MariosK wrote:
Άρα αρχικά εν να βρεθούμε στο Γκάβερνος τζε αν έχει πρόβλημα εν να πάμεν μέτα στο Μαρώνι ή εν να πάει κάποιος που πριν να τσιακάρει τον τόπο?
Στην Ακτή κυβερνήτη θα είναι το ραντεβού Και βλέπουμε Στο parking του εστιατορίου Φάρος-Aγγελος
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
MariosK wrote:
Άρα αρχικά εν να βρεθούμε στο Γκάβερνος τζε αν έχει πρόβλημα εν να πάμεν μέτα στο Μαρώνι ή εν να πάει κάποιος που πριν να τσιακάρει τον τόπο?
Στην Ακτή κυβερνήτη θα είναι το ραντεβού Και βλέπουμε
Eίπαμε! και beach party να έχει δεν φοβούμαστε.... Νυκτόβιους υποθαλάσσιους να μην έχει....
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
MariosK wrote:
Στην Ακτή κυβερνήτη θα είναι το ραντεβού Και βλέπουμε Στο parking του εστιατορίου Φάρος-Aγγελος
.
ο εναλλακτικός τόπος στο Μαρώνι που ακριβώς είναι? Αν μπορείς να μας πεις κανένα σημάδι φεύγοντας από Ζύγι προς Μαρώνι... Αν και όταν κατεβούμε 25 πελλοί με καλάμια και μερικές χιλιάδες αξεσουάρ (κοινώς μασκαρικούθκια - παιχνιδούθκια) και οι λουόμενοι και τα πιθανά beach party εννά την κάμουν με ελαφρά πηδηματάκια που την παραλία του Γκάβερνος....
quote]
ο εναλλακτικός τόπος στο Μαρώνι είναι δεξιά του πλοίου ...το οποίο εγινε καρβουνο και δεν υπάρχη πλέον ...η ακτή με τις πέτρες τις στρογγυλές ... πάντος για σπίννινγ εν καλύτερος τόπος παρα στην ακτη κυβερνήτη
Ατε να γίνει τσε αυτός ο διαγωνισμός να τελειώνουμε γιατί ο no-nick κάθε μέρα τσε κάτι σκεύτεται τσε ακούω τα εγώ. Α παρεπιπτόντος η τελευταία εντολή του προέδρου ήταν να βάλω μια συνδρομή του περιοδικό σαν δώρο. Αυτό ισχύει αλλά το έπαθλο θα δωθεί στον τελευταίο νικητή. (Πρώτο απο το τέλος)
admin wrote:Ατε να γίνει τσε αυτός ο διαγωνισμός να τελειώνουμε γιατί ο no-nick κάθε μέρα τσε κάτι σκεύτεται τσε ακούω τα εγώ. Α παρεπιπτόντος η τελευταία εντολή του προέδρου ήταν να βάλω μια συνδρομή του περιοδικό σαν δώρο. Αυτό ισχύει αλλά το έπαθλο θα δωθεί στον τελευταίο νικητή. (Πρώτο απο το τέλος)
Aρα καταλήγει και αυτό σε κλήρωση γιατί θα υπάρχουν πολoi τελευταίοι
admin wrote:Ατε να γίνει τσε αυτός ο διαγωνισμός να τελειώνουμε γιατί ο no-nick κάθε μέρα τσε κάτι σκεύτεται τσε ακούω τα εγώ. Α παρεπιπτόντος η τελευταία εντολή του προέδρου ήταν να βάλω μια συνδρομή του περιοδικό σαν δώρο. Αυτό ισχύει αλλά το έπαθλο θα δωθεί στον τελευταίο νικητή. (Πρώτο απο το τέλος)
Aρα καταλήγει και αυτό σε κλήρωση γιατί θα υπάρχουν πολoi τελευταίοι
Η τόμπολα του περιοδικου ''Το ψάρεμα και τα μυστικά του'' θα διεξαχθέι αύριο ,ώρα 1900 σε παραλία στην ακτη του κυβερνήτη
Τα κουπόνια Δωρεάν
fISHANDCHIPS wrote:
Η τόμπολα του περιοδικου ''Το ψάρεμα και τα μυστικά του'' θα διεξαχθέι αύριο ,ώρα 1900 σε παραλία στην ακτη του κυβερνήτη
Τα κουπόνια Δωρεάν
δεν θα υπαρχουν νικητες και μη, ο καθε ενας παει για να ψαρεψη και να γνωριση το καθε πελλο που ανταλασση αποψεις στο φορουμ, η συνδρομη θα κληρωθη και αυτη μαζι με τα τα αλλα δωρα, ( με το ζορι να κερδισω την συνδρομη )
δεν θα υπαρχουν νικητες και μη, ο καθε ενας παει για να ψαρεψη και να γνωριση το καθε πελλο που ανταλασση αποψεις στο φορουμ, η συνδρομη θα κληρωθη και αυτη μαζι με τα τα αλλα δωρα, ( με το ζορι να με κανουν συνδρομητη )
Προτείνω να μπει ακόμα έναν δώρο, ετήσια συνδρομή στις φωτογραφίες που βάλει ο No-Nick για avatars. Ο νικητής εν να πιάνει στο e-mail του τηv φωτογραφία που βάλει ο No-Nick στα avatar του κάθε φορά αλλά σε ανάλυση 1600χ1200 (τουλάχιστο)!!!
e nik...αν φερεις την κοπελλα που εχεις για αβαταρ..παιζεται να ερτω στο διαγωνισμο
μετα που την παρατηρηση που μου εκανε ο (cybasser) που ειχα αβαταρ το Χαμπη, ειπα καθε τοσο να ανανεωνω το αβαταρ μου για να τον καλοκρατω αλλα δεν εκαμε σχολειο ακομα, (εν να του βαλω τον Χαμπη αλωπως )
e nik...αν φερεις την κοπελλα που εχεις για αβαταρ..παιζεται να ερτω στο διαγωνισμο
μετα που την παρατηρηση που μου εκανε ο (cybasser) που ειχα αβαταρ το Χαμπη, ειπα καθε τοσο να ανανεωνω το αβαταρ μου για να τον καλοκρατω αλλα δεν εκαμε σχολειο ακομα, (εν να του βαλω τον Χαμπη αλωπως )
Αφού καλοκρατάς με εννά κάμω και παράπονο κύριε Όχι-Νίκ
Οφείλω να ομολογήσω ότι τούτο εν το καλύτερο που τα αβατάρ που έβαλες ως τωρά. Σοβαρά, εννά την φέρεις μαζί σου
Εν σίουρος τρόπος να κερδίσεις το αλιευτικό μέρος του διαγωνισμού (εννάν ο νούς μας όλους αλλού )
(ΥΓ Προτιμώ τις μελαχρινές )
δεν θα υπαρχουν νικητες και μη, ο καθε ενας παει για να ψαρεψη και να γνωριση το καθε πελλο που ανταλασση αποψεις στο φορουμ, η συνδρομη θα κληρωθη και αυτη μαζι με τα τα αλλα δωρα, ( με το ζορι να με κανουν συνδρομητη )
Προτείνω να μπει ακόμα έναν δώρο, ετήσια συνδρομή στις φωτογραφίες που βάλει ο No-Nick για avatars. Ο νικητής εν να πιάνει στο e-mail του τηv φωτογραφία που βάλει ο No-Nick στα avatar του κάθε φορά αλλά σε ανάλυση 1600χ1200 (τουλάχιστο)!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ