Ψωνίζετε από το net?
Re: Ψωνίζετε από το net?
Giorkos,
Φίλε, συμφωνώ ότι τα έχουμε και αυτά. Δεν νομίζω να μιλάμε για το ίδιο μαγαζί καθώς το συγκεκριμένο στο οποίο αναφέρομαι έχει ανοίξει μόλις πριν ένα μήνα
Φίλε, συμφωνώ ότι τα έχουμε και αυτά. Δεν νομίζω να μιλάμε για το ίδιο μαγαζί καθώς το συγκεκριμένο στο οποίο αναφέρομαι έχει ανοίξει μόλις πριν ένα μήνα
οκ..τότε δεν μιλάμε για το ίδιο μαγαζί ..η κουβέντ απου λέω θα έχει και χρόνο τώρα !!!PsychoAP wrote:Giorkos,

Γιώργος
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Ithela na rwtisw to filaraki pou proteinei to magazi sta latsa, na mou pei pou akrivws einai to magazi, mporeis na mou eksigiseis? ti wres einai anoixta?tha perasw mia apo aftes tis meres otan einai na erto gia psarema me ti varka mou, skeftomai na tin alaksw. Exei meros na parkarw? varkoume na psaxnw
. Pos ton lene afton pou exei to magazi?a einai psarontoufekas tha ton kserw sigoura, einai ekei oles tis wres?den exw xrono polu kai areski mou i swsti eksupiretisi an einai na paw kai na milaw me asxetous polites, ase kalitera. Gia pes re filaraki tin apopsi sou.

ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΝΑ ΓΡΆΦΕΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑleo wrote:Ithela na rwtisw to filaraki pou proteinei to magazi sta latsa, na mou pei pou akrivws einai to magazi, mporeis na mou eksigiseis? ti wres einai anoixta?tha perasw mia apo aftes tis meres otan einai na erto gia psarema me ti varka mou, skeftomai na tin alaksw. Exei meros na parkarw? varkoume na psaxnw. Pos ton lene afton pou exei to magazi?a einai psarontoufekas tha ton kserw sigoura, einai ekei oles tis wres?den exw xrono polu kai areski mou i swsti eksupiretisi an einai na paw kai na milaw me asxetous polites, ase kalitera. Gia pes re filaraki tin apopsi sou.
-
Ακουσα οτι καποιο καταστημα εφερε την νεα εταιρεια ειδων αλιειας ....... SONIK.
Αν γνωριζει καποιος κατι ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μου στειλη Π.Μ.
Ειδα παρα πολλες διαφημισεις στην Αγγλια και μου εχει κινησει την περιεργεια

Ειδα παρα πολλες διαφημισεις στην Αγγλια και μου εχει κινησει την περιεργεια

-
EVANTHIS LOIZOU wrote:Ακουσα οτι καποιο καταστημα εφερε την νεα εταιρεια ειδων αλιειας ....... SONIK.
Ειδα παρα πολλες διαφημισεις στην Αγγλια και μου εχει κινησει την περιεργεια![]()
http://cyprusfishingmagazine.com/forum/ ... =28&t=1042
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
για τες μηχανες της abu για bass fishin ποιαν προτεινετε?
tight lines

tight lines
Σήμερα έππεσα πάνω σε ένα ιρλανδικό φόρουμ, τζιαι εσυζητούσαν για τα SONIK.EVANTHIS LOIZOU wrote:Ακουσα οτι καποιο καταστημα εφερε την νεα εταιρεια ειδων αλιειας ....... SONIK.
Ειδα παρα πολλες διαφημισεις στην Αγγλια και μου εχει κινησει την περιεργεια![]()
Σπάζουν οι μύτες τους εύκολα απο ό,τι λαλούν, τζιαι μάλιστα όι μόνο στη βολή, αλλά τζιαι όταν μαζεύκεις.

Φίλοι,
Τα συγκεκριμένα καλάμια (SONIK) τα είδα στο καινούργιο μαγαζί στα Λατσιά και μετά από ένα μήνα δεν άντεξα και πήρα ένα. Αρκετά εντυπωσιακά θα έλεγα. Πήρα το φθηνό βέρσιον αλλά δεν είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω αρκετα. Έκανα 1-2 βολές μια μέρα με πάρα πολύ αέρα και ήτανε φανταστικό. Θα σας ενημερώσω στην επόμενη δοκιμή
Τα συγκεκριμένα καλάμια (SONIK) τα είδα στο καινούργιο μαγαζί στα Λατσιά και μετά από ένα μήνα δεν άντεξα και πήρα ένα. Αρκετά εντυπωσιακά θα έλεγα. Πήρα το φθηνό βέρσιον αλλά δεν είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω αρκετα. Έκανα 1-2 βολές μια μέρα με πάρα πολύ αέρα και ήτανε φανταστικό. Θα σας ενημερώσω στην επόμενη δοκιμή
- ANDREAS TSOKKOS
ξερει κανενας αν για αγορα καλαμιου απο το νετ πληρωνεις φορο εισαγωγης η οποιοδηποτε φορο? παντος πραγματα αλλα που αγορασα οπως μηχανη δεν επληρωσε τπτ για την παραλαβη της
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΨΑΡΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ
- ANDREAS TSOKKOS

AN είναι από ευρωπαική χώρα κανονικά δεν πληρώνεις...ANDREAS TSOKKOS wrote:![]()
![]()
![]()
καποιος να απαντησει
![]()
![]()
![]()
αν εν που άλλη χώρα 'νομίζω' ότι άμαν εν πάνω που ορισμένο ποσό πληρώνεις ΤΖΑΙ φόρο ΤΖΑΙ ΦΠΑ ....το ποσό τωρά εν το ξέρω...σίγουρα κάπιος άλλος που παραγγέλει θα απαντήσει πιο συγκεκριμένα...
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Οταν ειναι ΕU δεν πληρωνης τιποτα, ουτε δασμο ουτε ΦΠΑ.
Εχτoς EU και αξια ανω των 100 ευρο πληρωνης εισαγωγiκο δασμο (10-12%) + 15% ΦΠΑ στην αξια τιμολογιου.
Cheers
Εχτoς EU και αξια ανω των 100 ευρο πληρωνης εισαγωγiκο δασμο (10-12%) + 15% ΦΠΑ στην αξια τιμολογιου.
Cheers
Multipliers were designed by the Devil!!
προσεχε λιγο με τα καλαμια, κανε καλε συφωνιες, καποτε ερονται σπασμενα.ANDREAS TSOKKOS wrote:ξερει κανενας αν για αγορα καλαμιου απο το νετ πληρωνεις φορο εισαγωγης η οποιοδηποτε φορο? παντος πραγματα αλλα που αγορασα οπως μηχανη δεν επληρωσε τπτ για την παραλαβη της
- ANDREAS TSOKKOS
DUKDUK wrote:Οταν ειναι ΕU δεν πληρωνης τιποτα, ουτε δασμο ουτε ΦΠΑ.
Cheers
ναι μαλλον λογικο ειναι για EU χωρες.
thanx
εχω το υποψη μου, αγοραζω συχνα απο το νετ διαφορα πραματα τζιαι ετυχαν μου ετσι περιπτωσεις.απλα δεν μπορεις να εισαι 100% σιγουρος.no-nick wrote:
προσεχε λιγο με τα καλαμια, κανε καλε συφωνιες, καποτε ερονται σπασμενα.
thx anyway.
προσπαθω να διευρηνω τις επιλογες μου σε αυτο το θεμα.