Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
-
Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
εγώ έβγαλα ένα συμπέρασμα ... που φένετε κ στις φώτος που έβαλε ο Γρηγόρης ...
Τα ψάρια χτυπούν άνετα σε ενα ψέφτικο δισανάλογο του μεγέθους τους ... εννοώ ποιο μεγάλο
Όπως μου έτυχε με μελάνες των 10-12εκ να χτυπούν σε ψαράκι των 10εκ πχ
έτσι τα μικρα αποφέυγω τα εχτός που κάποιες περιπτώσεις
Τα ψάρια χτυπούν άνετα σε ενα ψέφτικο δισανάλογο του μεγέθους τους ... εννοώ ποιο μεγάλο
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Greg, θα το εκτιμούσα αν έβαλλες το link τούτου του site.
Είδα κάποιες συμπεριφορές σορκών πριν λλίες μέρες με τη μάσκα, τζιαι θέλω να δώ πώς εφαρμόζουν το spinning σε έτσι ψάρκα.
Είδα κάποιες συμπεριφορές σορκών πριν λλίες μέρες με τη μάσκα, τζιαι θέλω να δώ πώς εφαρμόζουν το spinning σε έτσι ψάρκα.
που search μες το google τες ηβρα...τα comments εν στα ισπανικα
Esox Lucius
- AggelosLRK
.
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:05 pm, edited 1 time in total.
οι συγκεκριμένοι χρησιμοποιούν πιο μεγάλα δολώματα γιατί στοχεύουν αλλα αρπακτικά , τα breams για κοινούς εν γύρισμα άμα κτυπήσουν. αν θέλαν να τα έπιαναν ήταν να ρίχνουν πιο μικρά δολώματα.και γενικά ισχύ τούτη η φάσηfISHANDCHIPS wrote:εγώ έβγαλα ένα συμπέρασμα ... που φένετε κ στις φώτος που έβαλε ο Γρηγόρης ...
bigger mouth than brain LOL
mia ine i adie3odos pedia ... spinning LOL
- (CyBasser)
Συμφωνώ απολύτως. Κανένας δεν ψαρεύει συστηματικά τα σπαροειδή (εκτός από φαγκρια, συναγρίδες, μελάνες) με τεχνητό. Όμως ολα τα σπαροειδή θα κτυπήσουν τεχνητά κατά διαστήματα. Όπως προανάφερα είχα μικρό μούρμουρο σε κουταλάκι στην λάρνακα. Οι κέφαλοι πιάνονται πιο συστηματικά και δεν είναι ξεκάθαρο γιατί, δεδομένου ότι είναι καθαρά φυτοφάγοι. Όμως κτυπούν συστηματικά και μικρά ψαράκια και in-line spinners κοντά στην επιφάνεια, καθώς και ψεύτικες μύγες που μιμούνται νεογέννητα ψαράκια. Αν κάποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί....PrEdAtΩR wrote:οι συγκεκριμένοι χρησιμοποιούν πιο μεγάλα δολώματα γιατί στοχεύουν αλλα αρπακτικά , τα breams για κοινούς εν γύρισμα άμα κτυπήσουν. αν θέλαν να τα έπιαναν ήταν να ρίχνουν πιο μικρά δολώματα.και γενικά ισχύ τούτη η φάσηfISHANDCHIPS wrote:εγώ έβγαλα ένα συμπέρασμα ... που φένετε κ στις φώτος που έβαλε ο Γρηγόρης ...
bigger mouth than brain LOL
mia ine i adie3odos pedia ... spinning LOL
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Πάνο σε τούντο σημείο εγώ έχω εντελώς διαφορετική άποψη. Θα έλεγα ότι εν παμφάγοι... ότι χωρεί το στόμα τους καταπείνουν το. Έχω φίλο που εντελός τυχαία έπιασε σε ζωντανή αθερίνα κέφαλο το ίδιο τζαι εγώ πολλές φορές φορές που ψάρεφκα τες βελονίδες με κομματάκι από βελονίδα, έπιανα μικρά κεφαλάκια, το ίδιο και στην Πάφο που ψαρεύουν κέφαλους με φιλλετάκια απο κρέας άλλου ψαρκού.Οι κέφαλοι πιάνονται πιο συστηματικά και δεν είναι ξεκάθαρο γιατί, δεδομένου ότι είναι καθαρά φυτοφάγοι. Όμως κτυπούν συστηματικά και μικρά ψαράκια και in-line spinners κοντά στην επιφάνεια, καθώς και ψεύτικες μύγες που μιμούνται νεογέννητα ψαράκια. Αν κάποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί....
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- (CyBasser)
Θεωρητικά είναι φυτοφάγοι και "σαπροφάγοι", δηλαδή τρώνε και μη ζωντανές ζωικές τροφές που βρίσκουν στην θάλασσα. Άλλωστε το ψάρεμα τους με φετάκι σαρδέλας έχει παράδοση σε αρκετές περιοχές της Μικρας Ασίας αλλά και του Αιγαίου. Θεωρητικά όμως δεν κυνηγούν ψαράκια, γαρίδες ή άλλα ζωντανά είδη (πέραν του πλανγκτόν).caveman wrote:Πάνο σε τούντο σημείο εγώ έχω εντελώς διαφορετική άποψη. Θα έλεγα ότι εν παμφάγοι... ότι χωρεί το στόμα τους καταπείνουν το. Έχω φίλο που εντελός τυχαία έπιασε σε ζωντανή αθερίνα κέφαλο το ίδιο τζαι εγώ πολλές φορές φορές που ψάρεφκα τες βελονίδες με κομματάκι από βελονίδα, έπιανα μικρά κεφαλάκια, το ίδιο και στην Πάφο που ψαρεύουν κέφαλους με φιλλετάκια απο κρέας άλλου ψαρκού.Οι κέφαλοι πιάνονται πιο συστηματικά και δεν είναι ξεκάθαρο γιατί, δεδομένου ότι είναι καθαρά φυτοφάγοι. Όμως κτυπούν συστηματικά και μικρά ψαράκια και in-line spinners κοντά στην επιφάνεια, καθώς και ψεύτικες μύγες που μιμούνται νεογέννητα ψαράκια. Αν κάποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί....
Πρόσεξε ότι συνέχεια αναφέρω την λέξη "θεωρητικά". Γιατί "θεωρητικά" ούτε στα γλυκά νερά γεννούν, αλλά....

- AggelosLRK
.
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:05 pm, edited 2 times in total.
- (CyBasser)
Ωραίο μωρό. Σκαλιώτικο φαντάζουμαιAggelosLRK wrote:Σημερα το πρωι η ωρα 6,να βγαλουμε τα χθεσινα σπασμενα

- AggelosLRK
.
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:06 pm, edited 1 time in total.
- sea-hunter
- (CyBasser)
Θαλάσσιε κυνηγέ! Που είναι η φωτό της χαρούμενης τσιπούραςsea-hunter wrote:που ειναι το μωρο ?![]()

- sea-hunter
- (CyBasser)
Thankssea-hunter wrote:etinnnnnn![]()
![]()
![]()