Εν που τες ελάχιστες φορές που χρησιμοποιούμε S.I, συνήθως πάμε με την αναλογία σου, 440γρ=1κιλό!!Giorkos wrote:Πολλά Ωραίος ο fish Κωνσταντίνο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπραβο φιλουι μου πολλα ωραια και το ψαρι αλλα και η οικολογικη σου συνειδηση!konstantinos kalogir wrote:Δυστυχώς εν σπάνιο ψάρι για αυτό έχει συμμασία να ελευθερώνουμε όσα εν κάτω που μισό κιλό (τουλάχιστον αυτά).... Το καλοκαίρι που επέρασε άφησα 5-6 (σχεδόν όσα έπιασα-όλα κάτω από κιλό) και η θάλασσα κάποτε σε ανταμίβει...
konstantinos kalogir wrote:Εν που τες ελάχιστες φορές που χρησιμοποιούμε S.I, συνήθως πάμε με την αναλογία σου, 440γρ=1κιλό!!Giorkos wrote:Πολλά Ωραίος ο fish Κωνσταντίνο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά ρε Κωσταντίνο αφού τα παραπάνω ψάρια πιάνεις τα πρίν τις 12 τα μεσάνυχτα τι μένεις να τρώεις την κρυάδα τσαι να χάνεις τον ύπνο σουkonstantinos kalogir wrote:Ψάρεμα εψές που τες 6-12 'ενας σορκός 430γρ, μια μουρμούρα 340γρ και ένα λαυράκι 300γρ, που τες 12-5 ΤΙΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
για επεζεστον ΑΝΤΡΑΣ , ελεες μας να μου καμη εμενα ετσι................................. τωρα αρκεψες τζαι μασας τα?admin wrote:Καλά ρε Κωσταντίνο αφού τα παραπάνω ψάρια πιάνεις τα πρίν τις 12 τα μεσάνυχτα τι μένεις να τρώεις την κρυάδα τσαι να χάνεις τον ύπνο σουkonstantinos kalogir wrote:Ψάρεμα εψές που τες 6-12 'ενας σορκός 430γρ, μια μουρμούρα 340γρ και ένα λαυράκι 300γρ, που τες 12-5 ΤΙΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ΄Πάν μέτρο Άριστο
(Πειράζω σε πίεναι τωρά που είσαι μιτσής και μπορείς γιατί αύριο ενα ξεκινήσουν οι δουλειές, οι γυναίτσες, τα κοπαιλούθκια, τσαι θα πηγαίνεις που τις 18,00-20,00 τσαι η ώρα 18,30 ενα σε πιάνουν τηλέφωνο να σου λαλούν άτε πόσην ώρα)
Εν για εσένα που αναφερώμουν εγώ πάω ψάρεμα όποτε θέλω, και όσο θέλω και απλά λαλώ της ότι είμαι δουλειάno-nick wrote:για επεζεστον ΑΝΤΡΑΣ , ελεες μας να μου καμη εμενα ετσι................................. τωρα αρκεψες τζαι μασας τα?admin wrote:Καλά ρε Κωσταντίνο αφού τα παραπάνω ψάρια πιάνεις τα πρίν τις 12 τα μεσάνυχτα τι μένεις να τρώεις την κρυάδα τσαι να χάνεις τον ύπνο σουkonstantinos kalogir wrote:Ψάρεμα εψές που τες 6-12 'ενας σορκός 430γρ, μια μουρμούρα 340γρ και ένα λαυράκι 300γρ, που τες 12-5 ΤΙΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ΄Πάν μέτρο Άριστο
(Πειράζω σε πίεναι τωρά που είσαι μιτσής και μπορείς γιατί αύριο ενα ξεκινήσουν οι δουλειές, οι γυναίτσες, τα κοπαιλούθκια, τσαι θα πηγαίνεις που τις 18,00-20,00 τσαι η ώρα 18,30 ενα σε πιάνουν τηλέφωνο να σου λαλούν άτε πόσην ώρα)