Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Greg

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by Greg »

εσυ κανεις λαθος φιλε, οι μεμονομενες περιπτωσεις ειμαστε εμεις που νοιαζομαστε για την θαλασσα και το περιβαλλον. σαν εμας ΔΕΝ υπαρχουν πολλοι. Εγω παω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τον γυρο μου απο τη θαλασσα σε πολλα και διαφορα μερη (ειτε με καλαμι, ειτε με μασκα, ειτε με βαρκα, ειτε με το αυτοκινιτο). Και τζιαμε που νομιζω οτι ειδα τα και ακουσα τα ουλλα, παλε βλεπω και ακουω κατι νεο..Εγραψα την ιστορια με την χλωρινη διοτι επαραξενευτικα με το ποσο ακακο εφαινετουν στα ατομα που την χρισημοποιουν

Εν θελω να μου πειανεστε και να λετε την ιδια ατακα συνεχεια οτι ΄αμαυρωνεται η εικονα του ψαροτουφεκκα ευκολα' , διοτι φιλε εν τα πολλα και διαφορα περιστατικα που αμαυρωνουν τους λιγους εσας. Τελος θελω να σου πω οτι οι καλαμαες ειναι χειροτεροι, διοτι σε οποιο σημειο επερασα που εσυχναζαν οι καλαμαες (αντεναες), ηταν ενας σκουπιδοτοπος!!..αλλοι μολυνουν την θαλασσα, αλλοι την παραλια, οι παραπανω ομως και τα 2.
Esox Lucius

Greg

Post by Greg »

p.s.

Δεν εχω κατι με τους ψαροτουφεκκαες, ουτε τους καλαμαες... Εχω ομως με τους 'πεινασμενους' και τους 'λερωμενους'
Esox Lucius

MariosK

Post by MariosK »

Greg wrote:εσυ κανεις λαθος φιλε, οι μεμονομενες περιπτωσεις ειμαστε εμεις που νοιαζομαστε για την θαλασσα και το περιβαλλον. σαν εμας ΔΕΝ υπαρχουν πολλοι. Εγω παω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τον γυρο μου απο τη θαλασσα σε πολλα και διαφορα μερη (ειτε με καλαμι, ειτε με μασκα, ειτε με βαρκα, ειτε με το αυτοκινιτο). Και τζιαμε που νομιζω οτι ειδα τα και ακουσα τα ουλλα, παλε βλεπω και ακουω κατι νεο..Εγραψα την ιστορια με την χλωρινη διοτι επαραξενευτικα με το ποσο ακακο εφαινετουν στα ατομα που την χρισημοποιουν

Εν θελω να μου πειανεστε και να λετε την ιδια ατακα συνεχεια οτι ΄αμαυρωνεται η εικονα του ψαροτουφεκκα ευκολα' , διοτι φιλε εν τα πολλα και διαφορα περιστατικα που αμαυρωνουν τους λιγους εσας. Τελος θελω να σου πω οτι οι καλαμαες ειναι χειροτεροι, διοτι σε οποιο σημειο επερασα που εσυχναζαν οι καλαμαες (αντεναες), ηταν ενας σκουπιδοτοπος!!..αλλοι μολυνουν την θαλασσα, αλλοι την παραλια, οι παραπανω ομως και τα 2.
Greg wrote:p.s.

Δεν εχω κατι με τους ψαροτουφεκκαες, ουτε τους καλαμαες... Εχω ομως με τους 'πεινασμενους' και τους 'λερωμενους'
+1. Δυστηχώς έτσι είναι... Όποτε σπάσουν τα υχθιοτροφία καταλαβένεις πόσο κακό γίνετε κάθε μέρα που τους ασυνήδειτους ψαράες. Σε τζίνες τις περιπτώσεις το πιο πρόβλημα δεν είναι μεγαλύτερο, απλά είναι πιο εμφανές γιατί εν ούλλοι μαζεμένοι σε έναν τόπο... Αν σκεφτείς ότι τζίνοι ούλλοι τις άλλες μέρες ψαρεύκουν κάπου απομονομένα (μπορεί όι τόσο συχνά αλλά πάλε πάσειν) μπορείς να φανταστείς πόσο σκουπίδι υπάρχει εξαιτίας τους.

Πολλά λίει εν τζίνοι που εν να σκεφτούν προστατέψουν την θάλασσα τζε το χώρο που ψαρεύκουν. Μετα λύπης μου είδα με τα ίδια μου τα μάθκια ακόμα τζε ενεργά μέλη του φόρουμ, νέους σε ηλικά όπως λες andy, να μεν σέβουνται καθόλου την θάλασσα...

andys

Post by andys »

Και εγώ μαζί σου!
Βλέπω όμως μιαν μεγάλη αλλαγή στο ψαροτούφεκο..τζιάμε που παλιά ούλοι e ψαρεφκαν σαν τους πεινασμένους..τώρα άλλαξαν τα πράματα,όπως τα βλέπω εγώ δηλαδή..
Η νέα γενιά ειδικά, έτη φωτός μπροστά...
Σε σχέση με ούλα τα ήδη ψαρέματος ο ψαροτουφεκας εν ο μονος που εχει τόσο έντονες οικολογικές ανησυχίες...αν θέλεις να το επιβεβαιώσεις δε πως πέφτουν ούλοι να φαν κάποιον που έπιασε μικρό ψαρι σαν μικρο παραδιγμα.
Εν άδικο νομίζω να βάλουμε έτσι τίτλους σε μια κοινότητα που κατακρίνει έτσι πράματα, je πίστεψε με λείοι έμειναν που τούτους που λαλεις,jε όσο πάει εν να εξαλειφτούν αν εξαιρέσουμε κάποιες περιπτώσεις, μαλακες εχει παντού..

HellRider

Post by HellRider »

ατε ρε παιδες.εξομολογηθητε :) τι πιασατε το σ/κ? εγω επια με 2 φιλους στη μονη, ο ενας πιστοποιημενος μουσουπετης.2 ωρες που ηταν διπλα μου στο νερο δεν ειδα λεπι!μολις εφκικε εξω ηβρα 2 χταποδια και κατι μπαρπουνακια.οι αλλοι επιαν τον μητα :P

hdemetris

Post by hdemetris »

HellRider wrote:ατε ρε παιδες.εξομολογηθητε :) τι πιασατε το σ/κ? εγω επια με 2 φιλους στη μονη, ο ενας πιστοποιημενος μουσουπετης.2 ωρες που ηταν διπλα μου στο νερο δεν ειδα λεπι!μολις εφκικε εξω ηβρα 2 χταποδια και κατι μπαρπουνακια.οι αλλοι επιαν τον μητα :P
Πέ μου ποτζεί στην μονή παίζουν φυτζιές στα πολλά ξέβαθα?
Who the cap fit
Let them wear it

HellRider

Post by HellRider »

ναι μεχρι τα 5-6μ. μετα μονο αμμο ειδα

george87d

Post by george87d »

andys wrote:

Και εγώ μαζί σου!
Βλέπω όμως μιαν μεγάλη αλλαγή στο ψαροτούφεκο..τζιάμε που παλιά ούλοι e ψαρεφκαν σαν τους πεινασμένους..τώρα άλλαξαν τα πράματα,όπως τα βλέπω εγώ δηλαδή..
Η νέα γενιά ειδικά, έτη φωτός μπροστά...
Σε σχέση με ούλα τα ήδη ψαρέματος ο ψαροτουφεκας εν ο μονος που εχει τόσο έντονες οικολογικές ανησυχίες...αν θέλεις να το επιβεβαιώσεις δε πως πέφτουν ούλοι να φαν κάποιον που έπιασε μικρό ψαρι σαν μικρο παραδιγμα.
Εν άδικο νομίζω να βάλουμε έτσι τίτλους σε μια κοινότητα που κατακρίνει έτσι πράματα, je πίστεψε με λείοι έμειναν που τούτους που λαλεις,jε όσο πάει εν να εξαλειφτούν αν εξαιρέσουμε κάποιες περιπτώσεις, μαλακες εχει παντού..
+ 1
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος

Laser Interceptor...the best antiradar

Antreas

Post by Antreas »

το πρωτο μου ψαρι με ψαχτυρι
το ψαρι πιάστηκε στα 4-5 μετρα με ενα 60ρι που και αυτου ειναι το πρωτο του ψαρι.
δεν ειναι κακο το ψαχτυρι τελικα
IMG_1045.jpg

sotiris

Post by sotiris »

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ Κ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.

Giorkos

Post by Giorkos »

Ωχχ.... Ωημέ :( ...τι μικρό ποδάρι που έχεις :P :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

εχάσαμε αλλόνα καρτερίστα...εν πειράζει..να ξεκινήσετε ούλλοι το ψαχτήρι τζαι αφήστε τα αβράχωτα σε μένα :twisted: :twisted: :twisted:

εντιτ: κάποτε ήταν να βάλεις φωτό της βάρκας σου....ε..ευκαιρεία τωρά βάλε καμιά :wink:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

george87d

Post by george87d »

Αντρεα εν πολλα ωραιο το ψαχτιρι εξω εξω διοτι επιφιλασει πολλες εκπληξεις!!!!!!! εγω παντα στην αρχη και στο τελοσ μιασ εξορμησης καμνοτο!!!! :wink: :wink:
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος

Laser Interceptor...the best antiradar

Antreas

Post by Antreas »

Giorkos wrote:Ωχχ.... Ωημέ :( ...τι μικρό ποδάρι που έχεις :P :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

εχάσαμε αλλόνα καρτερίστα...εν πειράζει..να ξεκινήσετε ούλλοι το ψαχτήρι τζαι αφήστε τα αβράχωτα σε μένα :twisted: :twisted: :twisted:

εντιτ: κάποτε ήταν να βάλεις φωτό της βάρκας σου....ε..ευκαιρεία τωρά βάλε καμιά :wink:
οι μεν φοασαι. I WAIT!!!!! :wink:
απλα σε τέτοιους τόπους που ήμουν εχτές ηταν ωραία.
ε κρατούσα 90ρουι μονολαστιχο μετα που πολυ καιρό τζαι 60ρουι μονο :D
το 100ρι έμεινε πανω στην βαρκα ουτε στο νερο εν εμπηκε

Γιωργο η βαρκα δεν ειναι δικη μου εν καποιου παρεα.
η δικη μας ειναι παρκαρισμένη σε ενα πάρκινγκ τζαι θελει μεταβίβαση γράψιμο κόλλημα τα μπαλόνια της γράψιμο το τρόλεϊ της τζαι μπλα μπλα μπλα :(

sotiris

Post by sotiris »

απογευματινο καρτερι σημερα στο γνωστο σημειο .

μια βολι ενστικτοδος κ το λαβρακι κτυπηθικε στην ουρα , το οκταποδι σε μια τρυπα γυρω στα 13μ .

χρονια πολλα στους Αντρικους του φορουμ.

π.σ hdemetris ξερεις στο τοπουι που σ ελεγα εχει κ αλλα αγρεια ... :twisted:

hemilios

Post by hemilios »

Δύο κέφαλοι από πρόσφατο σύντομο ψάρεμα.

Ο ένας των 2 κιλών και ο άλλος 1.5 .

Ήταν γεμάτη η θάλασσα ιδίος κιλίσιους αλλά εγύρεφκα τα λαυράκια. Τελικά τίποτε ακόμη .

Το top της ημέρας ήταν το κοπάδι με καμια 20αρια βελονίδες που επελλάναμεν όπως είμουν σε καρτέρι τζιαι εγυρίζαν γυρο μου όπως τους ινδιάνους. Τζιαι εγώ να γυρευκω στο βάθος για λαυράκια.

Είχε και κάτι άλλα ψάρια όπως τις βελονίδες , δεν ήταν τρομπέτες, που επιένναν τζιαι έρκουνταν και εκείνα.

Γενικά ευχαριστήθηκα γιατί είδα ψάρι να κινείται.

Γιώρκο αρκέψαν οι σορκατσοι και φκέννουν έξω. Είχεν τέρατα.......χρειάζομαι ωρλ επειγόντως γιατί επεριπέζαμεν που δεν εμπορούσα να εξισωσω.

Δημήτρη λίτσες ακόμη υπάρχουν αλλά μικρές......κάπου εν να είναι και οι μαμάδες τους.

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”