Greg wrote:Ρολανδο!.. Το να πιαστει ενα κομματι πριν 12 χρονια, δεν σημαινει οτι ΝΑΙ ψαρευοντε απο την ακτη. Οι τσιπουρες ΝΑΙ ψαρευοντε συχνα απο την ακτη. Οι τονοι οχι, αν εισαι τυχερος θα πιασεις 1 στις 100000000 φορες που θα παεις.
Αρα να πεις οτι ΄Παω στα καρβουνια' και πιανεις το καλαμουι σου και ξεκινας, ειναι σαννα και παεις να βρεις την χαμενη ατλαντιδα

Διαφωνώ και συμφωνώ

. Στην Λάρνακα εμφανίζονται κάθε χρόνο κοντά στην παραλία. Συμφώνώ ότι δεν είναι κοινό είδος, αλλά εμφανίζονται και αν είσαι εκεί την σωστή περίοδο με τις σωστές τεχνικές μπορείς να πιάσεις. Το ίδιο ισχύει για τα περισσότερα αρπακτικά. Δεν μιλούμε για τον κόκκινο τόνο ή τον ξιφία! Τουλάχιστον εξ'όσων γνωρίζω, από το 1998 ως το 2002 ήταν συστηματικά εκεί. Δεν έχω ενημέρωση για 2003 ως 2007 γιατί δεν ασχολούμουν καθόλου, αλλά φέτος (2008) πάλι ήρθαν στο ραντεβού τους (άσχετα αν δεν "επωφεληθήκαμε" εμείς). Άρα, στην περίοδο που προσεγγίζει τις ακτές ναι, αποτελεί θήραμα.
Άλλωστε, η απάντηση μου ήταν στο ότι έγραψες "Εγω ουτε επιασα ουτε ειδα κανενα να πιανει απο την παρααλια τετοια" κάτι που είναι κάπως υποκειμενικό, αφού κάποιοι τα πιάσαμε (όπως και παλαμίδες την ίδια εποχή στα ίδια σημεία)...