Συντελεστής 3,2
μεζούρα, μέτρημα, κόψιμο το φρέσκο ολοκαίνουριο λάστιχο για τον gouasimodo....
-Οχι ρε γαμώτο, κοντά τα έκοψα, κάποια μαλακια έκανα στις μετρήσεις... θα ψαρέψω με το κατοσταράκι μου με μονο λάστιχο και ας έχει συναγρίδες.
Ο παρκαδόρος στο γκαράζ του πλοίου μου βαζει τις φωνες , έτοιμος είμαι να του τα ανταποδώσω ισα που κρατήθηκα...
Στο πλοίο διαβάζω κάτι μαλακιοφιλοσοφιες που όσο πατάω χώμα μου τρώνε τα μυαλά...
<<πρέπει να είσαι θάλασσα λέει για να μην βρομίσεις απ το βρώμικο ποτάμι.>>
Το πρωί,ξυπνάω καταπιασμένος απ το γεμάτο υγρασία σπίτι που είχε μήνες να ανοίξει...
Δεν έχουμε ρεύμα, πως θα φορέσω τώρα τι στολή χωρίς ζεστό νερό(καλομαθημένο κωλόπαιδο),παγωμένο αναγκαστικά.
Κάτι παίζει εδώ...οι καλόγριες σπάνε περίεργα, δεν είναι πελαγίσιο σίγουρα, είναι χαλαρά τα σπασίματα... ασημισε ο τόπος απο ενα κοπαδι μεγαλους κέφαλους.
-το βραδινό με το κορίτσι βγήκε...τώρα πάμε για κυνήγι!
Στη τελευταία πολεμίστρα μου, βαθιά εισπνοή και κάτω,γνωστη η πολεμίστρα από παλιότερες επισκέψεις..τα ψαρια θα μπούν από δεξιά,έτσι έγινε και πέρσι.....φεύγω δεν έχει τπτ.
Τον παρακολουθώ σαν μσλακας δολοφόνος, σχεδόν τον θαυμάζω με τον τρόπο που λικνίζεται πηγαίνοντας για τι τρυπα του...
αριστερό κατέβασμα, όπλο βλέμμα ευθυγραμμισμένα................ ZNTANGK! στα μούτρα και έξω!!