"Περί ανεμων και Yδάτων"

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
marios
Site Admin

Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"

Post by marios »

Νίκος (no-nick) wrote:εγω εχω την αποψη οτι για να κανη καπιος catch and release πρεπει πρωτα να χορτασης το ψαρι ( τουλαχιστο οπτικα) και κατα δευτερο να μαθητευση η να συψαρεψη με αλλα ατομα που κανουν catch and release . σκευτηται το Γρηγορη που επιασε μετα απο τοσους κοπους ετσι ψαρι να το αφηση,εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα, αν ομως ο Γρηγορης επιανε ταχτικα ετσι μαγαλα ψαρια τοτε στο catch and release θα ηταν προτυπο, σκευτηται τωρα οτι στην Κυπρο δεν εχει ψαρι και σε συνδιασμο με την νοοτροπια μας θα καταλαβετε οτι μηλουμαι για ονειρο θερινης νυχτος, εχω την αποψη οτι μονο σε νεους ψαραδες μπορη να επιτευθη κατι τετιο στην Κυπρο και αυτο μετα απο πολλα χρονια που θα εχει να κανη με τα μικρα για το καθε ειδος, θα ηταν καλα να υπηρχε μια ωραια εικονα με ωραια λογια για το catch and release μονιμα στο περιοδικο ωστε να επιρεαση τον ψαρα που το διαβαζη.
:roll: catch and release Με την κυριολεξία τις λέξης??? ούτε μετά από ένα αιώνα....Και στο περιοδικό να μπει κάτι τέτοιο θα είναι κάτι σαν αυτό που αναγράφεται στο πακέτων τον τσιγάρων Προσοχή το κάπνισμα σκοτώνει!!... Κανεις δεν δίνη σημασία η απλά το σινιθας και δεν το διαβάζεις καν ..είναι σαν να μην υπάρχει!!
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

Konix

Post by Konix »

Συμφωνώ και επαυξάνω!!! :twisted:
Keep Fishing!!!

caveman

Post by caveman »

marios wrote: :roll: catch and release Με την κυριολεξία τις λέξης??? ούτε μετά από ένα αιώνα....Και στο περιοδικό να μπει κάτι τέτοιο θα είναι κάτι σαν αυτό που αναγράφεται στο πακέτων τον τσιγάρων Προσοχή το κάπνισμα σκοτώνει!!... Κανεις δεν δίνη σημασία η απλά το σινιθας και δεν το διαβάζεις καν ..είναι σαν να μην υπάρχει!!

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Αλλά εμείς θα το παλέψουμε :P :D :D διότι άλλο να σου λέει ότι το κάπνισμα σκοτώνει τζαι άλλοσπος ένει να σου λαλεί πρέπει νάσε πολλαααααά μαλάκας για να καπνίζεις. :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

MariosK

Post by MariosK »

caveman wrote:Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Αλλά εμείς θα το παλέψουμε :P :D :D διότι άλλο να σου λέει ότι το κάπνισμα σκοτώνει τζαι άλλοσπος ένει να σου λαλεί πρέπει νάσε πολλαααααά μαλάκας για να καπνίζεις. :lol:
x1000 :mrgreen: :wink:

Konix

Post by Konix »

[/quote]
Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Αλλά εμείς θα το παλέψουμε :P :D :D διότι άλλο να σου λέει ότι το κάπνισμα σκοτώνει τζαι άλλοσπος ένει να σου λαλεί πρέπει νάσε πολλαααααά μαλάκας για να καπνίζεις. :lol:[/quote]

:lol: :lol: :lol:
Keep Fishing!!!

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

caveman wrote:
marios wrote: :roll: catch and release Με την κυριολεξία τις λέξης??? ούτε μετά από ένα αιώνα....Και στο περιοδικό να μπει κάτι τέτοιο θα είναι κάτι σαν αυτό που αναγράφεται στο πακέτων τον τσιγάρων Προσοχή το κάπνισμα σκοτώνει!!... Κανεις δεν δίνη σημασία η απλά το σινιθας και δεν το διαβάζεις καν ..είναι σαν να μην υπάρχει!!

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Αλλά εμείς θα το παλέψουμε :P :D :D διότι άλλο να σου λέει ότι το κάπνισμα σκοτώνει τζαι άλλοσπος ένει να σου λαλεί πρέπει νάσε πολλαααααά μαλάκας για να καπνίζεις. :lol:
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΣ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D :D :D :D :D :D :D :D
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

MariosK

Post by MariosK »

Ρε caveman ήβρα μια φωτογραφία που ψάρεμα στην Νέα Ζηλανδία. Είσαι σίουρος ότι έχει ψάρι τζικάτο?
Attachments
FunnyPart-com-redneck_fishing.jpg
FunnyPart-com-redneck_fishing.jpg (37.15 KiB) Viewed 6159 times
Last edited by MariosK on Tue Jul 15, 2008 3:41 pm, edited 1 time in total.

Giorkos

Post by Giorkos »

πολλά ωραία η ττοππουζιά που έφαε ο τελευταίος με το καλάμι :oops: :oops: :oops:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

Konix

Post by Konix »

:lol: :lol: :lol: Εγελάσαμε καλά πάλε... :lol: :lol: :lol:
Keep Fishing!!!

caveman

περσικός καθαρόαιμος!

Post by caveman »

Εβρέθηκεν αδέσποτος γάτος, περσικός καθαρόαιμος, κάττος τον πεντακόσιων λιρών εν βρέθετε έτσι τυχαία, σίουρα κάποιος τον έχασε τζαι δεν τον βρίσκει... κάθε νύχτα που στρέφουμε που την δουλειά βρίσκο τον να κάθετε κάτο που την ταπέλλα του μονόδρομου :lol: Το παιδίν δεν τα φκάλει πέρα, εν κάττος του σαλονιού... εν καταλάβει που "αγώνα επιβίοσης", όπως οι άλλες ράτσες. Εγώ να τον βάλω έσσο εν μπορώ, οπόταν γυρεύκω κάποιον να τον οιοθετήσει. Είναι πραγματικά αξιολάτρευτος, θιμίζει μου τετράποδο μαξιλάρι :lol: εν πέζαιτε!!! Όποιος τον θέλει να μου στίλει μήνυμα, εννοείτε ότι εν να τον δόκω μούχτι, αφού εν αδέσποτος. Αλλά πρέπει να μπεί σε σπίτι, όχι σε αυλή!! Να βάλω τζαι φωτογραφία?
==ΤΟΥΡΝΑ==

Giorkos

Re: περσικός καθαρόαιμος!

Post by Giorkos »

caveman wrote:Εβρέθηκεν αδέσποτος γάτος, περσικός καθαρόαιμος, κάττος τον πεντακόσιων λιρών εν βρέθετε έτσι τυχαία, σίουρα κάποιος τον έχασε τζαι δεν τον βρίσκει... κάθε νύχτα που στρέφουμε που την δουλειά βρίσκο τον να κάθετε κάτο που την ταπέλλα του μονόδρομου :lol: Το παιδίν δεν τα φκάλει πέρα, εν κάττος του σαλονιού... εν καταλάβει που "αγώνα επιβίοσης", όπως οι άλλες ράτσες. Εγώ να τον βάλω έσσο εν μπορώ, οπόταν γυρεύκω κάποιον να τον οιοθετήσει. Είναι πραγματικά αξιολάτρευτος, θιμίζει μου τετράποδο μαξιλάρι :lol: εν πέζαιτε!!! Όποιος τον θέλει να μου στίλει μήνυμα, εννοείτε ότι εν να τον δόκω μούχτι, αφού εν αδέσποτος. Αλλά πρέπει να μπεί σε σπίτι, όχι σε αυλή!! Να βάλω τζαι φωτογραφία?

πάρε τηλέφωνο το κανάλι 6 , Λεμεσός (Τηλέφωνο: 25820500 - Studio: 25820555 - Fax: 25820550 - Email: info@kanali6.com) και αυτοί κάνουν και ανακοινώσεις για χαμένα ζώα !!! (αν είσε και απο Λεμεσό οι πιθανότητες να βρεις τον ιδιοκτήτη είναι αρκετές) ... μόνο ζήτα λεπτομέρειες όποιος σε πάρει τηλ να σιγουρευτείς ότι ο γάτος είναι δικός τους γιατί έτσι κάττον γυρέφκουν τον πολλοί...άλλοι γιατί αρέσκει τους, άλλοι για να τον πουλήσουν :twisted: :twisted: :twisted:

Μιάουυυυυ....

caveman

Post by caveman »

:lol: εσκεύτηκα το... το κανάλλι έξι, τζίμαι σίουρος πως εννά τον γυρέψουν πολλοί! :twisted: :lol: Πάντος ο κάττος πραγματικά δεν πέζεται!!! τετράποδο πουρέκκι με πολλυυυύ ζάχαρη! Πανέμορφος αν τζαι έχει τζαι τριχοφάγο στον δεξί μηρό :lol:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Giorkos

Post by Giorkos »

caveman wrote::lol: εσκεύτηκα το... το κανάλλι έξι, τζίμαι σίουρος πως εννά τον γυρέψουν πολλοί! :twisted: :lol: Πάντος ο κάττος πραγματικά δεν πέζεται!!! τετράποδο πουρέκκι με πολλυυυύ ζάχαρη! Πανέμορφος αν τζαι έχει τζαι τριχοφάγο στον δεξί μηρό :lol:
ναι, πάρε το κανάλι 6... να έβρουν τον μάστρο του να τον πάρει στον κτηνίατρο να του γράψει φάρμακα για τον τρυχοφάγο :wink: :mrgreen: ...σίουρα εν να θέλει και χτένισμα ο άτιμοσ... :lol:

MariosK

Re: περσικός καθαρόαιμος!

Post by MariosK »

caveman wrote:Εβρέθηκεν αδέσποτος γάτος, περσικός καθαρόαιμος, κάττος τον πεντακόσιων λιρών εν βρέθετε έτσι τυχαία, σίουρα κάποιος τον έχασε τζαι δεν τον βρίσκει... κάθε νύχτα που στρέφουμε που την δουλειά βρίσκο τον να κάθετε κάτο που την ταπέλλα του μονόδρομου :lol: Το παιδίν δεν τα φκάλει πέρα, εν κάττος του σαλονιού... εν καταλάβει που "αγώνα επιβίοσης", όπως οι άλλες ράτσες. Εγώ να τον βάλω έσσο εν μπορώ, οπόταν γυρεύκω κάποιον να τον οιοθετήσει. Είναι πραγματικά αξιολάτρευτος, θιμίζει μου τετράποδο μαξιλάρι :lol: εν πέζαιτε!!! Όποιος τον θέλει να μου στίλει μήνυμα, εννοείτε ότι εν να τον δόκω μούχτι, αφού εν αδέσποτος. Αλλά πρέπει να μπεί σε σπίτι, όχι σε αυλή!! Να βάλω τζαι φωτογραφία?
Ρε caveman εν τα ψάρκα που φέρνεις έσσο που μυρίστικεν ο κάττος τζε καρτερά σε κάθε νύχτα τζιαμέ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:. Εν συνεννοημένος με τον κάττο του Greg αλόπος.

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”