ΜΟΥΓΓΡΑΡΟΙ!!!!!!!
-
ΜΟΥΓΓΡΑΡΟΙ!!!!!!!
Υποσχεθηκα του φιλου του cy-basser όταν βρεθήκαμε στη συνάντηση τις γιορτές να βάλω φώτο με τη σύλληψη 2 τεράτων που έκαμα στη Χαλκιδική με ψαροτούφεκο πριν λίγα χρονια!!!
ΔΕΙΤΕ!:
το μεγαλο!!!Πιο ψηλο και απο μένα!
ΔΕΙΤΕ!:
το μεγαλο!!!Πιο ψηλο και απο μένα!
-
Re: ΜΟΥΓΓΡΑΡΟΙ!!!!!!!
και το πιο μικρο πάρθηκε μια βδομάδα μετά στην ίδια τρύπα!!!
- (CyBasser)
Ωραίοι
Ευχαριστώ Νικόλα! Πάντως μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι υπάρχουν και στην Κύπρο τέτοια μουγγριά και μάλιστα σε μέρη που δεν θα τα περίμενες. Το σπασμένο μου παλιό Record 30 το επιβεβαιώνει, το μουγγράκι μπορεί να ήταν έλάχιστα πιο μικρό απ'το μικρό σου (είσαι πιο λίγο πιο ψηλός μου, εκείνο ήταν στο δικό μου σάιζ
).
Μου άνοιξες την όρεξη να πάω ψάρεμα μουγγριού

Ευχαριστώ Νικόλα! Πάντως μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι υπάρχουν και στην Κύπρο τέτοια μουγγριά και μάλιστα σε μέρη που δεν θα τα περίμενες. Το σπασμένο μου παλιό Record 30 το επιβεβαιώνει, το μουγγράκι μπορεί να ήταν έλάχιστα πιο μικρό απ'το μικρό σου (είσαι πιο λίγο πιο ψηλός μου, εκείνο ήταν στο δικό μου σάιζ

Μου άνοιξες την όρεξη να πάω ψάρεμα μουγγριού

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
- konstantinos kalogir
Άτε κουρτίστου λίο και να πάμε μαζί, έχει καιρό που θέλω να πιάσω ένα μεγάλο.... 

- (CyBasser)
Εν στες γειτονιές σου που μου έφυε το τέρας, εν έτη 2000....konstantinos kalogir wrote:Άτε κουρτίστου λίο και να πάμε μαζί, έχει καιρό που θέλω να πιάσω ένα μεγάλο....

-
ειδα στη ξυλοφαγου ενα αρκετα μεγάλο στα 20 βραχωμένο αλλα δεν το κτύπησα!
στην ελλαδα παντως ηταν ρηχα τα ψαρια!στην κυπρο δεν ξερω βγαινουν ρηχα το χειμώνα;;
στην ελλαδα παντως ηταν ρηχα τα ψαρια!στην κυπρο δεν ξερω βγαινουν ρηχα το χειμώνα;;
- konstantinos kalogir
Χμμμμμμ....!! Άτε εκούρτισες με πάλε....(CyBasser) wrote:Εν στες γειτονιές σου που μου έφυε το τέρας, εν έτη 2000....konstantinos kalogir wrote:Άτε κουρτίστου λίο και να πάμε μαζί, έχει καιρό που θέλω να πιάσω ένα μεγάλο....![]()
![]()

Τι θηρία εν τούτα ρε!!!!!!
Έχει τζαι δακάτο... αλλά πως τα πιάνεις έτσι τέρατα??

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
-
μετατρεπεις το καλαμι σε ψαροτουφεκο και πανω τους!!!!!!!!!!!!caveman wrote:Τι θηρία εν τούτα ρε!!!!!!![]()

- konstantinos kalogir
Προτιμώ να το πιάσω πάνω στο καλάμι και ας μου το σπάσει παρά να το παίξω με το ψαροτούφεκο, εσκέφτηκες να μεν το έβρω;;;NIKOLAS HARRIS wrote:μετατρεπεις το καλαμι σε ψαροτουφεκο και πανω τους!!!!!!!!!!!!caveman wrote:Τι θηρία εν τούτα ρε!!!!!!![]()
![]()

-
καλα εννοειται η μαχη με το καλαμι θα ειναι απιστευτη!βαλε νημα για μανα και συρματοσχοινο για παραμαλο τζαι καμια σωληνα των 6χιλ για καλάμι και θα ειναι οκkonstantinos kalogir wrote:Προτιμώ να το πιάσω πάνω στο καλάμι και ας μου το σπάσει παρά να το παίξω με το ψαροτούφεκο, εσκέφτηκες να μεν το έβρω;;;NIKOLAS HARRIS wrote:μετατρεπεις το καλαμι σε ψαροτουφεκο και πανω τους!!!!!!!!!!!!caveman wrote:Τι θηρία εν τούτα ρε!!!!!!![]()
![]()
![]()
Εν τζαι επιτίθουνται εν νε;

δεν επιτιθεται νομιζω.τουλαχιστο εμενα εν μου έτυχε!
παντως το κρεας του ροδελες στα καρβουνα ηταν το κατι άλλο!
Η απάντηση στη ερώτηση που εσκέφτουμουν να ρωτήσω....... ήντα έδωκε μου η μυρωθκιά του ψαρκού στα κάρβουνα δαμέ που είμαι και σαν να τζαι τρέχουν τα σάλια μου....εν πειράζει...να φάμε λίο κουλλορούιν να ποκάτσει η '΄στρίνα' μαςNIKOLAS HARRIS wrote:παντως το κρεας του ροδελες στα καρβουνα ηταν το κατι άλλο!

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- (CyBasser)
Εμέναν το θηρίο έφυεν μου όταν τελικά έφκαλα το έξω που το νερόν. Δεν επροσπαθούσε να επιτεθεί, αλλά εσήκωνε πάνω σχεδόν το μισό κορμί του, έσιηφκε κάτω τζαι εγύριζε τζαι ξανά π' αρχής. Εν η αλήθεια ότι εφοβήθηκα το λλίο όπως το είδα να κάμνει έτσι με ένα κεφάλι και στόμα που έμπορούσε να βάλει όλο το χέρι μου μέσα και γι' αυτό έκαμα αδέξιους χειρισμούς που με άφησαν με σπασμένο καλάμι, κομμένη μάνα, και ένα τερατομούγγραρο να κυκλοφορεί με την αρματωσιά μουkonstantinos kalogir wrote:Προτιμώ να το πιάσω πάνω στο καλάμι και ας μου το σπάσει παρά να το παίξω με το ψαροτούφεκο, εσκέφτηκες να μεν το έβρω;;;NIKOLAS HARRIS wrote:μετατρεπεις το καλαμι σε ψαροτουφεκο και πανω τους!!!!!!!!!!!!caveman wrote:Τι θηρία εν τούτα ρε!!!!!!![]()
![]()
![]()
Εν τζαι επιτίθουνται εν νε;

- konstantinos kalogir
Ναι, βασικά αν έχεις καλά εργαλεία εν να το φέρεις κοντά, το πρόβλημα είναι πως μπένει σε απόχη και σε τι μεγέθους απόχη και στο τέλος τέλος,πως του κοντεύκεις για να το σκωτώσεις, φαντάζουμε πόση δύναμη έχει..
Αν είναι για το σκοτώσεις είναι απλό.. Ας πούμε εγώkonstantinos kalogir wrote:Ναι, βασικά αν έχεις καλά εργαλεία εν να το φέρεις κοντά, το πρόβλημα είναι πως μπένει σε απόχη και σε τι μεγέθους απόχη και στο τέλος τέλος,πως του κοντεύκεις για να το σκωτώσεις, φαντάζουμε πόση δύναμη έχει..

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!