Panikos wrote:[μεν φοάσαι τίποτε , αν είχαν κανένα μαζί τους αντάξιον του no-nic κάτι μπορούσαν να κάνουν .....
Ε Πανίκο, που ξέρεις ότι ο No-Nick εννεν μαζί μας? Αφού οι Λεμεσιανοί εν πιάνετε ψάρκα νομίζω σκέφτεται να έρτει στο στρατόπεδο μας. Εν τον επρόσεξες ότι τελευταία εν πολλά σιωπηλός
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
MariosK wrote:Εντωμεταξύ στην δεύτερη φώτο φαίνετε τζε ένα που τα μυστικά συστατικά του πασμού που εχρησιμοποιήσαμε ρε. Έπρεπε να τα κάμεις Photoshop τζίνα .
Μεν φοάσαι ρε Μάριε, δεν ξέρουν την αναλογία κάθε μάρκας του συγκεκριμμένου είδους συστατικού, και όπως ξέρεις η αναλογία είναι κρίσιμη
(CyBasser) wrote:Πανίκο, που ξέρεις ότι ο No-Nick εννεν μαζί μας? Αφού οι Λεμεσιανοί εν πιάνετε ψάρκα νομίζω σκέφτεται να έρτει στο στρατόπεδο μας.
προς πληροφορίας σου κύριε Ρολανδο δεν έχει περίπτωση να έρτει μαζί σας και ακομα για να είναι πιο δίκαιος ο διαγωνισμός εσείς θα κάνετε βολές ένα μετρο πίσω που τι θάλασσα και ο νικ που το δρόμο για να έχετε ίσες πιθανότητες
Panikos wrote:προς πληροφορίας σου κύριε Ρολανδο δεν έχει περίπτωση να έρτει μαζί σας και ακομα για να είναι πιο δίκαιος ο διαγωνισμός εσείς θα κάνετε βολές ένα μετρο πίσω που τι θάλασσα και ο νικ που το δρόμο για να έχετε ίσες πιθανότητες
Φτάνει να μεν στέκεται 45 μοίρες δεξιά μου (θυμάσαι τες βολές μου στο σεμινάριο )
Panikos wrote:και ακομα για να είναι πιο δίκαιος ο διαγωνισμός εσείς θα κάνετε βολές ένα μετρο πίσω που τι θάλασσα και ο νικ που το δρόμο για να έχετε ίσες πιθανότητες