ΚΟΛΙΟΣ ... ΔΟΛΩΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣGreg wrote:φιλε δοκιμασε φιλεττο κεφαλου η κατι αλλο εκτος που σαρδελλα
Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
-
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Που ψαροδόλια εγώ ψηφίζω φρέσκια ΓΟΠΠΑ! Που τον τζαιρό που άρκεψα τους κολιούς τζαι τες τσαρτέλλες, δεν έπιασα απολίτος τπτ! Τζαι ο κέφαλος εν κοριφή αλλά δεν βρίσκεις να γοράσεις.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
α μπραβο φιλεττα γοπας και κεφαλου εν τα ανωτερα..που τοτε που αρχισα 'τσαρτελλες' μονο μουγκρια ειδα να μου τσιμπουν 

Esox Lucius
Spinning εχτές τζε για ακόμα μια φορά ο "Κύπριος ψαράς" με εξέπληξε με την εφευρετικότητα του. Πιάσε που ψαράδες του γόνου να ψαρεύκουν μουρμουρούθκια των 6-7 εκατοστών τζε να έχουν μαζί τους γκαζούι, τηγάνι τζε λεμόνια για να τα ψήσουν τζε να τα φάσειν επιτόπου, μέχρι ψαρουτεφεκάδες να ψαρεύκουν με την τεχνική του "κολοσυρτού" στα 30-40 εκατοστά βάθος!!!
Δυστυχώς εγώ εν εκατάφερα να πιάσω τίποτε
.
Δυστυχώς εγώ εν εκατάφερα να πιάσω τίποτε

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
εχτες περιοχη βασιλικου.. zero.. βασικα οσους ειδα τζιαμε και οσους ερωτησα, κανενας εν επιαεν ψαρι εχτες..
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αποδοτική εν η συγκεκριμένη μέθοδος φίλε μου! Με το γελάς καθόλου.MariosK wrote:μέχρι ψαρουτεφεκάδες να ψαρεύκουν με την τεχνική του "κολοσυρτού" στα 30-40 εκατοστά βάθος!!!
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
hdemetris wrote:Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αποδοτική εν η συγκεκριμένη μέθοδος φίλε μου! Με το γελάς καθόλου.MariosK wrote:μέχρι ψαρουτεφεκάδες να ψαρεύκουν με την τεχνική του "κολοσυρτού" στα 30-40 εκατοστά βάθος!!!
Όντως έχει δίκαιο ο hdemetris αλλά είναι και δύσκολη και εκνευριστική

εξεκίνησα και γω να γράψω για τα 30-40 εκατοστά χτές αλλά δεν το έκανα τελικά (εβάλαν με δουλειά
) ...
την Τρίτη κιόλας εκπαίδευκα την σύζυγο για (επιφανειακό) καρτέρι στα ξέβαθα (50 εκ - 1 μέτρο) για λαυράκια... (δεν μπορεί να φορέσει βάρη έτσι το 'πολύ ρηχό' επιφανειακό είναι η μόνη ελπίδα της για κανένα ψάρι του χαΪρκού )... έμαθεν κιόλας να παίρνει-διαλέγει θέσεις παρατήρησης/βολής, να διαβάζει τις 'φοβίες' των αθερίνων κτλ....

εδώ που τα λέμε, επεθύμησα και γω το κολοσυρτό....
λαυράτζια, τσιπούρες, κέφαλοι, Σούροι, καμιά λίτσα (αλλα΄όι σαν τζίνες των παιθκιών) ούλλα θάρτουν να δώκουν πάνω σου στα 40 εκ, αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου !!!

την Τρίτη κιόλας εκπαίδευκα την σύζυγο για (επιφανειακό) καρτέρι στα ξέβαθα (50 εκ - 1 μέτρο) για λαυράκια... (δεν μπορεί να φορέσει βάρη έτσι το 'πολύ ρηχό' επιφανειακό είναι η μόνη ελπίδα της για κανένα ψάρι του χαΪρκού )... έμαθεν κιόλας να παίρνει-διαλέγει θέσεις παρατήρησης/βολής, να διαβάζει τις 'φοβίες' των αθερίνων κτλ....

εδώ που τα λέμε, επεθύμησα και γω το κολοσυρτό....
λαυράτζια, τσιπούρες, κέφαλοι, Σούροι, καμιά λίτσα (αλλα΄όι σαν τζίνες των παιθκιών) ούλλα θάρτουν να δώκουν πάνω σου στα 40 εκ, αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου !!!

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Σορρύ αλλά εν το ήξερα ότι έχει έτσι τεχνική
. Πάντως ο συγκεκριμένος τύπος εν νομίζω να την εκατείχε αν κρίνω που τις ερωτήσεις που μου έκαμεν πριν να βουτήσει, τον τόπο που ψάρευκε αλλά τζε τον εξοπλισμό του (ΟΚ ο εξοπλισμός δεν χρειάζεται να είναι ο καλύτερος, αλλά όι τζε του περιπτέρου).

Μάριε,MariosK wrote:Σορρύ αλλά εν το ήξερα ότι έχει έτσι τεχνική
το πολύ ρηχό για μας είναι σαν να ψαρέφκεται εσείς με αντέννα !!!!

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Εγώ πάντως εξίχασα πότε εψάρεψα τελευταία φορά με αντένα

- largemouth
Νυχτερινό ψάρεα εψές μετά απο πολλή καιρό.Μια φάουσα χέλια και ενα μια απρόσμενη επίσκεψη......
Στη φώτο ο bro μου.
Ο κύριος βγήκε με 25αρα και σαλιγκάρι
Στη φώτο ο bro μου.
Waiting for the perfect storm
- (CyBasser)
Μα κυκλοφορεί ακόμη αυτό το είδος στα νερά μαςlargemouth wrote:Νυχτερινό ψάρεα εψές μετά απο πολλή καιρό.Μια φάουσα χέλια και ενα μια απρόσμενη επίσκεψη......
Στη φώτο ο bro μου.

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
- largemouth
ΕΝΝΟΕΙΤΕ πριν προλάβουν κάπιοι αθκιασεροι να πουν την κουβέντα τους
Waiting for the perfect storm