πήγα οδικώς απο θεσσαλονίκη κομοτηνη για να έβρω λαβράκια έκανα 680 χιλ σε μια μέρα και δυστυχώς ήταν ούλλα κατάθολα και εστράφηκα εντελώς άψαρος!!!!!!!!!!!!!
δεν εθώρουν στο ένα μέτρο!!!!!!!!!!!!
εν πειράζει υγεία νάχουμε ισως την άλλη φορά να είμαι πιο τυχερος!
έβγαλε κανένας τίποτε τουτες τες μέρες;
ατε βάλτε καμια φωτο να δουμε κανενα ψάριν!!!!!!!!
george87d wrote:Χαχαχαχα!!! Ρε φιλε εν τσιε γελω ειρωνικα αλλα να σου πω!!! Σπουδαζω Ξανθη , μεν περιμενεισ τωρα δαπανω να εβρεις θαλασσα απο Αλεξανδρουπολη μεχρι χαλκιδα ειναι ολα καταθολα και πολλα παγωμενα.....Εγω μεσα Μαρτιου ξεκινω τα ψαρεματα μου δαπανω...Για να καταλαβεις περσι επια Θασσο καθαρα δευτερα τσιε εβουτισα.. Το νερο 9-10 βαθμους τσιε ουλλα καταθολα.....Παντως χαρασ την καβλα σου να καμει τοσα χιλιομετρα...Ηντα 680 χιλιομετρα εν η αποσταση Ροδος - Παφος...
Αστα να πανε ρε Γιωργο θα το θυμουμαι πολυ καιρο τουτο που έπαθα παντως όταν είναι να ξαναέρτω θα σε ρωτω πρωτα να μου λαλεις πως εν η θάλασσα γιατί εν αξίζει τον κόπο να την ξαναπάθω!!!!
Ρε φιλε να σου πω τι πιστευκω??? Αμαν ειναι οταν ερκεσε Ελλαδα για λιο τσιερο να πιενεις σε κανενα νησι...Τουλαχιστον τσιαμε εν να εβρεισ τσιε τπτ τσιε μπορει να τσιε καλες οι ορατοτητες!!!!
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
εγω πηγα το σαβατο ωρα 10 το πρωι στην μονη.αρκετη θολουρα, ορατοτητα 2-3μετρα.καταφερα και πηρα ενα οκταποδι 1.5κιλο και 3 σκαρους μικρους.βρηκα και 2-3 σκαρους μεγαλους αλλα δεν καταφερα να τους κτυπησω ερχονταν στο καρτερι,βολη απο καλη αποσταση και επιαννα τον μητα!(τουσ μικρους που εν και πιο δυσκολος στοχος επιανα τους που πιο μακρια)
NIKOLAS HARRIS wrote:μα τι γινεται με τουτους τους αεριδες ρε κοπελλια;;εν χαλια παντου η θάλασσα;;;
Αν συνεχιστεί τούτη η κατάσταση ρε Νικόλα εγώ εννα το ρίξω στο σμιλί. Εγύρισεν μου μιλούμε. Πρώτη φορά κάμνω τόσον τζαιρό να βουττήσω. Τζαι απ'ότι βλέπω την εφτομάδαν που μπαίνει έρκουνται κάτι αερούθκια 6-7 μποφόρ. Ελπίζω να φέρουν τζαι βροχές τουλάχιστον.