Ψαρό-ιστορίες

andys

Re: psaroistories

Post by andys »

sea-hunter wrote:ΩΡΑΙΟΣ!!!! με τι οπλο-λαστιχα?? 8)
στη συγκεκριμένη περίπτωση εν έπαιξε και τόσο ρολο το όπλο..η βολή έγινε που το μισό μετρο..

όπως και να χει το όπλο ήταν ένα trygons dmf 110 με διπλα 16aria και 6.75 βέργα

hdemetris

Post by hdemetris »

Giorkos wrote: κάτι μου έταξες για μινέρκα ρε χατζηπαντέλα...ποτε εν να με πάρεις :?:
Περίμενε 2-3 μέρες να μου περάσει η ωτίτιδα τζαι να πάμε. Θέλει βλάγκαν όμως! Εννα πηαίνουμε κάθε μέρα ώστη να τα πετύχουμε. Που εννα πάει? Εννα μεν περάσουν? Εν τζαι κάμαμεν το ξύλενο για σκάρους τζαι κουρκούνες.
Who the cap fit
Let them wear it

hdemetris

Post by hdemetris »

Άντη σε τι βάθος εχτύπησες το κτήνος?
Τα μινέρκα τα κυνηγάς με καρτέρι στον βυθό ή στα μεσόνερα?
Who the cap fit
Let them wear it

omonoia

Post by omonoia »

ελλαδα κοπελια ειναι παραδισοσ καμια σχεσι με κυπρο. πιο ευκολο πιο πολυ και πιο μεγαλα ψαρια ενεν andy??? παο τσιε γο στην ελλαδα ψαρεμα συχνα τσιε ξερο τι σασ λαλο...παντοσ μπραβο ρε φιλε!!!! :D :D :mrgreen: :mrgreen:

hdemetris

Post by hdemetris »

Η Ελλάδα εννεν παράδεισος παίχτη μου. Απλά εν πολλά καλύτερα που την Κύπρο. Εν νομίζω ναν τζαι πούποτε χειρότερα που δακάτω.
Τζαι ελλάδα πάλε πρέπει να χεις @@ για να φκάλεις αξιόλογα ψάρκα.
Who the cap fit
Let them wear it

andys

Post by andys »

όταν λέμε ελλάδα όμως να είμαστε πιο συγκεκριμένοι..υπάρχουν μέροι που όντως είναι παράδεισος..όπως και στη κύπρο...πέρσι το καλοκαίρι σε ένα πολύ ψαρεμένο τόπο στη κυπρο σε ένα καρτέρι ηρτε μου ενα τεραστιο κοπαδι 7ares σιναγριδες ,50 μετρα πιο κάτω είχε 4 ορφούς ο μικρότερος 8 κιλά τζε ο μεγαλύτερος καμια 25aria, στην κυπρο ετσι??

πιγγες,πριν φύω για σπουδές εφκαλα συνεχεια, 2 σε καθε ψαρεμα σχεδον, σε μερικά πολύ ψαρεμένα σημεία δύσκολες εν επιαννα ουτε μια, αλλα τουλάχιστον έβλεπες τες...δακατο τα ψαρκα τούτα παίζουν κάτω που τα 30-35 και για να φέρεις κοντά δακατο μια πίγγα θέλει πολύ μαστορκα... tze αλλου παπα ευαγγέλιο η βολή..

αττική που ψαρεφκο εγώ συγκεκριμένα τες παραπανο φορες, αν δεις σορκο μισοκιλο είσαι ευτυχισμένος ειναι δυο φορες χιροτερα που τι κυπρο...για αυτο άμα δείτε στα ελληνικά forum, άμα παίξουν κανένα ψάρι αττική καμαρώνουν το.

hdemetris
δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε τούντα ψαρκα..πιστεφκο ότι είναι εύκολα ψαρκα από θέμα να τα φέρεις σε απόσταση βολής..φτάνει να έχεις υπομονή και να είσαι τι κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο...

το ψάρι χτυπήθηκε ανάλογος βαθιά εκεί ήταν το πρώτο σκαλί που μπορούσα να κάμω καρτέρι δεν θυμάμαι ακριβώς βάθος περίπου 20-25..

τούτο εν αποτελεί κανόνα..έχω πόλουs φίλουs που κάμνουν μονο τουντο ψάρεμα, και βγάζουν αρκετά ψαρια. τα καρτερία η αιωρήσεις τους είναι max 15 μετρα...
Last edited by andys on Thu Apr 23, 2009 6:28 pm, edited 1 time in total.

Antreas

Post by Antreas »

Μπραβο Αντρικο μου.
Respect 8)
Μπραβο και στον Περικλη για το "μπαλκονι του" :wink:

paulos charalambous

Post by paulos charalambous »

Image by omonoia :mrgreen:

omonoia

Post by omonoia »

with paulos charalampous... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

paulos charalambous

xaxaxaides ton kotziini sou epiaen to mineri je ekortwsen xaxa :mrgreen: :mrgreen:

omonoia

Post by omonoia »

ιδα τον ιδα τον...μα εν ο καλυτεροσ βαρκαρησ αν τσιε ποφκαλει μασ αλλα μονο για ποζεσ ειναι...

paulos charalambous

Image
Image
Imagewith omonoia 11 augoustou 2008 stin pafo :mrgreen:
Last edited by paulos charalambous on Wed Aug 13, 2008 6:36 pm, edited 7 times in total.

Giorkos

Post by Giorkos »

το ορφούι...ε...εν οροφούι....

Εφόσον λέτε ότι ψάρκα βρίσκεται αρκετά, το πιο πάνω μπορούσε ακόμα να κολυμπά :cry:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

gptochos

Post by gptochos »

Είπα να μεν πω τίποτε τζαι επρόλαβες με ρε Γιωρκούιν.

Ρε κοπέλια αφού βουτάτε που βουτάτε στα 23 -25 μέτρα έννεν ανάγκη να παίζετε τα ορφούδκια.κάμετε λίγο κράτι. Καλές διακοπές και καλές αναδύσεις.
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

paulos charalambous

Giorkos wrote:το ορφούι...ε...εν οροφούι....

Εφόσον λέτε ότι ψάρκα βρίσκεται αρκετά, το πιο πάνω μπορούσε ακόμα να κολυμπά :cry:
..
Last edited by paulos charalambous on Wed Aug 13, 2008 4:26 pm, edited 1 time in total.

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”