Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
ψαρεμα σημερα το πρωι σε ρηχη παραλια με παρα πολλα κυματα και 3ρι κοντρα ανεμο,αποτελεσμα 200 κιλα φιτζια, το πιο περιεργο ηταν ολες οι αγκυρες που ειχα ανοιγαν, δεν κρατησε καμια πανω απο 2 λεπτα με αποτελεσμα να εχω ενα παρα πολυ κουραστικο ψαρεμα .
- AggelosLRK
και εγω προς ζυγι μεριες ειχα τα ιδια πολυ κοντρα αερας 1 τονος αλατι και πολλα φυκια

Επείαμεν τζαι εμείς να κάμουμεν λίγο σπίνιγκ στο Ζύγι... τζαι εν γεμάτοι οι τόποι @@@χριστους που κυνιγούν τσιπππππούρες των εβδομίντα γραμμαρίων που εφείγαν που τα ιχθειοτροφία εχτές προχτές

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
caveman wrote:Επείαμεν τζαι εμείς να κάμουμεν λίγο σπίνιγκ στο Ζύγι... τζαι εν γεμάτοι οι τόποι @@@χριστους που κυνιγούν τσιπππππούρες των εβδομίντα γραμμαρίων που εφείγαν που τα ιχθειοτροφία εχτές προχτές![]()
![]()
ψάρεμα ψες κάπου στη λάρνακα , 12 καλαμια , 2 μουσουπετες που τι λεμεσό
Αποτέλεσμα
Αέρα κουπανιστο
Αποτέλεσμα

-
Εκαταραστηκεν σας ο "κκελης"
Δεν το ξερατε οτι χρειαζεστε ΒΙΖΑ που λλοου του για να πιασετε ψαρι
Αλλην φοραν να ρωτατε

Δεν το ξερατε οτι χρειαζεστε ΒΙΖΑ που λλοου του για να πιασετε ψαρι

Αλλην φοραν να ρωτατε

Επίσης έκαμεν την εμφάνιση του τζε ο γνωστός κάττος της Λάρνακας. Έκαμεν μια επίθεση στα δολώματα μου τζε μετά που μια σύντομη λογομαχία επροχώρησε στα επόμενα καλάμιαPanikos wrote:ψάρεμα ψες κάπου στη λάρνακα , 12 καλαμια , 2 μουσουπετες που τι λεμεσό
ΑποτέλεσμαΑέρα κουπανιστο

Κ. Ευάνθη που εν το προξενείο του "κκέλη" στην Λευκωσία να πάω να φκάλω βίζα????
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- AggelosLRK
εχει 3 εβδομαδες που τρωνε τα δωλοματα μου τα μικρα (γονος) αλλα το ερωτημα ειναι τι γονος? χεχε
μιλαμε για καλαμαρι σωστο και το μονο που μενει ειναι το νημα πανω στο αγγιστρι χεχε τα ατιμα,εγυρισεν μου 

εγώ έχει τρεις μήνες να πιάσω ψάρι τις προκοπης

- AggelosLRK
εν μινερκα μιτσια!
ψάρεμα στην αμαθούντα για σορκους που τελικά το κοτόπουλο το προτίμησε τσιπουρα 32 εκατοστά 

τι συνθηκες εισεν ρε φιλε?

Πανικο Μπράβο αλλά έχω να κάνω μία παρατήρηση. Με τον τρόπο που δολώνεις έτσι όμορφα το κοτόπουλο πιστεύω θα σου επέρναν να κάμνεις και γύρους
Μεν καταισχέυκεσε άκουσα ότι έφυεν ένας υπάλληλος του μουντι τσ΄κάστην τουριστική

ε παιθκιά !!!
τζίντα κολιέ που πάνω που το αγκίστρι ήντα μπου κάμνουν ???
Νομίζω εν να έβρω τα καλάμια , ή να μου πείτε τι χρειάζουμε γιατί φαίνεστε μου εν να το γυρίσουμε λίο καλαμούιν !!!
Νομίζω εν να έβρω τα καλάμια , ή να μου πείτε τι χρειάζουμε γιατί φαίνεστε μου εν να το γυρίσουμε λίο καλαμούιν !!!
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Χαχαχαχα. Τζεγώ μόλις το είδα ήμουν έτοιμος να τον ρωτήσω αν εν γύρο κοτόπουλλο που βάλλει πάνωadmin wrote:Πανικο Μπράβο αλλά έχω να κάνω μία παρατήρηση. Με τον τρόπο που δολώνεις έτσι όμορφα το κοτόπουλο πιστεύω θα σου επέρναν να κάμνεις και γύρους![]()
Μεν καταισχέυκεσε άκουσα ότι έφυεν ένας υπάλληλος του μουντι τσ΄κάστην τουριστική
![]()

Giorkos wrote:ε παιθκιά !!!
Γιώρκο οι χάντρες τζε τα μπλιχλιμπίδια κύριος εν για να κάμνουν θόρυβο τζε να προσελκύουν τα ψάρκα την νύχτα.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com