ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΣ ΦΑΡΑΩ
ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΣ ΦΑΡΑΩ
Για να είμαι ειλικρινής πριν μια βδομάδα το εντόπισα το συγκεκριμένο(κατεψυγμένο φαραώ)...Κανεις που δοκίμασε αυτό το δόλωμα...?
- AggelosLRK
Re: ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΣ ΦΑΡΑΩ
εξαρτατε ποσο τον πουλανε γιατι χανει πολλυ οταν πεθανει
Φιλε τον πουλάνε 7 euro σχεδόν μιση τιμή..AggelosLRK wrote:εξαρτατε ποσο τον πουλανε γιατι χανει πολλυ οταν πεθανει
- AggelosLRK
δεν νομιζω να αξιζει απλα τους εμεινε και τον βαλανε ετσι για να βγαλουν τα σπασμενα
Δεν ξέρω.. εγώ πήρα και τον δοκίμασα στα κατεχόμενα για σορκους... πήρα ένα 300gr και είχα και είχα 2 παράμαλλα κομμένα... δεν μπορείς να βγάλεις όμως συμπέρασμα από μια εξόρμηση.. για αυτό έκανα post αν τον έχει άλλος δοκιμάσει..AggelosLRK wrote:δεν νομιζω να αξιζει απλα τους εμεινε και τον βαλανε ετσι για να βγαλουν τα σπασμενα
Το δοκιμάσαμε και ψες μαζί με το φίλο το mirilli επιαμε μονο σμύρνες ...
στην Ελλαδα τον παστωνουν και τον βαζουν στην καταψυξη, εγω με παστωμενο φαραω επιασα μουρμουρο που υποτιθεται δεν του αρεση ο φαραω, παντως καπου διαβασα αν τιγανιστη με λαδι τσαρτελας οπως ειναι ζωντανος εχει τα πιο καλα αποτελεσματα,
no-nick wrote:στην Ελλαδα τον παστωνουν και τον βαζουν στην καταψυξη, εγω με παστωμενο φαραω επιασα μουρμουρο που υποτιθεται δεν του αρεση ο φαραω, παντως καπου διαβασα αν τιγανιστη με λαδι τσαρτελας οπως ειναι ζωντανος εχει τα πιο καλα αποτελεσματα,
Μα που εχαθικες ρε? ρε φιλε το διάβασα και εγω τούτο αλλα δεν το δοκίμασα..
Φιλε ο no-nick έχει δίκαιο το έχω διάβαση και εγώ.. ότι όταν τηγανίζουμε τον φαραώ ζωντανό με λάδι τσαρτελα δουλεύει πολύ καλύτερα ...
- chrysanthos9
Ρε κοπελια εγω διαβασα οτι αν τον τηγανισης με ελαιολαδο θεωριται απο τους καλυτερους μεζεδες

Rememper always someone waiting for you at home
- chrysanthos9
Ρε φιλε αμαν τον τηγανισης ενταλος εν να στεκετε και να αντεχει τες βολες και εν θα φευκει που το αγγιστριps1xas wrote:Φιλε greg & caveman ο no-nick έχει δίκαιο το έχω διάβαση και εγώ.. ότι όταν τηγανίζουμε τον φαραώ ζωντανό με λάδι τσαρτελα δουλεύει πολύ καλύτερα ...

Rememper always someone waiting for you at home
- konstantinos kalogir
Ρε παιδκιά εγώ ένα πράμα έμαθα...Το ζωντανό δόλωμα (γενικά) δεν συγκρίνεται ούτε με τροφές-ζυμάρια ούτε με οτιδήποτε δεν κινείται....chrysanthos9 wrote:Ρε φιλε αμαν τον τηγανισης ενταλος εν να στεκετε και να αντεχει τες βολες και εν θα φευκει που το αγγιστριps1xas wrote:Φιλε greg & caveman ο no-nick έχει δίκαιο το έχω διάβαση και εγώ.. ότι όταν τηγανίζουμε τον φαραώ ζωντανό με λάδι τσαρτελα δουλεύει πολύ καλύτερα ...
Και ο φαραώ αν τον έχεις ζωντανό εν κρίμα να τον τηγανίσεις!!! Άσε που εν να λερώσεις και το τηγάνι, τρώεις μετά πατάτες που τζίντο τηγάνι???
Πάντος μια φορά με ένα φίλο απο το Παραλίμνι μου έδωσε και δόλωσα Φαραώ τηγανισμένο σε λάδι σαρδέ΄λας και έπιασα ένα πολύ δυνατό τσίμπημα αλλά δέν έπιασα το ψάρι. Αν βρίσκαμε και στην Λεμεσό Φαραώ σε λογικές τιμές και χωρίς παραγγελείες ίσως να το δοκίμαζα και εγώ. Ένα παλιό τηγάνι, ένα μάτι με το γκαζούι, 100 μέτρα μακριά απο το σπίτι για να μεν φωνάζει η Βάλεντίνα και λίγο λάδι σαρδέλας θα έκανα την δουλειά μου μια χαρά 

- konstantinos kalogir
[quote="admin"]Πάντος μια φορά με ένα φίλο απο το Παραλίμνι μου έδωσε και δόλωσα Φαραώ τηγανισμένο σε λάδι σαρδέ΄λας και έπιασα ένα πολύ δυνατό τσίμπημα αλλά δέν έπιασα το ψάρι.
Φαίνεται πως στο συγκεκριμένο ψάρι δεν αρέσουν τα τηγανιτά...
Πάντως ο φαραώ δεν κάμνει για μουρμούρες σωστά?
Φαίνεται πως στο συγκεκριμένο ψάρι δεν αρέσουν τα τηγανιτά...

Απ΄όσο εθκιάβασα, εγώ εν έχω εμπειρία, κυρίως κάμνει για σορκούς.konstantinos kalogir wrote: Φαίνεται πως στο συγκεκριμένο ψάρι δεν αρέσουν τα τηγανιτά...![]()
Fishing... http://www.cyprusfaa.com