Omersub wrote:ραπτορ ?
κατι ασχετο.
στην ανακρουση παιζει ρολος το βαρος του οπλου η η μαζα του η και τα 2 ?
δηλαδη για παραδειγμα. αν το acid που ειναι ποιο λεπτοκαμωμένο απο το raptor ειχε ποιο πολυ βαρος ποιο θα ειχε την περισοτερη ανακρουση ?
ομερσαπ , τούτα εν ερωτήματα που εν πολλά ενδιαφέρον αλλά νομίζω πρέπει να βρεθεί κανένας ειδικός της φυσικής (Χατζηπαντέλας) να μας τα αναλύσει...
χοντρικά χοντρικά το μεγαλύτερο βάρος = πιο λίγη ανάκρουση (όταν λαλούμε ανάκρουση εννοούμε το σήκωμα της μύτης του όπλου) εν τζιαμέ η διαφορά, γιατί νομίζω στο κλώτσημα προς τα πίσω ούλλα λίο πολλά κλωτοσύν το ίδιο (εκτός και αν όπως είπε κάπιος, έχεις για τακούνι ένα πλακάζ

) ...αλλά πάλε παίζει ρόλο και το σχήμα... ένα όπλο πιο ελαφρύ από άλλο, αλλά πιο πλάτυ, δίγουρα θα σηκώνει πιο λίγο γιατί το πλατύ σχήμα (αν εν και μπροστά πλατύ καλύτερα) θα 'κοντράρει' το σήκωμα...π.χ το όπλο σου...όπως είναι έτσι σηκώνει Α...αν το όπλο ήταν κατασκευασμένο μα το αυλάκι στην λε΄τπη του πλευρά, (το πλάτος του θ αήταν το ύψος του) σίγουρα θα σήκωνε Α + κάτι έξτρα !!!
αλλη παράγοντες που έμαθα από άλλους, το πόσο κοντά στη βέρκα είναι το χέρι σου(όπλα με χαμηλό οφσετ, όπως λέει ο τζεοτζίαν) ο μηχανισμός ου πανεξ σχεδιάστηκε ειδικά για ξύλινο αφήνοντας αρκετό ξύλο από πίσω για να είναι στερεό, αλλά συνάμα για να έχει χαμηλό οφσετ για μείωση ανάκρουσης....

) του δμφρ αν ακόμα πιο χαμηλός !!! πολύ σέξυ χαμηλά μπορώ να πώ
επειδή τούτην την επιστήμη εν θα την παλαίψουμε, ένα είναι σίγουρο...τα απλά συμβατικά όπλα (απλοί στρογγυλοί σωλήνες) συκγρινόμενα με άλλα όπλα raptor, dmfr, acid, eurogun άλλα ξύλινα, με το ίδιο σεταπ (λάστιχα-βέρκα) θα κλωτσούν παραπάνω....
εν ολίγης νομίζω πρέπει να μιλούμε για μάζα γιατί το βάρος εν σχετικό...στο νερό το βάρος (σε πλήρως ουδέτερα όπλα) εν 0 !!!
επομένως εν συνάρτηση μάζας και σχήματος (που το σχήμα εν αλληλένδετο με τον όγκο

)
ρε ομερσαπ...παρέτα τα και πήαινε φέρε καμιά λίτσα και εσύγχησες μας πάλε...