυλη ταχυτηταalexis georgiou wrote:Μια μηχανή για ROCK FISHING ποσά ρουλεμάν πρέπει να έχει και ποσό πολύστροφη δηλ(4.1:1η5.2:1πχ}κτλ. {παράμαλλα και μάνα +μολυβιά + καλάμια αυτά είναι γνωστά, για να ανταποκρίνεται σε επιστροφή , γνωρίζει κάποιος συγκριμένο μοντέλο ξέρη κάποιος λεπτομέρειες για επιμόρφωση περί μηχανών θα είναι καλοδεχούμενη![]()
![]()
![]()
![]()
χωρίς να είναι απόλυτο ισχύ!!...όπως ισχύ και το "εγώ στραονω τζε πούλω! εσύ άμπλεπε τζε γόραζε!!"alexis georgiou wrote:(ηηηηηηηηηηηη ισχύ ο νομός το τι πληρώνεις παίρνεις)
Αξέχαστες εμπειρίες δεν θα σου δόση κανένα καλάμι και κανένας μηχανισμός! θα σου το δώσουν μικρές στιγμές κοντά στην θάλασσαalexis georgiou wrote: 6 ρουλεμάν έχει κανένα μοντέλο που να αξίζει το κόπο που τα 70-100 ευρώ και να μου δίνη αξέχαστες εμπειρίες όποτε τι χρειάζομα
chrysanthos9 wrote:Φίλε πιστεύω η OLUMPUS TT 9OOO θα σε ικανοποιήση
alexi αν ξεκινήσουμε να λεμέν μοντέλα μάλλον θα μπερδευτείς περισσότερο με τα τόσα διαφορετικά που θα ακούσεις!alexis georgiou wrote:εγώ στραονω τζε πούλω! εσύ άμπλεπε τζε γόραζε φίλε Μαρίε καλοδεχούμενο και σύμφωνο έχεις κανένα μοντέλο υπόψη σου