Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Κωνσταντίνε, επαρχια Λάρνακας?? Μεν σου πώ οτι μπορεί να ήταν καβουρας!! Να σου πεί ο φίλος Psixas τι κάβουρες κουλιαντιρίζουν οι περιοχές εκεί. Εκόψαν μου το και εμένα!!
..ps1xas wrote:se auti tin photo ine kai i 2 mazi.. piastikan se doloma akrobati

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Βρηκα και γω ενα τετοιο που τον ξεβρασε η θαλασσα.... Πως τους μαγειρευουμε αυτους? και τι ειδος ειναι??
Esox Lucius
αν ρωτάς το επιστημονικό τους όνομα δεν ξέρω..αλλά αυτούς τους ονομάζουμε κάβουρες 'του άμμου' !!!Greg wrote:Βρηκα και γω ενα τετοιο που τον ξεβρασε η θαλασσα.... Πως τους μαγειρευουμε αυτους? και τι ειδος ειναι??
χώνουνται κάτω που τον άμμο και φαίνουνται μόνο τα μάθκια τους....
σκάφτουν να χωστούν με τα 'πέδιλα' τους, που υπάρχουν στα πίσω πόδια...με αυτά τα πέδιλα μπορούν να ΠΕΤΑΣΟΥΝ όπως τον πύραυλο μες το νερό..κολυμπούν πολύ γρήγορα....
όταν ήμουν μιτσίς και επιτρέπετο το νυχτερινό , εσυναντούσαμε αρκετούς την νύχτα πας τον άμμο.. αν τους επρολαμβάναμε Τσακ και κάτω...
επίσης, όταν ήμουν μιτσής έπιανα τους πολλά μες το λιμανουιν μέρα όμως, όι νύχτα!!!! (το ψαρολίμανο της Λάρνακας, όταν ακόμη ήταν ΚΑΘΑΡΟ και όταν επηδούσαμε μέσα εν εφκαίναμε έξω σαν μηχανή diesel !!!!

τώρα όσο αφορά να σας κόψει την μισίνα εν λίο αδύνατο !!! ναι έχει μακριές λεπτέ δακκανούρες αλλά δεν κόβουν σαν μαχαίρι-λεπίδα...τουλάχιστον έτσι τους θυμούμαι !!!!
το κέλυφος τους είναι λίο 'κοφτερό' με τες γωνιές και τα 'αγκάθια' που σχηματίζει...τωρά αν νεκατωθεί και πιαστςί πάστην μισίνα και τραβήσει, και τραβήσετε απότομα τζαι κοπεί ...δεν ξέρω...αλλά πάλε αδύνατο μου φαίνεται !!!!
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
φιλουι πας τα καρβουνα ηταν μελιGreg wrote: Πως τους μαγειρευουμε αυτους?

-
Βράζεις τους ,αλευρόνεις τους και τηάνισμα 

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
- konstantinos kalogir
Ναι,στη δεκέλεια. Πολλά βίαια τραβήγματα και απότομα, εν πιστεύκω κάβουρας. Ίσως το μουγκρί να είναι το πιο πιθανό, η σμέρνα θα έκοφκε που το πρώτο τράβηγμα, τούτο εχρειάστηκε να κάμει 3!Costas wrote:Κωνσταντίνε, επαρχια Λάρνακας?? Μεν σου πώ οτι μπορεί να ήταν καβουρας!! Να σου πεί ο φίλος Psixas τι κάβουρες κουλιαντιρίζουν οι περιοχές εκεί. Εκόψαν μου το και εμένα!!

- konstantinos kalogir
Εν το μεταξύ οι κάβουρες εν ωραίοι βραστοί, όπως τους αστακούς ένα πράμα... 

- AggelosLRK
Αν και σπανια παω για surf casting πηγα χθες γιατι ηταν πολυ γλυκια μερα με λογικα κυμματα.
Last edited by AggelosLRK on Mon Feb 02, 2009 3:29 pm, edited 1 time in total.
nice catch
μα ντα γλυτζια μαθκια εσι , ποσο γρ.

- chrysanthos9
σε τι δόλωμα τσίμπησε

Rememper always someone waiting for you at home
- AggelosLRK
Πιαστηκε σε καλαμαρι με παραμμαλο 0.30μμ και αγγιστρι 1/0 με αρματωσια δικης μου πατεντας περιστρεφωμενη για surf
AggelosLRK wrote:Πιαστηκε σε καλαμαρι με παραμμαλο 0.30μμ και αγγιστρι 1/0 με αρματωσια δικης μου πατεντας περιστρεφωμενη για surf
Τί ώρα τσίμπησε;
Πέ μου τωρά 4 μ 5 το απόγευμα ( ή λλιο πιο νωρίς)...

- AggelosLRK
10:30 πρωι,αν πηγαινα απο τα ξημερωματα θα ειχα και αλλα τσιμπηματα πιστευω,ηταν πιο φουσκωμενη η θαλασσαSomeone wrote:AggelosLRK wrote:Πιαστηκε σε καλαμαρι με παραμμαλο 0.30μμ και αγγιστρι 1/0 με αρματωσια δικης μου πατεντας περιστρεφωμενη για surf
Τί ώρα τσίμπησε;
Πέ μου τωρά 4 μ 5 το απόγευμα ( ή λλιο πιο νωρίς)...
Kalamari, katepsigmeno rodella aspri!? ... Entometaxi, kapou tin xerw touti tin paralia...Eparxeia larnakas?;)