απο τους λουομενους με σκοπο να παω στους κυμματοθραυστες.ενας ναυαγοσωστης μου ειπε οτι απαγορευεται
και οτι πρεπει να ειμαι εξω απο τις σημαδουρες.αληθευει??

Αγαπητέ συνάδελφεomonoia wrote:να πο κατι που ιδα και ακουσα εχτες στο ψαρεμα μου........
Ο θαλασσόλυκος του πεντοσέλινου που εκνευρίστηκε με τους καλαμάες, μάλλον ξέρει ότι έφτασε τζιαι η δική του ώρα που θα τη φάει γεμάτη. Εν οι πρώτοι τούτοι που παρανομούν τζιαι ξέρουν το. Αγχώθηκε ο παρέας γιατί εννα χάσει τες κουρκούνες που μαζεύκουνται στα ξέβαθα τωρά τζιαι μπορεί να κάτσει πάνω αν ρίξει δίκτυα σε περιοχές που εν δικαιούται.omonoia wrote:να πο κατι που ιδα και ακουσα εχτες στο ψαρεμα μου..ηρτεν βαρκα του τμηματος αλιειας να μασ τσιακαρει.. μετο που φευκει που τσιαμε που ειμασταν επιαν πανο σε καπιουσ αλουσ που ιταν κολυμπητο τσιε εν ηχαν αδειαν οι μιτσοι...εβαλαν τουσ πασ την βαρκα η αστυνομικο τσιε εφιαν..απο οτι μου ηπεν ενασ εκνευρισμενος ψαρας που ηταν τσιαμε πασ τη βαρκα του τσιε εσαζεν τα δυχτια του οτι τηλεφωνουν οι καλαμαεσ που ηταν εκει τσιε ηρτεν η λημενικη με το τμημα..εκαρφοσαν οι καλαμαεσ δλδ....παντοσ μπραβο τουσ αν εκαμαν ετσι πραμαν!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ακατάχνωτα.omonoia wrote:φιλε μου someone εν με κοφτει καθολου... να καμνω το ψαρεμα μου τσιε οτι θελουν ασ καμουν.....
επειδη εκκοτσιανιασαν τον κολπο τις λεμεσου σε σημειο αηδειας, μπορεις να πας εκει που τελιωνουν τα ξενοδοχεια. Στην περιοχη τις μονης ηλεκτρικης ειδα μερικα λαυρακια και σορκους προσφαταHellRider wrote:οκ..εγω τωρα που μπορω να παω στην λεμεσο που δεν εινε παραλια λουομενων?
btw αδεια δεν εβγαλα ακομα