Omersub wrote:πε μας τζαι τι οπλο ειναι να καταλάβουμε καλυτερα το ολο σκηνικό

Demka ALS ultima 110. Το παρέλαβα πριν μια βδομάδα. Πολλά ωραίο όπλο. Είναι και φοβερό το μουλινέ του,αν και πλαστικό , με μιαν κίνηση απελευθερώνει το σχοινί του.
Περιπέζει με και η γυναίκα μου γιατί έχει που τα εχτές που μιλώ στα τηλέφωνα για το ψάρι

Εν πειράζει εν για να με "εκδικιθεί", που μολις εφκικα που την θάλασσα που της είπα ότι αγκάλιασα την λίτσα, τζιαι άμαν είδε και πόσο όμορφη είναι εζίλεψε.
Γίορκο του Δημήτρη δεν του πιάνουμε τον τίτλο, εν όπως τον τίτλο του sir στην Αγγλία. Πιάνεις τον άμαν σου αξίζει. Εν τζιαι με την μια φόρα και ετέλιοσε , και ο Δημήτρης φκάλει ψάρι και πιο συγκεκριμμένα λίτσες συνέχεια.
Δημήτρη προχωρούμε σιγά σιγά. Έχω πολλά να μάθω ακόμα, είμαστε στην αρχή του ταξιδιού.
Ακόμη δυο φωτογραφίες. Αν δείτε το πέξιμο ευτυχώς που την βρήκα κάτω από το ραχιαίο πτερύγιο και πέρασε σχοινάκι.
Πάντως εκτός από χαρά ένιωσα και λύπη-συμπάθεια για την λίτσα. Για εμένα το αγαπημένο μου ψάρι και ένα από τα πιο περήφανα ψάρια και ψάρι που προκαλεί δέος.
IMG_0033.JPG
IMG_0038.JPG