Ψαρό-ιστορίες
Re: psaroistories
ρε κοπελια εχουμεν 2 πιγκες ενα ορφουι τσιε κατι ασπρα που ηδετε μιτσι ψαρι? φιλε μου γκρεκ εισαι του καλαμιου τσιε αν επιανεσ εσι ετσι ψαρι ηταν να πετας που τη χαρα σου...να μεν παρεξηγηθουμεν παλε..βαλε τσιε σι καμιαν φοτο που ψαρεμα σου να δουμε.......
omonoia wrote:ρε κοπελια εχουμεν 2 πιγκες ενα ορφουι τσιε κατι ασπρα που ηδετε μιτσι ψαρι? φιλε μου γκρεκ εισαι του καλαμιου τσιε αν επιανεσ εσι ετσι ψαρι ηταν να πετας που τη χαρα σου...να μεν παρεξηγηθουμεν παλε..βαλε τσιε σι καμιαν φοτο που ψαρεμα σου να δουμε.......

Σχολιάζω μόνο το Ορφούιν φίλε Ομόνοια...τα υπόλοιπα που είπες δεν χρειάζονται νομίζω.
Γιώργος
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Ε λεβεντη μου, εν θα καθουμε να τσακκονουμε μαζι σου για το πιος εσχει την πιο μεγαλη β****, δηλαδη αν πιανω ή πιανης παραπανω ψαρι που μενα. Φωτο εν γουσταρω να ποσταρω διοτι εν ειμαι ποζεροςomonoia wrote:ρε κοπελια εχουμεν 2 πιγκες ενα ορφουι τσιε κατι ασπρα που ηδετε μιτσι ψαρι? φιλε μου γκρεκ εισαι του καλαμιου τσιε αν επιανεσ εσι ετσι ψαρι ηταν να πετας που τη χαρα σου...να μεν παρεξηγηθουμεν παλε..βαλε τσιε σι καμιαν φοτο που ψαρεμα σου να δουμε.......

Προφανως νομιζεις πως εγω οπως και πολλοι αλλοι δαμεσα παμε ψαρεμα και μαζεφκουμε οτι εβρουμε για φαι και τσακκονουμαστε με το πως θα πιαμε το παραπανω ψαρι (για φαι επειδη ο 'γεριμος ο ορφος εν μελι μες το φουρνο με τις πατατες του' οπως τονιζης). Αν ηταν ετσι ρε τσιακκαλλουι εχει και πιο αποτελασματικες μεθοδους οπως ο δυναμιτης

Esox Lucius
- AggelosLRK
σωστος ο greg δεν εχω να προσθεσω κατι 

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
ατε πάλε αρκέψαμεν. ειχε καιρο παντος να εχουμε καφκά, εν ωραία, εν θα λάβω μέρος στην συζητηση όμως γιατι χαζίρι να τες φάω την περασμενη φορα 

Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
Φίλε Ομόνοια την φωτογραφία αφού υποστηρίζεις ότι το "Ορφούι" είναι καλό γιατί την εκατέβασες?
Φίλε μου παρά να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τα άλλα παιδιά του φόρουμ έννεν καλύτερα να παραδεκτείς το λάθος σου? Μπορεί και να έκαμες λάθος εκτίμηση στο ψάρι και να νόμισες ότι ήταν επιτρεπτών ορίων. Ανθρώποι είμαστε λάθη καμνουμε.
Όλα τα παιδιά εδω μέσα έχουν τις δικές τους απόψεις και τις δικές τους εμπειρίες. Δεν μπορείς να έρκεσε εσύ και να λαλείς ότι αν ο Χ έπιανε έτσι ορφό ήταν να πετάσσεται ίσια πάνω. Για το όνομα του Θεού. Που ξέρεις ότι δεν έπιασε έτσι ψάρι? Επειδή δεν έβαλε φωτογραφία? (Έννα κάμνουμε ούλλοι τα μοντέλα
)
Γι αυτό πριν να postάρεις να σκέφτεσαι. Όλοι μας επιάσαμε ψάρια μικρά και μεγάλα.Τον καλαμά μπορώ να τον δικαιολογήσω αν πιάσει μικρό ψάρι. Τον ψαροτουφεκά ποτέ διοτί επιλέγει το θήραμα του.
Τούτα γράφω σου τα όχι γιατί δεν σε χωνεύκω (ούτε καν σε ξέρω) αλλά γιατί ούλλοι δαμέσα είμαστε μια παρέα και πρέπει ο ένασ να σέβεται τον άλλο και πάνω από όλα τον εαυτό του.
Άτε έπρισα σας καλές διακοπες και καλές αναδύσεις.
Φίλε μου παρά να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τα άλλα παιδιά του φόρουμ έννεν καλύτερα να παραδεκτείς το λάθος σου? Μπορεί και να έκαμες λάθος εκτίμηση στο ψάρι και να νόμισες ότι ήταν επιτρεπτών ορίων. Ανθρώποι είμαστε λάθη καμνουμε.
Όλα τα παιδιά εδω μέσα έχουν τις δικές τους απόψεις και τις δικές τους εμπειρίες. Δεν μπορείς να έρκεσε εσύ και να λαλείς ότι αν ο Χ έπιανε έτσι ορφό ήταν να πετάσσεται ίσια πάνω. Για το όνομα του Θεού. Που ξέρεις ότι δεν έπιασε έτσι ψάρι? Επειδή δεν έβαλε φωτογραφία? (Έννα κάμνουμε ούλλοι τα μοντέλα

Γι αυτό πριν να postάρεις να σκέφτεσαι. Όλοι μας επιάσαμε ψάρια μικρά και μεγάλα.Τον καλαμά μπορώ να τον δικαιολογήσω αν πιάσει μικρό ψάρι. Τον ψαροτουφεκά ποτέ διοτί επιλέγει το θήραμα του.
Τούτα γράφω σου τα όχι γιατί δεν σε χωνεύκω (ούτε καν σε ξέρω) αλλά γιατί ούλλοι δαμέσα είμαστε μια παρέα και πρέπει ο ένασ να σέβεται τον άλλο και πάνω από όλα τον εαυτό του.
Άτε έπρισα σας καλές διακοπες και καλές αναδύσεις.
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa αν ηταν η αζουλα πουζα ηταν να ποζιασουμεν ουλοι...εν να πουζιασετε ομος.......................εν ασχολουμε με ατομα κατοτερου επιπεδου...................ουτε εβρισα κανενα απλα αρεσκει μου το χουμιση....εν θα ξαναγραψο στο φορουμ διοτι παντα κατηγορατε τσιε περιπεζετε τους ουλους....εσεισ εισαστεν τσιε κανενας αλλος....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
για ακόμα μια φορά... κρίνεις εξ ιδίον τα αλλότρια, μεγάλο λάθος φίλε.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
-
εγω προσωπικα εβαρεθηκα τουντους καυκαες... τζε ουτε θελω να παρεξηγουμε με τον καθενα δαμεσα.. !!το ορφουι επεχτηκε λογω κακου υπολογισμου(ηταν 1600γρ).. εφενετουν πιο μεγαλο.. εκαμετε το ολοκληρο θεμα....Τελος παντων εν θα κατσω να διω λοαρκασμο.. !!(Ανεν για καθε φορα που γραφουμε ενα ποστ να παρεξηγουμαστε με ουλλους εν ξικκο σου..)Ουτε εγω θα 3ανα γραψω στο φορουμ.. 

παιδιά για σας από το χορκο μου (ΜΟΝΙΑΤΗΣ) όπου βρίσκομαι για διακοπές
, σας παρακαλώ συζητάτε ότι θέλετε αλλα χωρίς χαρακτηρισμούς , είμαστε μια παρέα μετρημένη στα δάκτυλα τζιαι βρίσκουμε τρόπο να τσακονουμαστε μεταξύ μας , κρίμα 

- largemouth
Ρε cave ωρες ωρες εκπλησεις με με τις κουβεντες που λεεις
.Anw για τον greg εχω να του θυμησω ενα λαυρακι 4.600 ποσα ήταν για να ασχολειτε

Waiting for the perfect storm
φιλε largemouth εν χρειαζουμε δικηγορους
.. Εν θα γραψω ομως παραπανω πραματα δαμε και παιρνω πισω οτιδηποτε ειπα για το φιλο μας τον χομονοια, διοτι επιασα κατι απειλητικα και υβριστικα pm που απειλα την σωματικη μου ακαιρεοτητα
.. να μεν παθω οπως τον mariosko :/

Esox Lucius
- largemouth