Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

AggelosLRK

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by AggelosLRK »

Εγω βαρεθηκα προς το παρον,ροκολοι παντου να βγαζουν 10γρ ψαρια,6 ψαρετουφεκαθες επεσαν απο διπλα μου μοναχα εχθες,jet ski μες τα @@ μου,ολη την εβδομαδα εβγαλα 1 κεφαλο 300γρ και 1 βατι 2κ.
Το ωραιοτερο παντος ηταν οταν 2 μικροι μου ειπαν πως εβγαλαν 102 (οχι 100 αλλα 102,μετρημενα τα ειχαν!) κεφαλοπουλα σε μιαν ημερα και μπροστα μου εβγαλε ο ενας μια λιτσα με την πραγκαρολου 10γρ την οποιαν του την πηρα με τροπο :twisted: ,του ειπα φερτην εδω να την δολωσω να βγαλω κανενα θηριο και μου επεσε "καταλαθος" μεσα :P

Δεν μας φτανει που δεν υπαρχουν ψαρια δεν υπαρχει ουτε παιδεια,ο καλυτερος τροπος για να τη μανα να διωξει τους μικρους απο το σπιτι να πνασει η κελε της ωστε να ανοιξουν τα σχολεια :roll: και να εχω τον "αλλον" να μου λαλει "μα ρε ξερεις?τουτα ψαρουθκια στο τηγανι με τα αβφκα ειναι μελι!!"

Ειπα τον πονο μου,παω να παιξω warcraft τωρα :P
Last edited by AggelosLRK on Sat Aug 23, 2008 10:07 am, edited 1 time in total.

Panikos

Post by Panikos »

ʼAγγελε δυστυχώς αυτούς τους μικρούς τους δασκάλεψαν όση δεν έχουν ιδέα από ψάρεμα , πατεράδες , συγγενείς και φίλοι που τους έμαθαν πως να ζυμώνουν την τροφή με τι φιλοσοφία ότι πιαστεί στο αγκίστρι μπαίνει στο τηγάνι
η συμβουλή μου είναι να πηγαίνεις για ψάρεμα εκεί που δεν έχει ψυχή και είναι κρανίου τόπος , αν δεν πιάνεις τίποτα δεν πειράζει , τουλάχιστο δεν θα βλέπεις την μαζική δολοφονία τον ψαριών που κατά το φίλο Greg οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα μέχρι ποσα κιλά μπορεί να γίνει ένα ψάρι τον 10 gr που σκοτώνουν και χαίρονται για το κατόρθωμα τους
αυτό το μηνα πήγα 4ις φορες για ψάρεμα , το μονο που έπιασα ήταν σορκοι τις παλάμης που ήταν όχι 10 αλλα 100 gr και έγιναν όλοι C&R με την ελπίδα ότι κάποτε θα πιάσω κάποιο του κιλού και πάνω για να το ευχαριστηθώ 100 φορες

ʼAγγελε και φίλοι μου στοχεύετε πάντα στα μεγάλα του είδους κι ας μην υπάρχουν.

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

Ψάρεμα εψές από τις 3 μέχρι τις 9 το πρωί casting με δόλωμα ακροβάτη και γαρίδα στην περιοχή Λάρνακας. την νύκτα ούτε και τσίμπημα μόνο κάτι τσιμπηματούθκια μάλλον από μουρμουρούθκια αλλά κατά τες έξι μόλις ξημέρωσε βγήκε ένας καλός μούρμουρος. μετά κατά τες εφτά το ένα καλάμι που είχα ακροβάτη άρχισε να φακκά όπως το πελλό βουρώ αρπάσσω το και άρχισε να κλωτσά το ψάρι. άρχισε αμέσως να φακκά όπως το πελλό τζιαι το άλλο καλάμι που είχα δίπλα του δολωμένο γαρίδα λαλώ τζιαι γω αλόπως εσταύρωσεν το το ψάρι που έρκετουν.τελικά αφού είδα ότι έφκαλα το ψάρι τζιαι το άλλο ακόμα εμάσιετουν ξαπολώ το αμέσως τζιαι αντακώννω του άλλου. μετά από μικρή αλλά ωραία πάλη με οραίο τράβημα βγήκαν τα δυο κοκκάλια της φωτογραφίας. τουλάχιστον απόλαυσα λίο τράβημα μετά που καιρό!!
FISHING 23 AYG 08 2.jpg
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

LEONIDAS wrote:Ψάρεμα εψές από τις 3 μέχρι τις 9 το πρωί casting με δόλωμα ακροβάτη και γαρίδα στην περιοχή Λάρνακας. την νύκτα ούτε και τσίμπημα μόνο κάτι τσιμπηματούθκια μάλλον από μουρμουρούθκια αλλά κατά τες έξι μόλις ξημέρωσε βγήκε ένας καλός μούρμουρος. μετά κατά τες εφτά το ένα καλάμι που είχα ακροβάτη άρχισε να φακκά όπως το πελλό βουρώ αρπάσσω το και άρχισε να κλωτσά το ψάρι. άρχισε αμέσως να φακκά όπως το πελλό τζιαι το άλλο καλάμι που είχα δίπλα του δολωμένο γαρίδα λαλώ τζιαι γω αλόπως εσταύρωσεν το το ψάρι που έρκετουν.τελικά αφού είδα ότι έφκαλα το ψάρι τζιαι το άλλο ακόμα εμάσιετουν ξαπολώ το αμέσως τζιαι αντακώννω του άλλου. μετά από μικρή αλλά ωραία πάλη με οραίο τράβημα βγήκαν τα δυο κοκκάλια της φωτογραφίας. τουλάχιστον απόλαυσα λίο τράβημα μετά που καιρό!!
FISHING 23 AYG 08 2.jpg
P.S. Τα ψάρκα εν με τον πάγο τους όπως τα έγυρα μες την βούρνα που την παγωνιέρα!!τα κοκκάλια εν των 800gr

mariosko

Post by mariosko »

φίλε δεν ειναι κοκάλια, ειναι σούροι όπως τα θορώ.
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

ειναι κοκκαλια πιστευω (τουλαχιστον το κατω)

Image

το πανω παιζετε να ειναι και λιτσα μικρη,δεν ειναι και ιδανικη η φωτο :)

Greg

Post by Greg »

παιδια το συγκεκριμενο ψαρι ειναι λιτσοειδες και ονομαζεται blue runner jack ;) και στα κυπριακα 'σουρος', το κοκκαλι καμια σχεση και δεν ειναι ετσι οβαλ σχημα
Esox Lucius

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

mariosko wrote:φίλε δεν ειναι κοκάλια, ειναι σούροι όπως τα θορώ.
φίλε μπορεί να έχω λάθος απλά εγώ κοκκάλια τα ξέρω τουτα

hdemetris

Post by hdemetris »

Εν σούροι χωρίς αμφιβολία.
Who the cap fit
Let them wear it

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

hdemetris wrote:Εν σούροι χωρίς αμφιβολία.
Ευχαριστώ ρε παιδιά να στε καλά να μαθαίνουμε κιόλας. απλά επειδή έπιαννα πολλά τέθκια μητσιά στο ζύγι με αντέννα και είχα την εντύπωση πως είναι κοκκάλια. Ευχαριστώ πάντως.

Greg

Post by Greg »

τα κοκκαλια εν μικρο ψαρι, τουτα (οι σουροι) γινουνται ανετα 5 κιλα.. Ειδα σε μια ψαραγορα προσφατα καμια 10ρια 4κιλα
Esox Lucius

maratheftis

Post by maratheftis »

LEONIDAS wrote:Ψάρεμα εψές από τις 3 μέχρι τις 9 το πρωί casting με δόλωμα ακροβάτη και γαρίδα στην περιοχή Λάρνακας. την νύκτα ούτε και τσίμπημα μόνο κάτι τσιμπηματούθκια μάλλον από μουρμουρούθκια αλλά κατά τες έξι μόλις ξημέρωσε βγήκε ένας καλός μούρμουρος. μετά κατά τες εφτά το ένα καλάμι που είχα ακροβάτη άρχισε να φακκά όπως το πελλό βουρώ αρπάσσω το και άρχισε να κλωτσά το ψάρι. άρχισε αμέσως να φακκά όπως το πελλό τζιαι το άλλο καλάμι που είχα δίπλα του δολωμένο γαρίδα λαλώ τζιαι γω αλόπως εσταύρωσεν το το ψάρι που έρκετουν.τελικά αφού είδα ότι έφκαλα το ψάρι τζιαι το άλλο ακόμα εμάσιετουν ξαπολώ το αμέσως τζιαι αντακώννω του άλλου. μετά από μικρή αλλά ωραία πάλη με οραίο τράβημα βγήκαν τα δυο κοκκάλια της φωτογραφίας. τουλάχιστον απόλαυσα λίο τράβημα μετά που καιρό!!
FISHING 23 AYG 08 2.jpg

α ρε Λεωνιδα καλα να μας καμεις,,, τζινο το παρειστικο οπως ειπαμε πρεπει να το κανονισουμε!!

Λοιπον τουτο το σαββατοκυριακο ηταν μια απωλεια:
Παρασκευη νυχτα-περιοχη Περβολια- τιποτε.....αποτελεσμα απωλεια μιας μηχανης.....ευτηχως εν ηταν πολλα ακριβη....

Σαββατο- 4-10 Περιοχη μαζωτου στην ιδια περιοχη που επιεν ο φιλος ο Λεωνιδας, καμια 500 μετρα πιο πισω,.....ΤΙΠΟΤΕ...... αποτελεσμα...απωλεια 3 βαριδια+ παραμαλλα...εκοπικαν που το shock leader διοτι ο κομπος μου ηταν του κο****ου!

κανει.,....Σεπμτεμβρη πιον,,τζε μαλλον προς το τελος!!,,, παω να γορασω καμιαν μηχανουα να μου περαση το μαραζι...
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ

MariosK

Post by MariosK »

maratheftis wrote:εκοπικαν που το shock leader διοτι ο κομπος μου ηταν του κο****ου!
Φίλε τι κόμπο κάμνεις για το shock leader? Δοκίμασε τούτον http://www.midcurrent.com/articles/knot ... eauty.aspx . Κατά την ταπεινή μου άποψη εν πολλά αξιόπιστος τζε περνά χωρίς προβλήματα που τα δακτυλίδια κατά την βολή.

sea-hunter

Post by sea-hunter »

Γεια σας ρε παιδια!!!!! :D paniko εισαι με αδεια ακομααα?????????
Keep Walking...Keep Fishing!!

Panikos

Post by Panikos »

η άδεια μου τελειωσε , εσύ που εχάθηκες ? :D

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”