Το μονο Ελληνικο βιβλιο που νομιζω αξιζει τον κοπο να διαβασεις ειναι εκεινο του Θεοδωρου Μαρσελλου.
Πολυ παλλιο μεν (σε παει πισω στην εποχη της Σμυρνης), αλλα

Το δικο μου το εχω σαν κειμηλιο και δεν θελω να το δανεισω

Για ελληνικά βιβλία ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩEVANTHIS LOIZOU wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το μονο Ελληνικο βιβλιο που νομιζω αξιζει τον κοπο να διαβασεις ειναι εκεινο του Θεοδωρου Μαρσελλου.
Πολυ παλλιο μεν (σε παει πισω στην εποχη της Σμυρνης), αλλα![]()
τι να σου πω
Μονο οταν το διαβασης θα καταλαβης.
Το δικο μου το εχω σαν κειμηλιο και δεν θελω να το δανεισωΑσε ομως να ψαξω να δω αν μπορεσω να βρω καπου να σου παρω ενα
Με ακριβός τούντο σηγκεκρημένο εξεκίνησα το ποστ.... Αγγλική αλειευτική βιβλιογραφία που αφορά το ψάρεμα κυπρίνου....CyBasser wrote:
Τώρα, για ψάρεμα κυπρίνου, θα σε παραπέμψω στην Αγγλική αγορά. Υπάρχουν απίστευτα βιβλία εξειδικευμένα για τον Κυπρίνο και θα μάθεις τρομερά πράγματα. Και μπορείς εύκολα να τα βρεις στο ίντερνετ...
fISHANDCHIPS wrote:Α ρε Χαμπή , ηντα φάσεις είχεν στη Βουλγαρία , λίμνες τεράστιες μες τα λιβάθκια , ποταμοί μες το δάσος ,τούρνες πέρκες λουτσόπερκες πέστροφες , και γκόμενες πουκάτω που τα δέντρα, επεθήμησα πολλά![]()
![]()
![]()
Αλλα ε κοντά ... εννα ξαναεπαναληυθεί σε κάποια φαση.Να πιάσουμε κυπρίνο με το ψεύτικο![]()
![]()
και την έμμονη ιδέα σου ΑΣΠΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ
![]()
![]()
Ρίχνεις 15 κιλά μπασμό (με όσπρια, cornflakes, καλαμπόκι, σιτάρι, μυρωδικά). Ετοιμάζεις 300 boilies και τα εξαπλώνεις προσεκτικά σε όλη την περιοχή. 24 ώρες μετά πάεις με το βαρκάκι και το βυθόμετρο σου πάνω απ'την περιοχή, και βλέπεις 50 κυπρίνους από 2 ως 10 κιλά. Όλοι ακίνητοι, πάνω από τα δολωμένα boilies, και δεν τσιμπούν με την καμία. Τους βλέπεις ακίνητους, να αιωρούνται 10 εκατοστά πάνω απ'τον βυθό και να το σκέφτονται. Με κίνηση αστραπή, να "δοκιμάζουν" το boilie και να το φτύνουν αμέσως, αφήνοντας ένα διακριτικό "μπιμπ μπιιμπ" στον βομβητή και 5 εκατοστά ανεβοκατέβασμα στο μαϊμουδάκι. Και μετά άλλες τόσες ώρες αναμονή...caveman wrote:Πολλά ωραίο το βίντεο... βλέπω που κάτο κάτι σχόλια... "είσαι άχριστος" "τι εν τούντα παράμαλλα" "μα χάννεις πάρα πολλά ψάρκα" κτλ κτλ κτλ
Αλήθεια... μπορεί ποττέ κανείς να ξέρει στ΄αλήθεια πόσα ψάρια του τσιμπούν αν δεν βάλει κάμερα??? Τα περισσότερα ψάρκα δεν εκεινούνταν ούτε 10-15 εκ. και φτύνουν πίσω το δόλωμα, εν είχε υπόθεση να δει κάπιος τζίντο τσίμπιμα!
υγ: τρέφουντε ακριβός σαν τα μυλοκόπια! χεχεε για τούτο πάντα έλεα το... μάθε πρώτα τον κυπρίνο... που έχει πολλούς και μπορείς να δοκιμάσεις, να πειραματιστείς, πάνω τους!!! Τζαι μετά εφαρμόζεις το ίδιο ψάρεμα τζαι τα μυλοκόπια...
Kαλωσόρισες ρε! Αν΄νεν με την 499 που ήρτες έφερα σε εγώGreg wrote:πισω στα χαλλια μας... ερκεται και ο σειρας σε λιγες ωρες απο φιλανδια..
Άτε, φκάλτε κανένα της προκοπής τζαι φωτογραφίστε τον...Greg wrote:ε μαρτινο θα σε πιασω αυριο μολις σχολασω να παμε... ανακαλυψα μες το θαλαμο μερικα που τα μαγικα boilies