Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- konstantinos kalogir
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Στη Λάρνακα? Μιλούμε για ζωντανό φαραώ?
konstantinos kalogir wrote:Στη Λάρνακα? Μιλούμε για ζωντανό φαραώ?
Οχι φιλε στην λαρνακα... στα κατεχομενα..ναι μιλουμε για ζωντανο φαραω
-
Σήμερα επία να πίασω καμιά ΤΕΡΑΤΟβελονίδα
με ζωντανή αθερίνα αλλα έφαα ένα ΤΕΡΑΤΟΚΥΜΜΑ και πολλές ΤΕΡΑΤΟΣΤΑΓΟΝΕΣ και έφια άρον αρον ... πολλή κακό,αέρας βροχη

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
πειασμε τηλ τζιε μεν παιξεις πελλο αλλιως εφα σε!caveman wrote:![]()
![]()
![]()
εγώ σε λίον θα πάω στα... ΤΕΡΑΤΟλάβρακα

Esox Lucius
- (CyBasser)
Τζαι μετά πιάστε με εμένα και οι δκυό!Greg wrote:πειασμε τηλ τζιε μεν παιξεις πελλο αλλιως εφα σε!caveman wrote:![]()
![]()
![]()

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
caveman wrote:![]()
![]()
![]()
μαλλον εν στα ΤΕΡΑΤΟπαπαγαλια που παμεν καθε φορα

- chrysanthos9
Casting σημερα περιοχη αργακας ενας μουρμουρος 300αρης ενα μπαρπουνι
και ενας αστεριαs 

Rememper always someone waiting for you at home
ρε στελλάρα ωραίοι οι σαργοί !!!!!!! e μπήκε σου καλά η χρονια !!!!!!!!!!!!!!
ps1xas: οι σορκοί σου εν παίζουνται. Όταν λαλείς κατεχόμενα εννοείς τες θάλασσες της Κερύνειας; Λαλεί μου πολλά για τζιήντες περιοχές ο πεθερός μου, αλλά ακόμα εν επήραμε την απόφαση να περάσουμε ποτζιή.
Όσο για τα δικά μου: το 2008 έφυε κουτσουφλώντας, τζιαι το 2009 εμπήκε μπρουμουττισμένο.
Απολογισμός αλιευμάτων που κρατήθηκαν μετά που αρκετές εξορμήσεις: ένα....χταπόδι τζιαι ένα....μπαρμπούνι στη Λεμεσό, τζιαι ένας μούρμουρος (δωρίστηκε σε ένα πόντιο που ψάρευκε δίπλα μου) στην Πάφο.
Όσο για τα δικά μου: το 2008 έφυε κουτσουφλώντας, τζιαι το 2009 εμπήκε μπρουμουττισμένο.

Απολογισμός αλιευμάτων που κρατήθηκαν μετά που αρκετές εξορμήσεις: ένα....χταπόδι τζιαι ένα....μπαρμπούνι στη Λεμεσό, τζιαι ένας μούρμουρος (δωρίστηκε σε ένα πόντιο που ψάρευκε δίπλα μου) στην Πάφο.
- konstantinos kalogir
Ε ίσε πολλά καλός εγώ τελευταίες 2 εξορμήσεις του 2008 ολονύκτιες και μια πρωινή 3-4 ωρούες το 2009 εκράτησα ένα μούρμουρο (που και εγώ έδωκα τον τελικά) και ένα μουγγρί (που τελικά εμετάνιωσα που το εκράτησα γιατί εν ήταν τίποτε ιδιαίτερο-ούτε κίλο)Someone wrote:ps1xas: οι σορκοί σου εν παίζουνται. Όταν λαλείς κατεχόμενα εννοείς τες θάλασσες της Κερύνειας; Λαλεί μου πολλά για τζιήντες περιοχές ο πεθερός μου, αλλά ακόμα εν επήραμε την απόφαση να περάσουμε ποτζιή.
Όσο για τα δικά μου: το 2008 έφυε κουτσουφλώντας, τζιαι το 2009 εμπήκε μπρουμουττισμένο.![]()
- konstantinos kalogir
Ολονύκτιο ψάρεμα εχτές , 3 λαυράκια 400-500γρ, ένας μούρμουρος 500γρ και ένας πιο μικρός και ένας σορκός 300γρ...
Μπράβο ρε φίλε εγώ έσχιει ένα μήνα ακριβώς σε 3-4 ψαρέματα που δεν έπιασα λέπι δεν ξέρω τί γίνετε.konstantinos kalogir wrote:Ολονύκτιο ψάρεμα εχτές , 3 λαυράκια 400-500γρ, ένας μούρμουρος 500γρ και ένας πιο μικρός και ένας σορκός 300γρ...
ποια περιοχή αν επιτρέπετε τα έπιασες και με τι δολώματα?εγώ ψαρεύω πολύ λάρνακα και λεμεσό.
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
- konstantinos kalogir
Φίλε Λεωνίδα στην περιοχή Δεκέλειας.. Τα λαυράκια ένα στον ακροβάτη, ένα στον αμερικάνο και ένα στον Ολλανδό. Μουρμούρα σταθερά αμερικάνο, όπως και ο σορκός. Αλλά εψάρευκα μέσα σε πολύ κακοκαιρία. Και εμένα τα τελευταία 3-4 ψαρέματα μου ήταν αποτυχία, ε εχτές είπα να δοκιμάσω με πιο πολύ αέρα και κύμα..
Μπράβο Κωνσταντίνο, περίπου τί ώρα ετσιμπήσαν;
Ή εφκήκαν "απλωμένα" τα ψάρια;
Ή εφκήκαν "απλωμένα" τα ψάρια;