Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

admin
Site Admin

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by admin »

Giorkos wrote:Ψές...κάτά τις 7 ...

Τσιμπιες ΠΟΛΛΕΣ ( 1 στο καστινκ, 1 στο σπινινκ νομίζουμε) τσιμπήματα πολλά που μουγιούθκια και καμιά σκνιπούα !!!!

νεύρα πολλά με το μαλλιν κλωστρό με το νήμα....

ωστώσω ηθικόν ακμαιότατο !!!! έπετε συνέχεια......... :wink:
Είσαι ωραίος ρε φίλε μπράβο , τούτο με την σύζηγο σου κάτι μου θυμίζει ιδικά στην φάση του 'άτε πόση ώρα βαρκούμε πάμε να φύουμε έν τσιμπά'

admin
Site Admin

Post by admin »

Panikos wrote:θέλω να ευχαριστήσω τον αρχιμουσουπετι no-nic για τις κατάρες που μου έβαλε πόψε να μην πιάσω λέπι
:twisted: :D
Ρε μα πιάνεις πιάνεις αλλά εν τσε καλιάς μας να φάμε τσε εμείς καμια κουννούα , τσίνος ο νικ ενε κρίμα είπε του ο γιατρός να τρώει ψάρι για να βελτιωθεί λίγο η όραση του. :lol: Λόγο έλειψης ασβεστίου ενα πέρσι εθώρεν τους σπίνους τσίκλες, φέτος ενα θωρεί τους λαούς ΄.τσούρες............. :D :D

Giorkos

Post by Giorkos »

admin wrote: Είσαι ωραίος ρε φίλε μπράβο , τούτο με την σύζηγο σου κάτι μου θυμίζει ιδικά στην φάση του 'άτε πόση ώρα βαρκούμε πάμε να φύουμε έν τσιμπά'
όι όι ...εννεν τούτο που εννοούσα !!!

τζίθνη εν βαρκέται τόσο όσο εμένα !!!!

εν εγώ που πρέπει να μάθω να μεν βαρκούμαι !!!! :mrgreen:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

MariosK

Post by MariosK »

Panikos wrote:θέλω να ευχαριστήσω τον αρχιμουσουπετι no-nic για τις κατάρες που μου έβαλε πόψε να μην πιάσω λέπι
:twisted: :D
Πολλά ωραία ρε Πανίκκο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:! Ρε πόσα χρεώνει ο no-nic να το πιάνουμε τηλέφωνο να μας βάλλει κατάρες?

MariosK

Post by MariosK »

Giorkos wrote:Ψές...κάτά τις 7 ...
είχα ήδη τυλίξει 250μ μισινα στη μηχανή κάστινκ και το νήμα (περίπου 50 μέτρα, το σποολ της μηχανούα εν ξέβαθο, κάμνει θκυο λυκούθκια στις άκριες του σποολ αλλά στη μέση σηκώνεται πάνω και δεν χωράει πολή νήμα) ....

(η μηχανούα του σπίννινγκ τελικά εν δουλέφκει καλά, εν ξέρω αν ήταν έτσι που παλία ή την έκαμα έτσι με τις επιστήμες μου που την εκαθάριζα) ..αποτέλεσμα ...μαλιά κλωστρά....ΘΚΥΟ φορές :twisted: :twisted: :twisted:

μπορεί να έβαλα πολή νήμα...εν ξέρω..μπορεί να φταίει η μηχανούα(πελλοδουλέφκειδουλέφκει) ...΄'ετσι μάλλον αναζητώ άλλη μηχανή σπινιγκ....
Ρε φίλε αν μόνο 50 μέτρα εκατάφερες να βάλεις μάλλον εν πολλά μιτσιά η μηχανούα σου :mrgreen:. Έχει μηχανούες φτηνές που κάμνουν την δουλεία τους για spinning. Νομίζω αλλή μιαν επίσκεψη στον αγαπημένο σου μαγαζάτορα εν την εγλυτώνεις :mrgreen:.

Σιγά σιγά τζε να τα έβρεις ούλλα :-)...

Giorkos

Post by Giorkos »

M;arie,

den γιατί , αλλά το σπουλ της μηχανούας της μιτσιάς , σε διατομή φαίνεται έτσι όπως την φωτό που έβαλα. Δηλ το σώμα στο οποίο τυλίγεται το νήμα δεν είναι ευθεία (αν τις άλλες μηχανούες) αλλά είναι κουρβαριστό, με την μέση του καμπυρώματος να φτάνει σχεδόν το ύψος των χιλιών του σπουλ που την μεριά που φκεφκει το νήμα ???

υπάρτχει κανένας ειδικός λόγος να είναι έτσι ???

μάλλον , όι μάλλον, σίγουρα εν να γυρέψω άλλη μηχανούα για σπιννιγκ...τούτη εν 'σαντανωμένη' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

MariosK

Post by MariosK »

Πρώτη φορά βλέπω έτσι spool ρε φίλε :| . Έν μπορώ να φανταστώ γιατί ναν έτσι. Έχει spools τα οποία είναι κονικά έτσι ώστε να βοηθουν σε πιο μακρινές βολές. Ίσως τούτη να μια αποτυχημένη πατέντα :mrgreen:. Ίσως κάποιος άλλος να ξέρει τον λόγο που είναι έτσι.

Πόσα μέτρα γράφει πάνω για 0.20mm μισίνα?

Giorkos

Post by Giorkos »

MariosK wrote: Πόσα μέτρα γράφει πάνω για 0.20mm μισίνα?
τώρα να πάω σπιτι να δω...είμαι δουλειά τωρά... αλλά νομίζω ότι η ποινή της εν μια ...πέταμα..εφόσον δεν είναι smooth πλέον .... :twisted: :twisted: :twisted:

ήβρα κάτι φτινούες (περίπου 20 Ευρώ από τον Ανγκλερ) που εν να κόψω περιοχές ποτζί (ελπιζω να πάω να 'κεντήσω' κανένα σορκό αύριο) να πιάσω να ησυχάσω !!!

Someone

Post by Someone »

Γιώργο,
για να σου τυλίει έτσι τη μισίνα η μηχανούα είτε είναι για πέταμα, είτε εν ετύλιες σφιχτά τη μισίνα.
Καλλύττερα για να περάσεις μισίνα, άνοιξε ένα καλάμι, στήσε τη μηχανή πάνω, πέρνα τη μισίνα που την κορυφή του καλαμιού τζιαι πέρνα την που ούλλα τα δακτυλίδια ώς τη μηχανούα. Δέσε, βάλε κάποιο να σου κρατά το καρούλι λλίο σφιχτά τζιαι τύλιε.

Όσο για το τσίμπημα που σου έσυρε το καλάμι κάτω: Πού εν η βάση για την άμμο που είπαμε να πιάσεις;;;;; :lol:
Σοβαρά όμως, απέφυγε όσο μπορείς να έρκεται το καλάμι τζιαι η μηχανή σε επαφή με την άμμο. Εν θάνατος, ειδικά αν μπεί άμμος μες τις ενώσεις του καλαμιου εννα θέλει ξήλωμα/πλύμμα τζιαι αν μπεί στη μηχανούα άνοιγμα που κάποιο που μπορεί να τη ξηλώσει/στήσει σωστα.

Giorkos

Post by Giorkos »

Someone wrote:Γιώργο,
για να σου τυλίει έτσι τη μισίνα η μηχανούα είτε είναι για πέταμα, είτε εν ετύλιες σφιχτά τη μισίνα.
Καλλύττερα για να περάσεις μισίνα, άνοιξε ένα καλάμι, στήσε τη μηχανή πάνω, πέρνα τη μισίνα που την κορυφή του καλαμιού τζιαι πέρνα την που ούλλα τα δακτυλίδια ώς τη μηχανούα. Δέσε, βάλε κάποιο να σου κρατά το καρούλι λλίο σφιχτά τζιαι τύλιε.

Όσο για το τσίμπημα που σου έσυρε το καλάμι κάτω: Πού εν η βάση για την άμμο που είπαμε να πιάσεις;;;;; :lol:
Σοβαρά όμως, απέφυγε όσο μπορείς να έρκεται το καλάμι τζιαι η μηχανή σε επαφή με την άμμο. Εν θάνατος, ειδικά αν μπεί άμμος μες τις ενώσεις του καλαμιου εννα θέλει ξήλωμα/πλύμμα τζιαι αν μπεί στη μηχανούα άνοιγμα που κάποιο που μπορεί να τη ξηλώσει/στήσει σωστα.
το νήμα έβαλα το πάνω σχετικά καλά...και ετίληξα το ομαλά..έβαλλα κόντρα του νήματος όταν το τύλιγα (εβοήθαν με η γυναίκα μου...) η μηχανούα έκαμνε λία κούτζια (εφόσον την άνοιξα :lol: ) ..ήταν λίο jerky to τύλημα της... ίσως και όταν έσειρνα μπορεί να μεν ετύλια σωστά (ήταν και νύχτα !!!) ...

ο κύβος ερίφθην....νέα μηχανούα να δουλέφκει καθώς πρέπει, να εξαλέιψω τον παράγοντα παλιο-μηχανούα και να δω αν ενεν εγώ που φταίω...

επίσης, επειγόντως βάση (δεν είχε άμμο εκει που ψάρευα.... :wink: ) και φωτούθκια της κκελλές !!!! έχει κανένα καλό φωτούιν να προτείνετε ?

MariosK

Post by MariosK »

Για φωτούι εν ξέρω συγκεκριμένη μάρκα αλλά πρόσεξε να είναι μικροκαμωμένο γιατί εννα το φορείς πολλές ώρες τζε αν εν μεγάλο εν να πονοτζεφαλιάζεις :P. Εγώ έχω έναν αμαρκέ εγόρασα το 10 ευρώ με 16 leds τζε είμαι ευχαριστημένος Η παταρίες πάσειν 3-4 ψαρέματα.

Giorkos

Post by Giorkos »

MariosK wrote:Για φωτούι εν ξέρω συγκεκριμένη μάρκα αλλά πρόσεξε να είναι μικροκαμωμένο γιατί εννα το φορείς πολλές ώρες τζε αν εν μεγάλο εν να πονοτζεφαλιάζεις :P. Εγώ έχω έναν αμαρκέ εγόρασα το 10 ευρώ με 16 leds τζε είμαι ευχαριστημένος Η παταρίες πάσειν 3-4 ψαρέματα.
ok...είχα ένα και έχασα το... ήταν σαν φαναρούιν (μακρόστενο) αλλά απότι είδα ήταν λικο ΄ζόρι.....θα έχω υπόψη τα παραπάνω...

Greg

Post by Greg »

Giorkos wrote:M;arie,

den γιατί , αλλά το σπουλ της μηχανούας της μιτσιάς , σε διατομή φαίνεται έτσι όπως την φωτό που έβαλα. Δηλ το σώμα στο οποίο τυλίγεται το νήμα δεν είναι ευθεία (αν τις άλλες μηχανούες) αλλά είναι κουρβαριστό, με την μέση του καμπυρώματος να φτάνει σχεδόν το ύψος των χιλιών του σπουλ που την μεριά που φκεφκει το νήμα ???

υπάρτχει κανένας ειδικός λόγος να είναι έτσι ???

μάλλον , όι μάλλον, σίγουρα εν να γυρέψω άλλη μηχανούα για σπιννιγκ...τούτη εν 'σαντανωμένη' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Φιλε, μπορεις να ρυθμισεις την μηχανη σου να τυλιγει την μισηνα με οποιον τροπο θελεις. Μπορεις να τυλιγεις σε σχημα κονου προς τα πανω ή προς τα κατω, ομοιομορφο τυλιγμα ή κουβαρι οπως στην φωτο σου. Υπαρχουν κατι ροδελλες λεπτες τες οποιες τοποθετας πανω στο εμβολο της μηχανουας πριν κατσεις πανω το spool ή αν υπαρχουν ροδελες αφαιρας τες αναλογα.

τουτα φυσικα ισχυουν για τες καλες μηχανουες, για παλλιες και φτηνες δεν γνωριζω :mrgreen:
Esox Lucius

MariosK

Post by MariosK »

Greg wrote: Φιλε, μπορεις να ρυθμισεις την μηχανη σου να τυλιγει την μισηνα με οποιον τροπο θελεις. Μπορεις να τυλιγεις σε σχημα κονου προς τα πανω ή προς τα κατω, ομοιομορφο τυλιγμα ή κουβαρι οπως στην φωτο σου. Υπαρχουν κατι ροδελλες λεπτες τες οποιες τοποθετας πανω στο εμβολο της μηχανουας πριν κατσεις πανω το spool ή αν υπαρχουν ροδελες αφαιρας τες αναλογα.

τουτα φυσικα ισχυουν για τες καλες μηχανουες, για παλλιες και φτηνες δεν γνωριζω :mrgreen:
Ρε Γρήγορη εγώ έχω μια μηχανούα που για κάποιο λόγο έπεξεν τα τζε τυλίει ούλλο το νήμα μες την μέση αφήνοντας 0.2mm που την αρχή τζε το τέλος του spool αχρησιμοποίητα. Λαλείς να είχεν καμιά ροδέλλα πάνω τζε έχασα την? Άνοιξα την μηχανούα τζε ξανάστησαν την 10 φορές τζε εν βρίσκω κάποιο πρόβλημα :?.

Greg

Post by Greg »

πρεπει να εν καμια ροδελλουα. τουτες εν πολλα λεπτες και εν που καποι υλικο που μοιαζει με χαρτί
Esox Lucius

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”