Spearfishing Champions League

gptochos

Re: Spearfishing Champions League

Post by gptochos »

Ρε παιδκιά ο σκοπός της φωτογραφίας δεν είναι η επίδειξη των θηραμάτων που πιάστηκαν αλλά είναι ένας φόρος τιμής στα παιδκιά τα οποία εκπροσώπησαν την Κύπρο πανάξια στον αγώνα και κατέλαβαν την δεύτερη θέση αφήνωντας πίσω τους τέρατα στο χώρο.

Ούτε εγώ συμφωνώ με τους αγώνες που πραγματοποιούνται αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω την επιτυχία των παιδιών που καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις.

Πόσοι από εσάς ξέρατε ότι πραγματοποιήθηκε ο αγώνας και ότι έλαβαν μέρος παιδκιά από την Κύπρο? Είναι ένας τρόπος ενημέρωσης για τους υπόλοιπους εμάς που δεν είμαστε ενημερωμένοι γιατί στα θέματα που περιλαμβάνονται στο περιοδικό είναι και η ενημέρωση όσων ασχολούνται με το ψάρεμα είτε αυτό λέγεται εξοπλισμός, είτε λέγεται σεμινάριο, είτε λέγεται διοργάνωση. 8)

Εγώ πάντως σαν εξώφύλλο το βλέπω σαν ένα φόρο τιμής και μια αναγνώριση της δουλείας που έκαναν τα παιδιά για να εκπροσωπήσουν πανάξια την Κύπρος μας στο εξωτερικό. :P

Μπράβο στα παιδκιά! :o

ΥΣ: Είμαι και θα παραμείνω αρνητικός στην διοργάνωση αγώνων ψαροτούφεκο. Αυτό το ξεκαθαρίζω!
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

freediver33

Post by freediver33 »

Μια διεθνή επιτυχία αγαπητέ Περικλή δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητη. Και ένα περιοδικό του χώρου ( Το ψάρεμα και τα μυστικά του ) δεν θα μπορούσε να έχει πρωτοσέλιδο τίποτα άλλο. Που θα βάζαμε τον σκοπευτή μας Αντώνη Νικολαίδη εξώφυλλο δηλαδή..... στο BAZAAR ή στο LIFESTYLE....... Δυστυχώς ή ευτυχώς κάνουμε ψαροτούφεκο. Με ή και χωρίς αγώνες δεν αλλάζει και τίποτα. Δηλαδή αυτοί που γεμίζουν τις βάρκες ψάρια με τις συρτές ή τα καλάμια δεν είναι ψάρεμα που κάνουν? Η δεν κάνουν ζημιά. Αυτοί δεν κάνουν αγώνες? Και όμως κάνουν........Τι είμαστε εμείς.... το απολολώς πρόβατο? Και όταν μιλάς για ποιοτικές ψαριές τι εννοείς? Εγω ακούω για κάτι εξορμήσεις με 14 μυλοκόπια και για κάτι άλλες με 16..... Αυτό εσύ το λες ποιότητα? Θα μου πεις τώρα ότι είχε και αλλά μέσα στην τρύπα και δεν τα πείραξες για να έρθουν και του χρόνου.... και εγώ σου λέω ότι τα κοπάδια με τις πίγγες, τους ροφούς και τις συναγρίδες που έχω στο gps μου δεν μπορείς να τα δεις παρά μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Και όμως υπάρχουν και στην Κύπρο μας μάλιστα.
Εσύ κάθεσε πίσω από ένα γραφείο και γράφεις αυτά που νομίζεις σωστά... δικαίωμα σου.... κάποιοι άλλοι όμως τρέχουν για να ανοίξουν κάποιες πόρτες για αυτούς που έρχονται. Πόρτες που δεν φαντάζεσε ότι υπάρχουν. Και θα ανοίξουν αυτές οι πόρτες. Όπως άνοιξαν σε πάρα πολλές χώρες. Απλά κάποιοι από εμάς βλέπουμε και λίγο πιο μπροστά...... Και ξέρω πολλά παιδιά που προετοιμάζονται για αυτάμ που έρχονται.......
Δεν θα κουράσω άλλο την συζήτηση. Δεν είναι του τύπου μου ούτως ή άλλως.
Το τηλέφωνο μου είναι 99580901 και όποιος θέλει να με ρωτήσει ότιδήποτε παρακαλώ να το κάνει...είναι ευπρόσδεκτος.... πάντα φιλικά... Νικόλας.
You go down to the bottom of the sea where the water is not eaven blue any more and the sky is only a memory, a thought in the silence!!!

Mnason

Post by Mnason »

Εμένα, επειδή είναι του τύπου μου να μην αφήνω συζήτηση στη μέση θα απαντήσω.

Πάλι παίρνεις προσωπικά το πράγμα, και κάνεις τον δικηγόρο του περιοδικού. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. Και φυσικά είμαι εναντίων του παράνομου ψαρέματος (με όλους του τύπους) Και εγώ ακούω για εξορμήσεις με πολλά μυλοκόπια. Εναντίων.. Λάθος.. Δεν πα να έχει 100 στην τρύπα. Πάρε όσα σου αναλογούν για να φας. Όσα σου επιτρέπετε. Δεν θα σου πω ότι είχε και άλλα στην τρύπα. Δεν είμαι πλεονέκτης.

Ρε Νίκο μεν φουμίζεσαι γιατί ξέρω τις δυνατότητες σου. Αδικείς τον εαυτό σου. Πήγαμε μαζί ψάρεμα και γνωρίζω ποιος είσαι μέσα στο νερό. Δεν είναι ανάγκη να μου λες για το gps σου. Και σε παρακαλώ μην με υποτιμάς…

(μια παρατήρηση έκανα…)
http://www.facebook.com/group.php?gid=15445623823 Δείτε τον Ο.Φ.Ε.Κ στο Facebook

hdemetris

Post by hdemetris »

Φίλε Περικλή,
Για άλλη μια φορά κρίνεις με 2 μέτρα και 2 σταθμά.
Εσύ δηλαδή δεν έβαλες φώτο με ένα σωρό μυλοκόπια?
Who the cap fit
Let them wear it

Mnason

Post by Mnason »

Χμμ Μέτρα τα ψάρια υπολόγισε το βάρος τους και διαίρεσε δια τρία.....
http://www.facebook.com/group.php?gid=15445623823 Δείτε τον Ο.Φ.Ε.Κ στο Facebook

hdemetris

Post by hdemetris »

Mnason wrote:Χμμ Μέτρα τα ψάρια υπολόγισε το βάρος τους και διαίρεσε δια τρία.....
Δεν θα μπω σε τούτο το παιχνίδι φίλε μου. Και τα δικά σας ήταν πολλά. Έχοντας κατά νου πόσο φωνάζεις κατά καιρούς για υπερβολικές ψαριές άλλων έμεινα με το στόμα ανοικτό όταν είδα την φώτο με τα μυλοκόπια. Δεν σε κατακρίνω για εκείνη την ψαριά. Σταμάτα όμως και συ να κατακρίνεις άλλους.
Who the cap fit
Let them wear it

xxxgeorge

Post by xxxgeorge »

ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΡΙΑ

admin
Site Admin

Post by admin »

[quote="Mnason"]Αν εκφράζει κάποιους αυτή η εικόνα (ανεξαρτήτος αν μιλούμε για αγώνα ή ένα κοινό ψάρεμα) δικαίωμα τους. Εμένα πάντως δεν με εκφράζει, και ελπίζω να μην εκφράζει και το περιοδικό...
Δηλαδή κύριε Περικλή εσύ σε ένα αγώνα τον οποίο λάμβανες μέρος αν έβρισκες ένα 12άρι ορφό 3-4 πίγκες και 1-2 στήρες έν θα τις έπαιζες γιατί δέν σε εκφράζει. αυτό να μου επιτρέψεις να το αμφισβητίσω. Αφού δέν σε εκφράζει τότε γιατί λαμβάνεις μέρος σε αγώνες και δέχεσαι να βγάζεις φωτογραφίες με την ψαριά σου. Το περιοδικό το εκφράζει απόλυτα ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ της κυπριακής ομάδας που για κάποιες λεπτομέρειες αυτή την στιγμή δέν είναι Πρωταθλήτρια ΚΟΣΜΟΥ .
Είμαστε ψαράδες και σκοπός μας είναι να συλλαμβάνουμε ψάρια με νόμιμα μέσα όπως μας το επιτρέπει η νομοθεσία. Τα παιδιά ούτε παρανόμησαν , ούτε ενόχλησαν κανένα. Μάλιστα ο σκόπός που η αγώνες γίνονται σε ακριτικά νησιά είναι για να μπορεί να επανέρχεται ο αριθμός τον ψαριών γρήγορα στα κανονικά επίπεδα.
Δέν μας εκφράζει όταν ό κόσμος παρανομή, όταν ο κόσμος δέν σέβεται όταν ο κόσμος προσποιήτε. Το να εκφράζεις την άποψη σου είναι δικαίωμα σου, όλους πρέπει να τους σεβόμαστε αλλά σεβόμαστε περισσότερο απόψης εμπερειστατωμένες.

Mnason

Post by Mnason »

Συγνώμη?

Είπα πως είμαι εναντίων των αγώνων???
Εγώ δεν είμαι εγώ που άνοιξα topic με το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τους αγώνες ψαροντούφεκου?
Μήπως είπα πως ήμουν εναντίων στο να πάνε στον αγώνα τα παιδιά?
Μήπως εγώ δεν πάω σε αγώνες (όπου υπάρχουν κανονισμοί και όρια)?

Εγώ το μόνο πράγμα στο οποίο αντέδρασα ήταν η συγκεκριμένη φωτογραφία. Δηλαδή Άριστε πείραζε να μπει εξώφυλλο των παιδιών στο βάθρο με τα μετάλλια τους και το κύπελλο τους? Η συγκεκριμένη εικόνα, την οποία θα δουν σαν εξώφυλλο χιλιάδες κόσμου (φαντάζομαι θα γίνει και η απαραίτητη προβολή) κατά την άποψη μου θα προκαλέσει … Μας έχουν στην μπούκα και το ξέρεις. Μην δίνεις δικαιώματα. Από την άλλη λογικά θα πεις ότι η φώτο είναι από χώρα εκτός Κύπρου. Σωστά, αλλά κατά την άποψη μου προκαλεί!!!

Δεν ξέρω τι θα έκανα σε ένα αγώνα όπου οι κανονισμοί μου έδιναν το περιθώριο να χτυπήσω περισσότερα ψάρια από όσα μου προνοεί ο νόμος. Μπορεί να το έκανα. Δεν με εκφράζει πάντως.

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. Μαγκιά τους και μπράβο τους που πέτυχαν τέτοιες επιδώσεις.

HellRider

Post by HellRider »

ναι εγω πιστευω οτι μια φοτο με τα παιδια στο βαθρο θα εδειχνε καλυτερα.αλλα και με τα ψαρια δεν με χαλα.ειναι σαν να λενε στις ειδησεις για φορμουλα π.χ
και να ΜΗΝ δειξουν τα αυτοκινητα να τρεχουν με 300χαω για να μεν το δουν τα "μωρα μας" και να τρεχουν σαν τους παλαβους μες τους δρομους. :?

admin
Site Admin

Post by admin »

Εγώ το μόνο πράγμα στο οποίο αντέδρασα ήταν η συγκεκριμένη φωτογραφία. Δηλαδή Άριστε πείραζε να μπει εξώφυλλο των παιδιών στο βάθρο με τα μετάλλια τους και το κύπελλο τους? Η συγκεκριμένη εικόνα, την οποία θα δουν σαν εξώφυλλο χιλιάδες κόσμου (φαντάζομαι θα γίνει και η απαραίτητη προβολή) κατά την άποψη μου θα προκαλέσει … Μας έχουν στην μπούκα και το ξέρεις. Μην δίνεις δικαιώματα. Από την άλλη λογικά θα πεις ότι η φώτο είναι από χώρα εκτός Κύπρου. Σωστά, αλλά κατά την άποψη μου προκαλεί!!!

Δεν ξέρω τι θα έκανα σε ένα αγώνα όπου οι κανονισμοί μου έδιναν το περιθώριο να χτυπήσω περισσότερα ψάρια από όσα μου προνοεί ο νόμος. Μπορεί να το έκανα. Δεν με εκφράζει πάντως.

Φίλε Περικλή επειδή τυγχάνει να σε γνωρίζω προσωπικά δέν θέλω ούτε να κρίνω αλλά ούτε να αμφισβητήσω τον χαρακτήρα σου απλά όταν βγαίνουμε και κάνουμε μία δήλωση να μην την προβάλουμε υπο τύπο 'ελπίζω να μην κάνετε αυτό το λάθος'. ΄Δείχνοντας έτσι ότι είμαστε απερίσκεπτοι ή ελαφρώμυαλοι. Μια φωτογραφία στο βάθρο με ένα κυπελούι 25 εκατοστών δέν λέει τιποτα και υποβαθμίζει την προσπάθεια, στο κάτω κάτω όλα ΄'εγιναν με τον νόμο και κανείς δέν μπορεί να κατακρίνει κανένα, υπό αυτήν την λογίκή να μην βάζουμε καμία φωτογραφία με ψάρια ποιοτικά (γιατί στην φωτογραφία εγώ είδα ψάρια τέρατα, εσυ?) Ο κόσμος αγοράζοντας ένα περιοδικό για ψάρεμα θέλει να δεί και ψάρια μέσα όχι κύπελλα και δάφνες (ψάξε το λίγο και θα δείς- εμείς το κάναμε) ΑΠΛΏς ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΕΙς Η ΝΟΜΟΘΕΣΊΑ λέει ότι εάν υπάρχει άδεια για διαγωνισμό δέν υπάρχει περιορισμός στην ποσότητα!!!! Άρα και εσύ έχεις λάβει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς τέτοιου τύπου. Εδώ βομβαρδίζετε η θάλασσες καθημερινά απο ένα σωρό πράγματα και όλοι παίζουν τον πελλό, μολύνονται καθημερινά τα νερά απο ένα σωρό επιβλαβής ουσίες και τα πάντα θυσιάζονται στον βωμό του χρήματος και μετά μου λές ότι θα προκαλέσω εάν βάλω μιά φωτογραφία απο την Ελλάδα με ποιοτικά ψάρια που τραβήχθηκε σε ένα νομιμο διαγωνισμό. Ε λοιπόν θα το ρισκάρω και όποιος έχει μούτρα ας έρθει να μου διαμαρτυρηθεί, είτε αυτό λέγεται τμήμα αλιείας, είτε επαγγελματίες είτε ξέρω εγώ ποιος άλλος, Αυτή η φωτογραφία για τα Κυπριακά δεδομένα είναι εξωπραγματική γιατί καταστρέφουμε τα πάντα , αν είχαμε συνήδειση και ακαιρεότητα χαρακτήρα δέν θα είμασταν σε αυτά τα χάλια σήμερα και τέτοιες ψαριές ίσως να γίνονταν και στην Κύπρο αλλά.... Ας την δούν λοιπόν μερικοί και ας προβληματιστούν Εγώ προσωπικά ένα πράγμα έχω να πώ Μπράβο στα παιδιά και την επόμενη φορά στο πρώτο σκαλί.

andys

Post by andys »

Δυστυχώς η ευτυχώς είναι παρα πολλά τα είδη ψαροτουφεκαδον, ψάρεψα με παρα πολύ κόσμο ειδικά στην αθηνα κάθε βδομάδα διαφορετικούς(άμα είσαι σε σύλλογο πολλές γνωριμίες:)) οι μεν πρέπει να αποδεχτούν τους δε και το αντίθετο, ο καθένας το κοντό και το μακρύ του.τούτο που πρέπει να καταλάβουμε ούλοι μας οι ψαροτουφεκαδες είναι να μεν έχουμε tpte που να μας διασπά σαν σύνολο.
Δεν γουστάρεις άγωνες απλά μην λαβανεις μέρος σε άγωνες λαβέ όμως υπόψιν τα καλά που θα φέρει και ποσο θα ακουστούμε σε πολλά προβλήματα μας, όπως πχ το αποτέλεσμα στο Kαστελοριζο σίγουρα είναι κάτι σημαντικό στη φωνη του ψαροτούφεκου στη κύπρο και πολλα αλλα.
Γουστάρεις άγωνες?πρέπει να σεβαστείς τα όσα "κακά" επιφέρει ένας αγώνας στο σύνολο σαν ψαροτουφεκαδες και να προσπαθήσεις να τα εξαλείψεις, αυτό λέγεται αλλαγή οριου βάρους απαγόρευση ροφού σε αγωνες, φωτογραφίες σε περιοδικα με 10 μαντράχαλους να κρατούν που 5-6 ψαρια κε πολλα αλλα επίσης.
Tούτα βλέπουν οι επαγγελματίες και θα βουρουμε tze δεν θα φτάνουμε..

H θέση μου εμενα είναι κατά τον αγώνων γιατί στη θάλασσα παω να χαλαρώσω να περάσω καλά χαλαρά να είμαι κάπου που λίγοι μπορούν καταλάβουν και να ζήσουν.
O ανταγωνισμός στο ψαροτούφεκο ποτε δε μου άρεσε ούτε πιστεύω θα μου αρέσει και ποτε, το βρίσκω επικίνδυνο και "ανθρώπινο" γιατί μονο ο άνθρωπος μπορεί να κάνει διαγωνισμό ποιος θα αφαίρεση περισσότερες ζωές.
Oμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις επιδόσεων και ψαροτουφεκικις δεινότητας στο "αγωνιστικό" ψαροτούφεκο...

Tέλος ένα μεγάλο μπράβο!!! στους φίλους Ηλία Νικόλα Γιώργο ήμουν σίγουρος για καλο αποτέλεσμα που τι μέρα που έμαθα ότι θα πάτε γιατί είσαστε δύναμη tze οι 3....

όλοι για έναν και ένας για όλους μονο έτσι θα επιβιώσουμε!!

Antreas

Post by Antreas »

andys wrote:Δυστυχώς η ευτυχώς είναι παρα πολλά τα είδη ψαροτουφεκαδον, ψάρεψα με παρα πολύ κόσμο ειδικά στην αθηνα κάθε βδομάδα διαφορετικούς(άμα είσαι σε σύλλογο πολλές γνωριμίες:)) οι μεν πρέπει να αποδεχτούν τους δε και το αντίθετο, ο καθένας το κοντό και το μακρύ του.τούτο που πρέπει να καταλάβουμε ούλοι μας οι ψαροτουφεκαδες είναι να μεν έχουμε tpte που να μας διασπά σαν σύνολο.
Δεν γουστάρεις άγωνες απλά μην λαβανεις μέρος σε άγωνες λαβέ όμως υπόψιν τα καλά που θα φέρει και ποσο θα ακουστούμε σε πολλά προβλήματα μας, όπως πχ το αποτέλεσμα στο Kαστελοριζο σίγουρα είναι κάτι σημαντικό στη φωνη του ψαροτούφεκου στη κύπρο και πολλα αλλα.
Γουστάρεις άγωνες?πρέπει να σεβαστείς τα όσα "κακά" επιφέρει ένας αγώνας στο σύνολο σαν ψαροτουφεκαδες και να προσπαθήσεις να τα εξαλείψεις, αυτό λέγεται αλλαγή οριου βάρους απαγόρευση ροφού σε αγωνες, φωτογραφίες σε περιοδικα με 10 μαντράχαλους να κρατούν που 5-6 ψαρια κε πολλα αλλα επίσης.
Tούτα βλέπουν οι επαγγελματίες και θα βουρουμε tze δεν θα φτάνουμε..

H θέση μου εμενα είναι κατά τον αγώνων γιατί στη θάλασσα παω να χαλαρώσω να περάσω καλά χαλαρά να είμαι κάπου που λίγοι μπορούν καταλάβουν και να ζήσουν.
O ανταγωνισμός στο ψαροτούφεκο ποτε δε μου άρεσε ούτε πιστεύω θα μου αρέσει και ποτε, το βρίσκω επικίνδυνο και "ανθρώπινο" γιατί μονο ο άνθρωπος μπορεί να κάνει διαγωνισμό ποιος θα αφαίρεση περισσότερες ζωές.
Oμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις επιδόσεων και ψαροτουφεκικις δεινότητας στο "αγωνιστικό" ψαροτούφεκο...

Tέλος ένα μεγάλο μπράβο!!! στους φίλους Ηλία Νικόλα Γιώργο ήμουν σίγουρος για καλο αποτέλεσμα που τι μέρα που έμαθα ότι θα πάτε γιατί είσαστε δύναμη tze οι 3....

όλοι για έναν και ένας για όλους μονο έτσι θα επιβιώσουμε!!

ετσι :!: :!: :!:

admin
Site Admin

Post by admin »

Santanomenos wrote:egw nomizw toutos o elias o nikos jie o giorgos en pseftes jie parapoties..jie ta psarka enjie peksan ta..alla epiasan ta me tin sirti!!! aresen mou omos pou ystera efkalan tous jie trypes...oi jimismenoi,..sanna mou jie en katalavennoume pou trypes!! ts ts..sorry gia ta agglika..den grafei to pc m ellinika !!! :roll:
Φίλε αν θέλεις να γράφεις πελλάρες για να περνά η ώρα σου τουλάχιστο φρόντιζε με κανένα εικονίδιο να ΄για παράδειγμα :P :) :wink: να διευκρινίζεις ότι λαλείς πελλάρες για πλάκα όσο για τα αγγλικά νομίζω σου εξήγησε ο Πανίκος πώς να τα μετατρέπεις

Panikos

Post by Panikos »

ʼAριστε κανεί , αν και μίλησα με τον τύπο με μηνύματα δεν συμμορφώνεται
βλέπω ότι οι συζητήσεις τον φίλων του ψαροτούφεκου έχουν πολύ επίπεδο και τα αστεία γίνονται εκεί που πρέπει
με πολύ κόπο συγυρίσαμε την ενότητα του ψαροτούφεκου ο καθένας με το τρόπο του και δεν ανεχόμαστε τον κάθε αθκιασερο να γραφει πελλάρες για να περνά η ώρα του

Santanomenos -ξυσαντανωνετε- ban

Post Reply

Return to “ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ”