ετσιsea-hunter wrote:ωραιοςkeep fishing

ευχαριστω παιδια. ολα ερχονται με τον καιρο και με την επαφη με την θαλασσα.
ακομα ειναι η αρχη
ετσιsea-hunter wrote:ωραιοςkeep fishing
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ!Panikos wrote:φιλε καλωσόρισες στο φόρουμ και στη κύπρο , πολύ ωραία ιστορία και ψαρια
Είσαι νέο μέλος και επί ευκαιρίας ήθελα να παραδειγματιστούν από εσένα όλοι νέοι που γράφονται στο φόρουμ για να μην διαγράφονται όπως τον εξυπνοβλάκα τι περασμένη βδομάδα που δεν είχε δουλειά να κάνει και γράφτηκε στο φόρουμ για να ειρωνεύεται τους άλλους ψαροτουφεκαδες και να λέει με την υπογραφει του ότι είναι ο καλύτερος και κάνει μαθήματα
καλή διαμονή και καλές ψαριές
όι όι...μόνο τζετ σκι έσιη στα ρηχά...αλλά εφάαν καταγγελίαhemilios wrote:Πολλά ωραία τα ψάρια .
Μεν ακούτε τον Δημήτρη τζιαι εν έχει ψάρκα στα ρηχά
Omersub wrote:εν ποιο μεγαλη σχαρα που θελω μαλλον.
αρεσκουν μου πολλα οι ρεγγεςGiorkos wrote:Omersub wrote:εν ποιο μεγαλη σχαρα που θελω μαλλον.
όι όι..απλά να παραιτήσεις να παίζεις μιάλα ψάρκα![]()
![]()
πλάκα πλάκα...κάπιος γείτονας άναψε κάρβουνα τωρά...έδωκεν μου η μυρωθκιά που ανάφκουν...θωρώ τζαι την φωτό σου τωρά τζαι εν σαν να έχω smele-vision![]()
![]()
αντρίκο μου...εγώ σήμερα αγόρασα δύο ρέγγες...η μια αυκωμένη...όπου τζιαν είσαι να την ξιπετσίσω, ηικοκκαλίσω, κομματούθκια μέστο λάδι-λεμόνι και κρομμύθκια.... με σορκοί με λαβράτζια με τίποτε...Ρέγγες ΟΛΕ![]()
![]()
![]()
![]()
Καλή όρεξη !!!
ε κανεί ρε...έφαες τζίντη λίτσα και πεινάς ακόμαOmersub wrote: αρεσκουν μου πολλα οι ρεγγες