αν θελει ο Θεος, ως την Κυριακη ή Δευτερα μπορει να αντεξουν. Σημερα και αυριο με αρκετες βροχες και Σαβατοκυριακο με πιο λιγες..konstantinos kalogir wrote:Που αύριο Πέμπτη έρχονται βροχές αν ξέρετε; Πόσο θα κρατήσουν;
Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
- (CyBasser)
Αυτό με ενδιαφέρει ΑΜΕΣΑ - το καιρικό φαινόμενο εννοώ! Θα παρακαλούσα το συγκεκριμμένο μέλος να επικοινωνήσει μαζί μου με πμPanikos wrote:Ερώτηση
πιο μέλος του φόρουμ πήγε χτες ψάρεμα στην αγια νάπα και σαν ψάρευε ανεμοστρόβιλος έπιασε του τι βερετου τύπου βάση μαζί με 2 ολοκαίνουργια καλαμια shimano και τα εβουραν που πίσω![]()
![]()
![]()
φιλε ελπίζω να μεν έπαθε ζημια ο εξοπλισμός σου και θα έχεις να λέεις γιαυτι την εμπειρία

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE - ΑΝΕΚΔΟΤΟ
πρωτοStephanosNic wrote:Αφιερωμένο στους φίλους καλαμάες και γενικά σε όλους οσους ασχολούνται με ψαρεμα
Ξανθιά βγαίνει στο μπαλκόνι της πολυκατοικίας και κάνει ηλιοθεραπεία και βγάζει το μαγιό της. Λίγο αργότερα από το επάνω διαμέρισμα, κατεβαίνει χαρτάκι καρφιτσωμένο σε πετονιά που φέρει το μήνυμα:
"Είσαι απίστευτη και θέλω οπωσδήποτε να βγούμε το βραδάκι για ένα ποτό. Αν θέλεις κι εσύ, τράβα την πετονιά μία φορά. Αν δε θέλεις, τράβα την πετονιά σαράντα φορές, τις δέκα τελευταίες πιο γρήγορα..."
PS: ελπίζω να μεν δω κανενα που σας να κυκλοφορεί με μισινα μες τες τζεπες του χαχαχαχαχαχαχαχαχα
konstantinos kalogir wrote:Ήταν ένας ψαράς και ένας κυνηγός και εκόφκαν κουβέντες ένα Σάββατο βράδυ....![]()
Λαλεί ο ψαράς: -Επία προχτές και έπιασα ένα λαβρακούι 2 κιλά. Δολώνω το που το νούρο , εν επέρασε μισή ώρα τάκα τούκου τσιμπά μου φκάλω έξω ένα καρχαρία.Ε ίνταπου να τον κάμω δολώνω τον και τζίνον. Περνά αλλό κανένα μισάωρο τάκα τούκου πιάνω μια φάλαινα...
Ε μα ίνταμπου να την κάμω, δολώνω την και τζίνη που τον νούρο....
Ε κάτσε να σου πω τι έπαθα την Τετάρτη και τελειώνεις μου μετά την ιστορία σου, λαλεί του ο κυνηγός...![]()
Κυνηγός: -Επερπαστούσα μες στο δάσος την ώρα που εχάραζε, θωρώ πίσω που ένα θάμνο κάτι εσούζετουν.. Λαλώ που μέσα μου 'εν κανένας λαός', οπλίζω και τάκα τούκου έπεξα τον. Πάω πίσω που το θάμνο και τι να δω, έν άνθρωπο που έπεξαΆτε πιάνω την τσάππα ανοίω ένα λάκκο βάλλω τον μέσα. Την ώρα που τον εσκέπαζα με το χώμα περνά ένα ζευγάρι με 2 μωρά θορούν με. Ε μα τι να κάμω, να πάω φυλακή;
έπεξα τους και τζίνους
![]()
Ψαράς: -Μα τι λαλείς ρε φίλε πέρκει να σοβαρομιλάς![]()
Κυνηγός: -Ε ναι ρε φίλε, τέλοσπαντων ανοίω μεγάλο λάκκο βάλλω τους μέσα, την ώρα που έβαλλα το χώμα σταματά τζιαμέ δίπλα μου ένα σχολικό λεωφορείο και κατεβαίνουν 30 μαθητές και 5-6 καθηγητές....
Ψαράς: -Πέρκει να τους έπεξες και τζίνους;;;;;;;![]()
Κυνηγός: - Πρόσεξε τι εν να μου πεις ότι έπιαες με τη φάλαινα που εδώλωσες ειδαλλιώς εν να τους πέξω και τζίνους!!!!!!!!!!!![]()

StephanosNic wrote:ε για αλλαγή σκηνικού ρε κανει λευκωσιατισες χεχεχεχεχε οκ οκ αλλο 'ανέκδοτο' αληθινή ιστορία που την άκουσα ο ίδιος σε ενα κατάστημα με είδη ψαρέματος στην Λευκωσίαkonstantinos kalogir wrote:Μεν πάεις, εν νεν καλές οι Λεμεσιανές....!!!!!!StephanosNic wrote:για ενα περιεργο λογο επερίμενα το οτι ο πρώτος που εννα απαντούσε εννα ήταν εσύ χαχαχαχαχαχαχαχαχα τωρα που εννα ξαναέρτω λεμεσό εννα το δοκιμάσω χαχαχαχαχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
Ψαράς 1: Τζιε που λαλείς ρε φίλε εδοκίμασα να παω για ττττούνες (ναι τοσα τ εβαλε ο τύπος) ποτζί στον πρωταρά αλλά εν μου εκαϊλησε τίποτε !!!
Πασσ-ψαράς 2: Ε μα ρε φίλε ένα λεπτό, ίντα ώραν επίες για ττττούνες?
Ψαράς 1: Ε πρέπει να ήταν κατα το μεσομέρι
Πασσ-ψαράς 2: Ε εν γιαυτό που εν έπιαες τίποτε
Ψαράς 1: Γιατί?
Πασσ-Ψαράς 2: (με οσο πιο σοβαρό ύφος εμπορούσε) Γιατί το μεσομέρι ο τττονος πνάζει
Στεφανος: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ΤΤΤΟΝΟΣ ΠΝΑΖΕΙ!!!
Τζιε που τότε έμεινε μου η έκφραση 'πνάζω όπως τον τττόνο' αμα εν κάμνω τίποτε τζιε απλώνω

σε καταλαβενω ειναι πολυ αδυκοEVANTHIS LOIZOU wrote:Ειμαι στο γραφειο, πισω απο τον Υπολογιστη και απαντω σε ΠΜ στους φιλους Μαριο και Someone![]()
Απεναντι μου, απο το παραθυρο, βλεπω το λιμανι της Λαρνακας. Η θαλασσα ηρεμη κατω απο ενα μουντο ουρανο, ενω αρκετοι γλαροι εχουν μαζευτει και κανουν φασαρια για καποιο ανεξηγητο λογο.
Ενας τυπος καθεται στους βραχους και ψαρευει. Τον βλεπω και με πιανει η μελαγχολια. Σ'εκεινους τους βραχους μεγαλωσα. Ημουν μαθητης τοτε, το 1970 κατι, οταν ξεκινησαν να κανουν το Λιμανι. Το εζησα απο την πρωτη του μερα, απο την πρωτη του πετρα. Εκει περνουσα τις ωρες μου τις μερες του πολεμου το 1974. Εκει επεστρεψα μετα τις σπουδες μου και παλι.
Σημερα ΔΕΝ επιτρεπεται να παω εκει για ψαρεμα. Μου το απαγορευουν. Και σ'εμενα και σε σας ολους. Ειναι βλεπεται κρατημενο για μερικους. ΚΡΙΜΑ![]()
![]()
![]()
ΕΚΤΑΤΉ ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ
Πριν από λίγο πήρα πληροφορία ότι ο πρόεδρος του φόρουμ τέλη υπό κράτηση στις βάσης ακρωτηρίου
....μετά από μαρτυρίες πολιτών ο πρόεδρος εθεάθη το απόγευμα να κάνει τεχνικές ρίψεις βολών τύπου Pendulum
στην περιοχή ακρωτηρίου και μετά από κοψίματος του S/L λόγο υπέρ φόρτωσης του καλαμιού.. το μολύβι τύπου rocco bomb 125gr βρέθηκε σφηνωμένο στο πίσω μέρος tou αεροπλάνου το οποιο kai Eκαταρριφθεί
Κουράγιο πρόεδρε είμαστε μαζί σου!!

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Αύριο η ώρα εννέα και μισί το πρωί, ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΙΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΠΙΟΙΣΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ (για πεντέξι λεπτα) ΕΙΣ ΕΝΔΗΞΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΙΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ!!!
ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΛΗΓΗΣΕΙΣ.... ερχόμασται να σε παρουμε!!!
Ρε, άμπα τζαι εσιχείσαν τον με τον Ματσάκη??

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΛΗΓΗΣΕΙΣ.... ερχόμασται να σε παρουμε!!!
Ρε, άμπα τζαι εσιχείσαν τον με τον Ματσάκη??

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- konstantinos kalogir
Τούντα Surfcasting καλάμια εν μπελάς τελικά, μπορεί να σε μπλέξουν άσχημα οι βολές των 150+ μέτρων!!!

-

ενω αν εσυνέχιζε σήμερα με fly fishing εν θα είχεν έτσι πρόβλημα ...
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
- konstantinos kalogir
Ναι, ήταν να έχει άλλα προβλήματα
(δε τες φώτο στο ψαρεμα στα γλυκά νερά)

Μετά το συμβάν άκουσα ότι εμπίκεν παραγγελία στον anglermania για 876 καλάμια surfcasting με μηχανούες multi, 178 χιλιόμετρα μισίνα τζε 5798 βαράκια από 100 μέχρι 200 γραμμαρίων. Η παραγγελία ήταν για παράδοση στην Παλαιστίνη
! Αφού τα κανονικά τα όπλα εκόψαμεν τους τα είπαν να δοκιμάσουν διαφορετικά οι ανθρώποι.

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Re: ΕΚΤΑΤΉ ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ
η αστυνομία τον βρετανικών βάσεων μόλις έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία που εποδεικνύει την ενοχη του no-νικ

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!