Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

hdemetris

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by hdemetris »

gptochos wrote:Ρε γαααασααρε έτσι ψάρι τρώεται με παρέα :mrgreen: Εν τζαι θέλω να πω τίποτε ...................... :mrgreen:
Το επόμενο ρε. Τούτο εχροστούσα το :)
Who the cap fit
Let them wear it

Giorkos

Post by Giorkos »

hdemetris wrote:Το επόμενο ρε. :)
ήνταμπου Χατζηπαντέλα....έχουμε και προσδοκίες ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:

εγώ πάντως θέλω τραπέζωμα θαλασινό από τα χεράκια σου...γειτονούιν μου καλό :wink: :wink: :wink:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

andys

Post by andys »

προχτες
Image
φεφκω παω κρητηηηηηη :D καλο καλοκαιρι σιναδελφοι :D

Panikos

Post by Panikos »

ωραίος , συγχαρητήρια :!: :!: :!:

omonoia

Post by omonoia »

εκαταλαβετε τι σημαινει ψαρεμα στην ελλαδα???? αυτος εισαι φιλε μου ορεα ψαρκα...βαλε καμια φοτο που κυπρο

Giorkos

Post by Giorkos »

Πανίκος wrote:ωραίος , συγχαρητήρια :!: :!: :!:

ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ !!!!!

ασσεν καλά ο άντυς να βάλλει κανένα ψάριν να θωρούμεν :twisted: :twisted: :twisted:

Antreas

Post by Antreas »

αλοπος μονο ο Αντυς πιάνει ψαρκα :lol:
μπραβο Αντρικο μου

mpousoulas

Post by mpousoulas »

αυτά είναι ψάρια!!!
μπράβο
"χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία.."
Καβαδίας

andys

Post by andys »

omonoia wrote:εκαταλαβετε τι σημαινει ψαρεμα στην ελλαδα???? αυτος εισαι φιλε μου ορεα ψαρκα...βαλε καμια φοτο που κυπρο
epidi e thelo na se afiko paraponemeno, an je ta psaremata mu sti kipro kathe xrono en metrimena afierono su ta tis persinis xronias :D

to perasmeno kalokeri se ena sirto pu kateli3e planarisma pu ena vathi skalopati ..itan 5 psarka tuton itan to pio voliko ke to pio mikro gia na pe3o!!
Image

xristugena apo ton agapimeno mu psarotopo..kapu sti papho..
Image

xristugena pale, sintomo apogevmatino se ena poli psaremeno simio ....piga tin ali vdomada me ton omersub den eixe tpta
Image

6aris persi to kalokeri sti pegia, e nomizo na 3ana ide athropo brosta tu planaristos peripu sta 20m
Image
sti pegia persi to kalokeri pale se ena lako arketa vathia ap ta agapimena mu simia ....
Image
kapu prepi na exo jiales foto me psaremata sti kipro pu tha tes evro na valo je tis alles..
o paradisos file omonia eine brosta su pantu eshi psarka.. egrapsa su je proxtes tis diafores kiprou elladas..
ta psarka en ta valo gia na su apodi3o oti ime gamo tus psarotufekaes..valo ta gia na men iparxei apesiodoxia pu to vlepo sinexia sti kipro...
i kipros ontos eshi problima se merikus topus...eshi topus omos pu en pragmatika paradisos, lio psa3imo theli, to psa3imo bori nan i anevresi topou i je i texniki pu psarefkume :) je ama ebrume tus paradisus en sto sheri mas an tha sinexisun na eine paradisoi..

sorry gia ta greekenglish
Last edited by andys on Wed Feb 18, 2009 12:21 am, edited 1 time in total.

Giorkos

Post by Giorkos »

άντυ...

συγχωρείσε για τα greeklish...

αν μπορείς να μας πεις και κανένα βάθος εν καλά...απλώς θέλουμε να φκάλουμε κάποια συμπεράσματα και όχι να αρκέψουμε διαμάχες για το πόσο βουττά ή αν θα πρέπει να βουττά ο καθένας...αν θες και με πμ :lol:

πάντως τρώεις το 'ψαρούιν' σου όμως !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

andys

Post by andys »

Giorkos wrote:άντυ...

συγχωρείσε για τα greeklish...

αν μπορείς να μας πεις και κανένα βάθος εν καλά...απλώς θέλουμε να φκάλουμε κάποια συμπεράσματα και όχι να αρκέψουμε διαμάχες για το πόσο βουττά ή αν θα πρέπει να βουττά ο καθένας...αν θες και με πμ :lol:

πάντως τρώεις το 'ψαρούιν' σου όμως !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
οι ρε σi, γιατί να αρκεψουμε διαμάχες...απλά απάντησα στον ομόνοια που πιστεφκε και επιμενειι ότι στη κύπρο δεν εχει ψαρκα :) ..
αν εξαιρέσουμε τα 2 ψαρκα το πρώτο je το τελευταίο τα υπόλοιπα ήταν πoιο ρηχά που τα 20m...

φεφκω σήμερα για κρήτη, αν δεν έχω ιτερνετ τσικατο λεμεντα σε 20 μέρες...
καλές διακοπές σε όλους!!!

Antreas

Post by Antreas »

καλες διακοπες Φιλουι μου.
που να ερτεις κανόνισε να παμε παφο τζαι μετα να παμε να φαμε τζαι τζινα τα σουβλακια που ε λαλουσαμε :lol:

omonoia

Post by omonoia »

ε φιλε αντρεα ξερω πολλα καλα τι ενοας για κυπρο τσιε εν ηπα οτι εν εσχει ψαρι στην κυπρο.. εξεναεγραψα στο φορουμ οτι η κυπροσ εσχει ψαρκα αλλα λιο βαθκια μιλουμεν για 23 μετρα και κατο εσχει απλα πρεπει να ξερεισ τοπουσ..εγο προσοπικα εν επεξα τεσ ψαρουκλεσ αλλα ηδα ψαρκα στην κυπρο που εν πολλα σπανιεσ εικονεσ τσιε εχο πολλα δινατουσ τοπουσ που ειναι παραδεισοσ διοτι αφιεροσα χρονο στην ανεβρεση τοπων τσιε εδικαιοθηκα....εν ηπα ουτε τιποτε να σε πικαρο ρε φιλε.....εν να παμεν αυριο ψαρεμα με την παρεα μου περκιμον μασ καμει καλο τσιερο.......ορεοσ ο ορφοσ του λατσιου τσιε ξερο οτι λατσι κατο απο 25 μετρα εν τησ πουτανασ τα ψαρκα εσχει δλδ τσιε αν εχο λαθοσ σε τουτο πε μου το....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Giorkos

Post by Giorkos »

andys wrote:οι ρε σi, γιατί να αρκεψουμε διαμάχες...απλά απάντησα στον ομόνοια που πιστεφκε και επιμενειι ότι στη κύπρο δεν εχει ψαρκα :) ..
αν εξαιρέσουμε τα 2 ψαρκα το πρώτο je το τελευταίο τα υπόλοιπα ήταν πoιο ρηχά που τα 20m...

φεφκω σήμερα για κρήτη, αν δεν έχω ιτερνετ τσικατο λεμεντα σε 20 μέρες...
καλές διακοπές σε όλους!!!
άντυ,

δεν εννοούσα να καμουμε διαμάχες μεταξύ μας εμείς οι 2 αλλά γενικά να μην αρχισει η συζήτηση στο φόρουμ (όπως γίνεται στα ελληνικά πολλές φορές) για τα μέτρα και τα σταθμά...

απλώς επειδή έτσι ψάρκα δεν βλέπουμε, (ούτε βάρκα έχουμε , και οι τόποι που πάμε εν πολυψαρεμένοι...εν μπορούμε να πάμε πιο μέσα γιατί εγώ προσωπικά επήρα τους γάρους τζετ-σκι καουμποιες ΄και τους σπιτ μποουτ βαρκάρηες του καλοτζιρκού που φόο....) έτσι ρωτώ για να μάθω αν πράγματι εξέμεινε κανένα κομμάτι με προοπτικές , σωρίς να χρειάζεται να κατεβώ 30 μέτρα (που δεν μπορώ :mrgreen: ) ή να έχω βάρκα για να φτάσω....

Υ.Γ ...σε λίο εν να σου ζητήσουμεκαι στίγματα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Γιώργος

mariosko

Post by mariosko »

omonoia wrote:ε φιλε αντρεα ξερω πολλα καλα τι ενοας για κυπρο τσιε εν ηπα οτι εν εσχει ψαρι στην κυπρο.. εξεναεγραψα στο φορουμ οτι η κυπροσ εσχει ψαρκα αλλα λιο βαθκια μιλουμεν για 23 μετρα και κατο εσχει

ρε φίλε προχτες εγω ίβρα τα στα 22. Γίνετε έτσι πράμα?
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”