Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

caveman

Re: Alieftikes eksormisis kai apotelesmata

Post by caveman »

Πρέπει ναν τούτους που είδα τζαι εγώ μια φορά.... αλλά τούτοι εν μιλιούντε α?
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

C&R

Post by C&R »

Κοιτάτε παρέα που είχα σήμερα στο ψάρεμα. Για ένα παράξενο λόγο εβουραμε που πίσω :) :) :)

Image

Image

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

aahahaha θυμούμαι ένα στην αχνα πριν 2 χρονια όπου είχε ψαρά επιενεν κοντά του για να του κλέψει τα ψαρια LOL

εν του εξήγησες ότι είσαι c&r only?

largemouth

Post by largemouth »

Επιστροφή απο τον Κουρη
2 Γάτοι το αποτελεσμα.Το ωραιο ο ενας ηταν γυρο στο 1.5kg και ειχε φάση :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Το κακό οι δρόμοι που εχαραξαν σταματουν τον ποταμο και οταν δεν τρεχει με πιεση σταλώνει εκει :evil: :evil:
Waiting for the perfect storm

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

για καλό η κακό έκοψε πίσω που την παρέα του που μεταναστεύκοθν προς Αφρική ... ελπίζω να τα καταφέρει να έβρει τον δρομο της επιστροφής ...ιδαλιός εννα τον φάει ο κροκόδειλος :lol: :lol: :lol:
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

C&R

Post by C&R »

PrEdAtΩR wrote: εν του εξήγησες ότι είσαι c&r only?
:lol: :lol: :lol: δεν ήξερε ελληνικά , πρέπει να ήταν ρωσοπόντιος γιατί ψάρευε παράνομα στην μέση του φράκτη

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

Αραδιπου σημερα.. απεναντι ηταν 2 αλοδαποι (ποντιοι βασικα), επιασειν αρκετους κυπρινους, εσυρναν τους μες σε μια σικλα με νερο.. τα συνιθησμενα.. οταν ετοιμαστικαν να φυουν φωναζει μου ο ενας "ρε φιλε θελεις ψαρι"? "οι" φωναζω του εγω τζαι αμεσως τζινος σσωνονει την σικλα με τα ψαρκα πισω στο φραγμα τζαι φεφκει :shock: :shock: επαλαβωσα τελια! εντομεταξυ εψαρεφκαν μονο με ενα καλαμι ο καθενας, με feeder τζαι groundbait, boilies .. οι απλα καλαμποκι οπως ουλλοι, ειχαν τζαι καπιαν ιδεα τουτοι.. σημερα εκαταλαβα πως ΙΣΩΣ ενεν ουλλοι το ιδιο.. εν ξερω αν ο παρεας εκαμεν το να με πικκαρει οτι επιαεν ψαρι ΤΖΑΙ ΤΑΧΑ ΕΡΩΤΙΣΕΝ ΜΕ ΑΝ ΘΕΛΩ, παντως εχαρικα το παρα πολλα!! :lol:
εγω 3 κυπρινους μικρους C & R
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

Greg

Post by Greg »

Ε φιλε εν γινεται να ταν ποντιοι και να καμαν ετσι..Μαλλον εν στον υπνο σου που το ειδες ή ησουν πιττα¨ :twisted:
Esox Lucius

caveman

Post by caveman »

FEEDER, BOILIES, GROUND BAITS, CATCH AND RELEASE κτλ.... 10000% ήταν Βούλγαροι 8)

...τούτον που έγραψες ρε φίλε... σημερα εκαταλαβα πως ΙΣΩΣ ενεν ουλλοι το ιδιο... τζίνον πον καταλάβει ο κόσμος δαμέσα, εν ότι η κάθε χώρα έχει άλλο πολιτισμό, άλλη κουλτούρα, άλλες παραδόσεις και άλλη νοοτροποία, εμείς λόγο έλλειψης μόρφωσης, κουρουπεττοσίνης, χωρκαθκιού τζαι βλακείας, εσύραμεν τους ούλλους σε μια κάσσια με τον τίτλο "ανατολικοευροπαϊκό μπλοκ"............
==ΤΟΥΡΝΑ==

C&R

Post by C&R »

Το θετικό ήταν ότι τα έκαναν C&R; τώρα τι ράτσα ήταν είναι αλλου παπα ευαγγέλιο...

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Greg wrote:Ε φιλε εν γινεται να ταν ποντιοι και να καμαν ετσι..Μαλλον εν στον υπνο σου που το ειδες ή ησουν πιττα¨ :twisted:
Ρε Greg, τωρά παράείσαι απόλυτος! Αυτό που περιγράφει ο Περούκας το έζησα το 2006 στα Λεύκαρα, όπου βρήκα νεαρό Ρωσσοπόντιο (γύρω στα 30) ο οποίος έκανε C&R τέσσερεις από τους 5 κυπρίνους που έπιασε νόμιμα με ένα καλάμι (όλοι ήταν 3-4 κιλά ο ένας), λέγοντας μου ότι τον ένα θα τον μαγείρευαν με την φίλη του. Αυτό όμως που μου έκανε πού μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ότι τελειώνοντας το ψάρεμα του ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΌ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΚΑΘΌΤΑΝ. Αυτό ήταν το πιο κτυπητό παράδειγμα, όμως είδα κι άλλους πόντιους (σε Διπόταμο, Γερμασόγεια, και Ασπρόκρεμμο) που να είναι πολύ εντάξει.

Οι τρεις Κύπριοι όμως που κάθονταν αριστερά μου εκείνη τη μέρα κράτησαν ότι έπιασαν (κυρίως κυπρίνους των 20εκ), άφησαν τα ασημόχαρτα από το σάντουιτς, άφησαν και τρία τέσσερα τενεκούδκια αναψυκτικό, άφησαν και 3 πακέτα τσιγάρα, άφησαν και ένα μπουκαλούδι πάστας όφκερο, τζαι εψαρεύκαν με 3 καλάμια ο καθένας επιπρόσθετα.

Ξέρω ότι ο Ρωσσοπόντιος που είδα ανήκει στην μειοψηφία, και δυστυχώς οι περισσότεροι το μόνο που κάνουν είναι παρανομίες. Όμως, και το τονίζω, και οι περσισσότεροι Κύπριοι που παν στα φράγματα και συνεχείς παρανομίες κάνουν, και σκουπίδια αφήνουν, και γενικά δυστυχώς συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο. Απλά τα τελευταία χρόνια δεν βλέπετε αρκετούς Κύπριους στα φράγματα μια και έχει καταργηθεί η πρώτη μέρα πέστροφας και δεν υπάρχει "εύκολη μαζική λεία" για να ικανοποιήσουν την κρεατοσυλλεκτική μανία τους, ενώ τώρα με την έλλειψη νερού ακόμη και οι τελευταίοι απομακρύνθηκαν. Βλέπουμε μόνο τους λίγους που αγαπούμε αληθινά το χόμπυ. Το πως συμπεριφέρονταν (και) οι Κύπριοι στα φράγματα μπορείτε σήμερα να το δείτε όπου μαζεύονται για να πιάσουν "σκαστά" των ιχθυοτροφείων.

Άρα, την σωστή κουλτούρα πρέπει να την καλιεργήσουμε σε όλους και να μην βάζουμε τυφλές "ετικέττες" γιατί ίσως πρώτα να πρέπει να τακτοποιήσουμε τα "του οίκου μας" και μετά να ασχοληθούμε και με τους ξένους....
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

φιλε γρηγορη.. μια χαρα ειμουν γι αυτο επαραξενευτικα!! :lol:
caveman wrote:τζίνον πον καταλάβει ο κόσμος δαμέσα, εν ότι η κάθε χώρα έχει άλλο πολιτισμό, άλλη κουλτούρα, άλλες παραδόσεις και άλλη νοοτροποία, εμείς λόγο έλλειψης μόρφωσης, κουρουπεττοσίνης, χωρκαθκιού τζαι βλακείας, εσύραμεν τους ούλλους σε μια κάσσια με τον τίτλο "ανατολικοευροπαϊκό μπλοκ"............

φιλε, μεν με βλεπεις ετσι, δεν ειμαι ουτε στενομυαλος, ουτε αμορφωτος, ουτε, ουτε.. απλα οκ, εσυ εκαμες και Βουλγαρια ενα φεγγαρι και ξερεις καποια πραγματα παραπανω
γι αυτες τις ρατσες.. σιγα σιγα θα τους ξεχωρισουμε..
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

Greg

Post by Greg »

Φιλε, ο σειρας εν γεννικα που μιλα και οχι για σενα..

Ρολανδο αν με θεωρης απολυτο, τοτε ισως να ειμαι.
Esox Lucius

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

παιδιά υπάρχουν και καλοί αλλα οι πλείστοι είναι τσιγγάνοι , κοινοί είναι το πρόβλημα

caveman

Post by caveman »

PeRoUkKaS wrote:φιλε γρηγορη.. μια χαρα ειμουν γι αυτο επαραξενευτικα!! :lol:
caveman wrote:τζίνον πον καταλάβει ο κόσμος δαμέσα, εν ότι η κάθε χώρα έχει άλλο πολιτισμό, άλλη κουλτούρα, άλλες παραδόσεις και άλλη νοοτροποία, εμείς λόγο έλλειψης μόρφωσης, κουρουπεττοσίνης, χωρκαθκιού τζαι βλακείας, εσύραμεν τους ούλλους σε μια κάσσια με τον τίτλο "ανατολικοευροπαϊκό μπλοκ"............

φιλε, μεν με βλεπεις ετσι, δεν ειμαι ουτε στενομυαλος, ουτε αμορφωτος, ουτε, ουτε.. απλα οκ, εσυ εκαμες και Βουλγαρια ενα φεγγαρι και ξερεις καποια πραγματα παραπανω
γι αυτες τις ρατσες.. σιγα σιγα θα τους ξεχωρισουμε..

Ρε φίλε, για όνομα του Θεού, υπήρχε περίπτοση να αναφερόμουν σε εσένα?? :lol: :lol: Απλός με τα όσα έγραψες, εθύμισες μου τούντο θέμα που με τρώει πάρα πολλά, τζαι αναφέρτηκα σε μια κατάσταση που χαρακτηρίζει την πληοψιφία του τόπου μας, όχι εσένα.
==ΤΟΥΡΝΑ==

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”