Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Giorkos

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by Giorkos »

για να κάμνουν θόρυβο να προσελκύουν τα ψάρκα ωστέ ????

τώρα να κάμω ώρα να δω ήντα μηχανούες έχω να μου πείτε αν κάμνουν ή αν εν για πέταμα, για καλάμια το ίδιο, να σας πω τι ψάρκα θέλω να ψαρέψω και να μου πείτε τεχνικές - δολώματα κτλ !!!!
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

MariosK

Post by MariosK »

Φίλε για το καλάμι μια εν η τεχνική τζε λέγετε "όρεξη τζε υπομονή πολλή" :D. Τωρά αν την εφαρμόζεις κάμνοντας spinning, casting, εγγλέζικο ή ότι άλλο υπάρχει εν έχει τζε πολλήν σημασία. Καλύτερα να αρχίσεις να ψαρεύκεις με τον είδη υπάρχον εξοπλισμό που έχεις για να μεν γοράζεις έναν σωρό αχρείαστα πράματα τζε σιγά σιγά εν να έβρεις μόνο σου την τεχνική που σου αρέσκει καλύτερα.

Αν έχεις έναν καλάμι με μηχανούα μπορείς να ψαρέψεις σχεδόν όλα τα ψάρκα που έχουμεν. Για αρπαχτικά ψάρκα χρειάζεσαι πάλε καλάμι με μηχανούα αλλά πολλά πιο ελαφρύ.

Giorkos

Post by Giorkos »

εψάρευκα παλιά με καλάμι (αντένα και μηχανούα) ή τουλάχιστον ενόμιζα ότι εψάρεφκα.

με μηχανούα βασικά έσειρνα μέσα με ένα βάρος, άτε 1 κάποτε 2 αγκριστρια με καμιά γαρίδα , κομματούιν οχταπόδι, καμιά πεταλίνα κτλ !!! αποτελέσματα πολλά πενιχρά εώς ανύπαρτκα !!!

μια φορά εδοκίμασα και ετραβησα ψαρούιν (είδα στην τηλεόραση :lol: ) για κανένα λαβράτζι...το καλό μου ένα λαβρακι εμούνταρε το ψαρούιν αλλά εν το άκκασε... ήταν πολλά εντυπωσιακό !!!

με το που θκιαβάζω τα ποστ σας και βλέπω διάφορες μεθόδους και δολώματα που δεν ήξερα, με έκαμε να θέλω να ασχοληθώ τωρά τον χειμώνα που η θάλασσα εν ναν ταραμένη !!!
τώρα να δω τι μου έμεινε και να σας πω να με συμβουλέψετε , πέρκει κάμουμε τζαι μεις κανένα κατς-ριλίς !!!!

Panikos

Post by Panikos »

admin wrote:Πανικο Μπράβο αλλά έχω να κάνω μία παρατήρηση. Με τον τρόπο που δολώνεις έτσι όμορφα το κοτόπουλο πιστεύω θα σου επέρναν να κάμνεις και γύρους :!: :!: Μεν καταισχέυκεσε άκουσα ότι έφυεν ένας υπάλληλος του μουντι τσ΄κάστην τουριστική :lol: :lol:
MariosK wrote:
Χαχαχαχα. Τζεγώ μόλις το είδα ήμουν έτοιμος να τον ρωτήσω αν εν γύρο κοτόπουλλο που βάλλει πάνω :lol: :lol: :lol: :lol:
ρε αχαπαροι τζιαι οι 2 σας εν κανει που μαθαίνετε πως να δολώνετε το κοτόπουλο , έννα περιπαίξετε :D
sifu-nas wrote:τι συνθηκες εισεν ρε φιλε? :roll:
ελαφρύς βορειοδυτικώς με ήρεμη θάλασσα

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

Giorkos wrote: πέρκει κάμουμε τζαι μεις κανένα κατς-ριλίς !!!!
φιλε μονο και μονο που πριν καν να αρκεψεις εσσεις ετσι σκεπτικο, μπραβο σου :!:
μακαρι ουλλοι πριν ξεκινουσαν,να σκεφτουνταν ετσι :wink: εστω τζαι αν παεις λιες φορες.
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

MariosK

Post by MariosK »

PeRoUkKaS wrote:
Giorkos wrote: πέρκει κάμουμε τζαι μεις κανένα κατς-ριλίς !!!!
φιλε μονο και μονο που πριν καν να αρκεψεις εσσεις ετσι σκεπτικο, μπραβο σου :!:
μακαρι ουλλοι πριν ξεκινουσαν,να σκεφτουνταν ετσι :wink: εστω τζαι αν παεις λιες φορες.
Ρε Γιώρκο αν εν για το Catch and Release που να αρκέψεις το καλάμι τότε καλλύτερα βάλε πας την μούττιν της βέρκας σου μιαν που τζίνες τις βεντούζες που είχαν τα πιστολούθκια που ήμασταν μιτσιοί τζε πέζε τα ψάρκα τζε ύστερα "τάχα μου" άφηνε τα να φύουν :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:.

Giorkos

Post by Giorkos »

περούκκα και μάριε,

με το ψτ προσπαθούμε να παίξουμε ψάρκα που εν λογικο το σάιζ τους.... ε...όσο μπορούμε...κάπου κάπου εν να σίρουμε σε κανένα πιο μιτσί (βλέπε πρώτο σορκό στο βίτεο, αλλά τζίνος επήε θύμα της δημοσιότητας...έκαμα τον πρωταγωνιστή :wink: )

με το καλάμι (αντένα και μηχανούα) επήενα που ήμουν μιτσίς (πολλά μιτσίς) αλλά εν είχαμε έγνοια για μεγέθοι κτλ...με την γυναίκα μου επηαίναμε κανένα ψάρεμα με αντενούες οταν ερκούμασταν για διακοπές όταν εσπόυδαζα (πριν καμπόσα φεγγάρκα) και επιάναμε μούρμουρους καμιά κουρκούνα κτλ!!! ΔΕΝ ήταν ψάρκα τα οποια έπρεπε να τα κρατήσουμε !!! σιγά σιγά αφήναμε ελεύθερα τα μικρά .... :oops: επεράσαν τζίνοι οι τζαιροί.... τώρα που βλέπω πιο μεγάλα, και έχω 'συνετιστεί' δεν πρόκειται να φέρω μικρό ψάρι σπίτι (εκτός και αν πιαστεί -τραυματιστεί θανάσιμα και οι κάττοι μου εν καλοί για λλόου του) ξέρω το ότι θα πάω ψάρεμα και θα έρτω πίσω ππιρίλλα !!!

θέλω να ξανα-ασχοληθώ και εγώ και η γυναίκα μου λίγο με καλάμι για το ποσκόλιο παραπάνω και γιατί έχω τούντες οπτασίες να τραβώ κιλίσιους ΣΟΡΚΟΥΣ έξω που την φουρτουνιασμένη θάλασσα :lol: (μάλλον θωρώ με πλωμένο πάστα τσιακκίλλια να τρώω πίττες σουβλάκια)

μια φορά έκαμα ένα ριλίσ με το ψτ,(ή μάλλον εδοκίμασα dont press trigger !!!!, αν του έκαμνα κατς με το ψτ εν θα είχε νόημα το ριλίς :lol: :lol: :lol: ) σε ένα ορφό που ήταν έτοιμος για συγκομιδή... τελικά το να τον αφήσουμε στην ησυχία του ήταν πιο ικανοποιητικό που να τον βράσω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

εν ωραίο αίσθημα τελικά το ριλίς 8)

sea-hunter

Post by sea-hunter »

οι ρε ηντα θηριο :idea: :lol:
Keep Walking...Keep Fishing!!

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

Giorkos wrote:
+1000
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

sifu-nas

Post by sifu-nas »

"ελαφρύς βορειοδυτικώς με ήρεμη θάλασσα"
ωραια :D

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

ωραιο το μωρο,επιτελους φανηκε 1 ψαρι και στις σελιδες μας :D

Greg

Post by Greg »

Panikos wrote:ψάρεμα στην αμαθούντα για σορκους που τελικά το κοτόπουλο το προτίμησε τσιπουρα 32 εκατοστά :twisted:
Τσιπουρα αλανιαρα μεσ τη Λεμεσο εχει 8-9 χρονια να δω..τοτε που τες επιαναμε με τον Χαμπι σε μια συγκεκριμενη περιοχη.. Μπραβο φιλε
Esox Lucius

Someone

Post by Someone »

Greg wrote:
Panikos wrote:ψάρεμα στην αμαθούντα για σορκους που τελικά το κοτόπουλο το προτίμησε τσιπουρα 32 εκατοστά :twisted:
Τσιπουρα αλανιαρα μεσ τη Λεμεσο εχει 8-9 χρονια να δω..τοτε που τες επιαναμε με τον Χαμπι σε μια συγκεκριμενη περιοχη.. Μπραβο φιλε
Ε όι ρε Greg, την άλλη τη χρυσαφένια που έπιασε η κουμέρα μου τζιαι έστειλε μας σπίτι μας όπως τους βρεμένους κάττους εξίχασες την;
:lol:

Costas

Post by Costas »

μπράβο ρε Πανικo!! Πραγματικά πάντως, είναι εκπληκτικό το ποσο συγυρισμένο και προσεγμένο είναι το δόλωμα σου πάνω στο αγκίστρι. Φαίνεται με μονοδολι να σου πω την αλήθεια αν το δεις έτσι λίγο βιαστικά.

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Giorkos wrote:
Όντως! μακάρι όλοι να εσκέφτουνταν φίλε Γιώρκο σαν εσένα και τα άλλα παιδιά... Πάντως είμαστε στον σωστό δρόμο 8) 8) 8) 8)
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”