Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
μακάρι να είναι καλά τα ιχθυοτροφεία που για διαφορους λόγους σπάνε και κάποτε μπορεί να έχει λίγη ζωή η θάλασσα διότι έχει 2 μήνες που παο ψάρεμα και αποτελέσματα μηδέν.εχτές την νύχτα είχα πάει ψάρεμα casting στην περιοχή ακτή του κυβερνήτη , τα δολώματα που χρησιμοποίησα ήταν ακροβάτης,μονοδολι και γαρίδα .μια τσιμπιά και μια τσιπουρα ,τουλάχιστον είδα κάτι ευχάριστο αλλα δυστυχώς κάθε πέρσι και καλύτερα
''surf casting'' A way of Living
-
Υπάρχη και τούτη η ενότητα ρε παιδία ... αν την ξεχάσατε ... εγω εν την ξάχασα...απλά εν έχει τι να γράψω

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
ΑΕΡΑ ΚΟΥΠΑΝΙΣΤΟ
-
Εκουπανίσαμεν τον καλά ουλλοι αλόπος
εγώ εκουπάνιζα τον ...έφκαλα του το λάδι του
εγώ εκουπάνιζα τον ...έφκαλα του το λάδι του

Πρίν 5 μέρες επίαμε νυκτερινό casting στη Πόλη της Χρυσοχούς....ούλλα ήταν τέλια...τζιαι η ώρα μας τζιαι ούλλα...Εξιφορτώσαμε κανένα 10 λεπτο...εστήσαμε τες 6 που τες 8 μηχανούες που θα στείναμαι...και αναμέναμαι να αρχίσουν οι τσιμπιές....
Κατα παράξενο τρόπο επέρασεν κανένα 30 λεπτο τζιαι οι μηχανούες ούτε τσιμπιά...τζιαι σε μιά φάση άκουσα το καμπανελλούι μου να πέζει μια φορά νευρικά τζιαι να σταματά...
Πάω τζιαμέ καρτερώ λλίο να ξανατσιμπίσει ...τίποτε...τραβώ πάνω ρε κοπέλια...τζιαι θορώ την αρματοσιά που έφαα τζιαι 20 λεπτά να την κάμω...κομμέννα τα παράμαλλα τζιαι τα 3...
Εκατάλαβα ότι επιάσαμε καλό΄κόσμο που κάτω...τραβώ τζιαι την άλλη το ίδιο
...ρέ κοπέλλια... τζιαι οι 6 οι μηχανούες που είχαμε μέσα ήταν ούλλες κομμένες όπως τα αγγούρκα...
Κάτσε τωρά ξαναξήστειννε να φάμε τζιαι κανενα 30λεπτο τζιαι πίενναι αλλού να ξαναστήσεις άλλο κανένα μισάωρο...τζιαι να μέν εσπάσουν τα νέυρα σου που έκοψες τζιαι τόση ώρα δρόμο για νάρτεις...
Έν πειράζει όμως γιατί στην τελική εφκίκε μας τζιαι σε καλό...επίαμε σε ένα πολλά κοντινό του τόπο...τζιαι ανακαλύψαμαι ότι κρατά ψάρκα μεγάλων διαστάσεων...
τα οποία ετσιμπίσαν μου 2 φορές τζιαι ένε ξορτοσα να φκάλω ούτε ένα...την πρώτη τσιμπία έπιάστηκε ένα μιλοκόπι καμία 850gr τζιαι που την πολλή μου τύχη την ώρα που το έφερα πάνω στον άμμο εξιαγκιστρώθηκε τζιαι έφιε μου...
μετά κάτι μεγάλο ετσίμκπισε μου τζιαι την ώρα που το έφερνα εξαπόλησε ...τζιαι μετά ακόμα ένα που μου έκοψε 35 μισίνα ...
ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΛΕ ΑΕΡΑ ΚΟΥΠΑΝΙΣΤΟ

Έν πειράζει όμως γιατί στην τελική εφκίκε μας τζιαι σε καλό...επίαμε σε ένα πολλά κοντινό του τόπο...τζιαι ανακαλύψαμαι ότι κρατά ψάρκα μεγάλων διαστάσεων...

ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΛΕ ΑΕΡΑ ΚΟΥΠΑΝΙΣΤΟ
Keep Fishing!!!
Έτσι εν παντού τωρά, ή θα έχει κούνελλους ή εν θα έχει τίποτε! Φέτος είναι πραγματική τραγοδία με τεράστια διαφορά που πέρσι!!!! Κανονικά Λεμεσό, τες βελονίδες ψαρέφκουν τες που τον Ιούνι τζαι είμαστεν τωρά σχεδόν μέσα Αυγούστου τζαι εφανίκαν κάτι τέλεια μικρές σαν τα μακαρόνια... ε χωρίς βελονίδες εν έχει ούτε αρπαχτηκά οπόταν εννά πιάμεν τον πούλλο τζαι τούντο Καλοκαίρι!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
-
caveman wrote:Έτσι εν παντού τωρά, ή θα έχει κούνελλους ή εν θα έχει τίποτε! Φέτος είναι πραγματική τραγοδία με τεράστια διαφορά που πέρσι!!!! Κανονικά Λεμεσό, τες βελονίδες ψαρέφκουν τες που τον Ιούνι τζαι είμαστεν τωρά σχεδόν μέσα Αυγούστου τζαι εφανίκαν κάτι τέλεια μικρές σαν τα μακαρόνια... ε χωρίς βελονίδες εν έχει ούτε αρπαχτηκά οπόταν εννά πιάμεν τον πούλλο τζαι τούντο Καλοκαίρι!
Το ότι είναι λίγες οι βελονίδες εκαταλάβαμεν τον, εχονέψαμεν το .... ίσως να φτέουν οι κούνελλοι ίσως ίσως ίσως
Το γιατί δεν εμεγαλόσαν τζίνες οι λίγες δεν μπορώ να καταλάβω ...

Όσες είδα στα λιμάνια δακάτο, εν φετινές γέννες τζαι πάρα πολλά λίγες. Δλδ ευκείκαν έξω, εγενείσαν αλλά πάρα πολλά λίες. Τωρά γιατί, ούτεγω εκατάλαβα. Ίσως παίζει τον ρόλο του και η απουσία της αθερίνας που εμειόθηκεν εσθητά. Όπως τζαι νάχει, τζαι πέρσι σχεδόν μόνο Χειμώνα είσιεν πολλές οπόταν μάλλον θα καρτερούμε μέχρι τον Δεκέμβρη για ψάρεμα με ζωντανό.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- (CyBasser)
Πάντως αλλού εν διαφορετικά τα πράματα. Τελευταία δυό-τρία χρόνια οι αθερίνες ήταν ελάχιστες σε συγκεκριμμένες περιοχές της Λάρνακας, φέτος εν πολλαπλάσιες (και σε ποσότητα και σε μέγεθος). Τεράστιους αριθμούς αθερίνας έχει επίσης μέσα και γυρώ που το λιμανάκι της αγίας νάπας...caveman wrote:Όσες είδα στα λιμάνια δακάτο, εν φετινές γέννες τζαι πάρα πολλά λίγες. Δλδ ευκείκαν έξω, εγενείσαν αλλά πάρα πολλά λίες. Τωρά γιατί, ούτεγω εκατάλαβα. Ίσως παίζει τον ρόλο του και η απουσία της αθερίνας που εμειόθηκεν εσθητά. Όπως τζαι νάχει, τζαι πέρσι σχεδόν μόνο Χειμώνα είσιεν πολλές οπόταν μάλλον θα καρτερούμε μέχρι τον Δεκέμβρη για ψάρεμα με ζωντανό.
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Σήμερα ήταν "καλή" νύχτα.
Δύωρο ψάρεμα με τον κουμπάρο που τωρά ξεκινά το ψάρεμα, τζιαι δόλωμα λιωμένο σταμένο ακροβάτη, τουριστική περιοχή Λεμεσού.
Έφκαλα μιαν ωραία μελάνα (πάνω που 25 πόντους) τζιαι ένα μέτριο μούρμουρο (λλίο πιό μιτσή που τη μελάνα).
Είχαμε τζιαι άλλα τσιμπήματα, αλλά εν εβοηθούσε το δόλωμα έφευκε που το αγκίστρι με το πρώτο "γλείψιμο" τζιαι μάλλον τες μισές φορές το αγκίστρι έππεφτε στο νερό χωρίς τον σκούλουκο.
Συμπέρασμα: την επόμενη φορά να μεν ακούω του κουμπάρου ("Εν θέλεις δώλομα ρε, έχω ένα σωρό!").
Ερώτηση: έφκαλε κανένας μελάνες με την αντένα τελευταίως;
Δύωρο ψάρεμα με τον κουμπάρο που τωρά ξεκινά το ψάρεμα, τζιαι δόλωμα λιωμένο σταμένο ακροβάτη, τουριστική περιοχή Λεμεσού.
Έφκαλα μιαν ωραία μελάνα (πάνω που 25 πόντους) τζιαι ένα μέτριο μούρμουρο (λλίο πιό μιτσή που τη μελάνα).
Είχαμε τζιαι άλλα τσιμπήματα, αλλά εν εβοηθούσε το δόλωμα έφευκε που το αγκίστρι με το πρώτο "γλείψιμο" τζιαι μάλλον τες μισές φορές το αγκίστρι έππεφτε στο νερό χωρίς τον σκούλουκο.
Συμπέρασμα: την επόμενη φορά να μεν ακούω του κουμπάρου ("Εν θέλεις δώλομα ρε, έχω ένα σωρό!").

Ερώτηση: έφκαλε κανένας μελάνες με την αντένα τελευταίως;
επιαμε τζιαι την άδεια , πήγαμε τζιαι ψάρεμα τζιαι εκαμαμεντα σχιόνι
5-6 σορκουθκια τις παλάμης που έγιναν όλα C&R
πρώτη φορα στην ιστορία μου είχα τσαρτέλα στο νερό και δεν έπιασα μουγγρι

5-6 σορκουθκια τις παλάμης που έγιναν όλα C&R

-
(CyBasser) wrote:Πάντως αλλού εν διαφορετικά τα πράματα. Τελευταία δυό-τρία χρόνια οι αθερίνες ήταν ελάχιστες σε συγκεκριμμένες περιοχές της Λάρνακας, φέτος εν πολλαπλάσιες (και σε ποσότητα και σε μέγεθος). Τεράστιους αριθμούς αθερίνας έχει επίσης μέσα και γυρώ που το λιμανάκι της αγίας νάπας...caveman wrote:Όσες είδα στα λιμάνια δακάτο, εν φετινές γέννες τζαι πάρα πολλά λίγες. Δλδ ευκείκαν έξω, εγενείσαν αλλά πάρα πολλά λίες. Τωρά γιατί, ούτεγω εκατάλαβα. Ίσως παίζει τον ρόλο του και η απουσία της αθερίνας που εμειόθηκεν εσθητά. Όπως τζαι νάχει, τζαι πέρσι σχεδόν μόνο Χειμώνα είσιεν πολλές οπόταν μάλλον θα καρτερούμε μέχρι τον Δεκέμβρη για ψάρεμα με ζωντανό.
Εψές στο ψαρολίμανο επαρακολούθησα ενα πολλά ώραίο θέαμα...έστω και αν δεν έπιασα ψάρι

Για διάστημα περίπου 5 λεπτών οι αθερίνες εκάμαν ένα τρομερό show με οπτικα και ηχητικά εφε

Ηταν μια γραμμή 20-30 μετρα που εγιάλλιζε ...
- maratheftis
ψες στα Περβολια παραλια δεξια που το φαρο.... Τ Ι Π Ο Τ Ε....πολλυ αερα τζαι το ρευμα εκαταστρεψε τα ουλλα.....never again!..
ερωτηση αν βαλο βαριδιο με την αγκιρα εν σκαλωνει?
ερωτηση αν βαλο βαριδιο με την αγκιρα εν σκαλωνει?
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ
ποσο δεξια του φαρου φιλε μου?
αν παεις μερα εν να δεις το βυθο, εφκα τζιαμε πανω στο λοφο τζιαι δε κατω την παραλια.
παντως εν καλες περιοχες φτανει να ξερεις ορες κλπ..
τζιαι λλιον τυχη..
Βαριδι με αγκυρα εν σκαλωνει αλλα τραβα φιτζια.
αν παεις μερα εν να δεις το βυθο, εφκα τζιαμε πανω στο λοφο τζιαι δε κατω την παραλια.
παντως εν καλες περιοχες φτανει να ξερεις ορες κλπ..

Βαριδι με αγκυρα εν σκαλωνει αλλα τραβα φιτζια.