"Περί ανεμων και Yδάτων"

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
jack tar

Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"

Post by jack tar »

ναι όντος τώρα που πιάνουμε νερό από την ελλάδα πέρκι και εν λίο καλίτερο και διορθωθούμε
''surf casting'' A way of Living

MariosK

Post by MariosK »

Μια ωραία μάχη και ένα ωραίο ψάρι :mrgreen:.

http://www.youtube.com/watch?v=DM-09-cHyIo

sea-hunter

Post by sea-hunter »

εκυκλοφρισε το νεο τευχοςςς? :roll:
Keep Walking...Keep Fishing!!

MariosK

Post by MariosK »

MariosK wrote:Μια ωραία μάχη και ένα ωραίο ψάρι :mrgreen:.

Καλάν ρε γιατί εν μιλάτε ότι έβαλα λάθος video :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.

Το σωστό video http://www.youtube.com/watch?v=cHigEZ9oelg

Greg

Post by Greg »

Καλα ρε μαριε, μα ηντα 'τραουθκια' εν τουτα που ακουεις ρε? Επεσες που το μματι μου :|

METAL RE!! :twisted:
Esox Lucius

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

Greg wrote:

Καλα ρε μαριε, μα ηντα 'τραουθκια' εν τουτα που ακουεις ρε? Επεσες που το μματι μου :|

ο σκληρός και ασήκωτος ρaππας
nivo

ahahahahaha

by the way : ο τυπάς είχε πολύ τύχη που ευκαλε το ψάρι με τόσο slag που διά.

εμείς 1 κλάσμα του δευτερολέπτου κάνουμε λάθος και φτύνουν μας

MariosK

Post by MariosK »

Greg wrote:

:oops: :oops: :oops: :oops:. Ρε φίλε μεταλ εν ακούω αλλά ούτε τζε Nivo :|. Ακούω φλοροροκιές για να ηρεμήσω :P. Πάντως ο Nivo ακόμα εν εκατάλαβα πως έγινε copy paste :shock:. Εν ο Πανικός νομίζω τζε άλλαξεν μου το για να με διασύρει :evil:.
PrEdAtΩR wrote: by the way : ο τυπάς είχε πολύ τύχη που ευκαλε το ψάρι με τόσο slag που διά.

:roll: :shock: :roll:

Greg

Post by Greg »

PrEdAtΩR wrote:
by the way : ο τυπάς είχε πολύ τύχη που ευκαλε το ψάρι με τόσο slag που διά.

+1 οπως το πες.. Τωρα να δουμε ποτε εννα ανηξει η τυχη μας
Esox Lucius

MariosK

Post by MariosK »

Ε κοπέλια εν θέλω να σας αμφισβητήσω γιατί σίουρα ξέρετε πολλά παραπάνω που μέναν αλλά ο τύπος πρέπει να παίξει λόττο αν εν έτσι όπως τα λαλείτε γιατί έπιαεν τζε άλλες φορές έτσι ψάρκα :arrow: http://fishobsesion.blogspot.com/

caveman

Post by caveman »

Greg wrote:
www.anglermania.com wrote:SPY CAM :shock: :shock:
Μετα απο πολλες προσπαθειες :wink: :wink: καταφεραμε να διυσδεισουμε στα απορρητα μιας ομαδας που ετοιμαζει καταδρομικη επιχειρηση σε γειτονικη χωρα :idea: :idea: :idea:
Δειτε τα "χαιρκα τους" :D :D :D
EGYPT 22.jpg

χεχεχε τουτα εννεν τιποτε, ψιχουλλα :twisted: ... Ο αρχηγος τους επηεν ηδη σε αλλη χωρα! Και ΜΟΝΟ τα ψευτικα ψαρακια που επηρεν μαζι του εζυγιζαν 16 κιλα! :twisted: 8)

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΈΝΑΣ ΈΝΕΙ!! Ο κύριος Ευάνθης !!!

Είδαμεν τα χαϊρκα μου :lol: απτώιτος όμως όπως πάντα.........άρκεψα τζαι σκεύτουμε κάτι για..... ΚΑΝΑΡΙΕΣ ΝΗΣΟΥΣ!! ήνναμπου λες σειρά??? Χειμερηνούς μήνες εν πάφτηνα τζαι έχεις απλομένος μπροστά σου.... ολόκληρο ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ όι Μεσόγειο τζαι πελλάρες :wink:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Greg

Post by Greg »

σειρα. που δαμε και δα ειμαι μεσα σε ουλλα!! Ομως οργανωμενα πραματα, οχι της τελευταιας στιγμης ;)
Esox Lucius

caveman

Post by caveman »

Εννοείτε... Κανάριες Νήσους έχω άθρωπο δικόν μας, εν ένας γιατρός που την Αγγλία, πάει κάθε χρόνο θκιό-τρείς φορές τζαι διά αναφορές σε άλλο φόρουμ... κρατούμε επικοινονία μεταξύ μας, οπόταν θα μας δόσεις τα φώτα για το τι πέζει κάθε μήνα στο ανάλογο νησί κτλ :wink:

Αλλά, πρως το παρών να περιμένουμε την επιστροφή από τον Νείλο διότι για επόμενη εξόρμηση πέζει να πάμε Ερηθρά...
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

caveman wrote:[.........άρκεψα τζαι σκεύτουμε κάτι για..... ΚΑΝΑΡΙΕΣ ΝΗΣΟΥΣ!! ήνναμπου λες σειρά??? Χειμερηνούς μήνες εν πάφτηνα τζαι έχεις απλομένος μπροστά σου.... ολόκληρο ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ όι Μεσόγειο τζαι πελλάρες :wink:
Ρε Χαραλάμπη!

Οι Κανάριες εν πολλά καλή φάση (Caranx TEΡΑΤΑ :!: :!: :!: ) αλλά τον χειμώνα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ φτηνά! Είναι το δικό τους High Season, όπως και των νέων Αιγυπτιακών θερέτρων (Sharm El Sheickh, Hurghada, Taba) τώρα που είναι το low season της Μεσογείου. Πίστεψε με, ξέρω το που την δουλειά μου!

Για να καταλάβεις, όλες οι τελευταίες πτήσεις της σεζόν των σκανδιναυικών εταιρειών Novair, Nordic Shuttle, Norwegian Air, και όσες τελείωναν από Premiair, Air Nordic, NorthRider, SAS, ήρθαν κενές από τις Κανάριες Νήσους (όπου είχαν πάει γεμάτες στην πρώτη πτήση της σεζόν) να μαζέψουν τους τελευταίους επιβάτες. Πρώτη Δευτέρα και Παρασκευή του Απρίλη θα γίνει το ανάποδο: Θα έρθουν Λάρνακα γεμάτες κόσμο και θα φύγουν κενές για Κανάριες νήσους να μαζέψουν απ' εκεί τους τελευταίους. Σε αυτούς τους προορισμούς συμφέρει να πάεις Κυπριακό καλοκαίρι. Αν καταφέρεις και βρεις φτηνά εισητήρια για Αγγλία ή Γερμανία μπορεί εύκολα να μπείς σε κάποια απ'τις ελάχιστες τουριστικές πτήσεις που διατηρούνται το καλοκαίρι για τις Κανάριους και να πας πολύ φτηνά...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

admin
Site Admin

Post by admin »

Αυτό το Σαββατοκυρίακο μπορώ να πώ ότι είχα ρέντα. Το ΄Σάββατο πήγα για καθετί με την βάρκα και έπεσα τυχαία σε ένα τόπο όπου έπιασα καμιά 10καριά καλά ψάρια (σκάρος-λυθρίνη-σορκός-σπάρος-χάνος....) και μετά επειδή ήθελε΄ο κουμπάρος να πιάσει κανένα χταπόδι τον πήγα εντελώς τυχαία σε ένα σημείο και μόλις ρίξαμε μέσα σε 5 λέπτά πιάσαμε 2 και φύγαμε. Σήμερα έπιασα και το φκιακουρί :) αλλά δ'εν πρόλαβα να πέξω και κανένα joker :P :P

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”