ενομιζα ηταν επισημος διαγωνισμος ρε! την αλλη εβδομαδα μαλλον θα ερθουμε λεμεσσο για ψαρεμα, κανονισε γιανεno-nick wrote:Pambs wrote:ρε παιδια εχω ενα φιλο που εχει ενα καταστημα στο γερι με ψαρικα και ειδη για ζωα και ερωτησε με ανθρωπος αν μπορει να συμμετασχει και να φερει και αλλο 3-4 ατομα και να μας δωσει και κανενα καλαμι δωρο για το διαγωνισμο
εν το μεταξυ εν να ειμαστε ομαδες η ο καθενας μονος του?
Ρε πελλε , υποτηθεται οτι καμνουμαι τον διαγωνισμο για να γνωριστουμαι μεταξυ μας ,αν φαιρνη ο καθενας που 2-3-4 ατομα στο τελος θα ειναι διαγωνισμος που τα καλα, οπως και να εχει κατσε να δουμαι ποσοι θα ειμαστε και βλεπουμαι στην πορεια, να δουμαι και τι θα πουν και τα αλλα μελοι, μποροι να εχουν αλλην γνωμη.παντως πρεπει να τους πεις να γινουν μελοι για να πολυνισκουμαι
Παρεΐστικοί-"διαγωνισμίομοί" ψαρέματος μελών του φόρουμ
Re: Διαγωνισμός Ψαρέματος
Παίδες ΔΕΝ θα είναι επίσημος Διαγωνισμός .... θα είναι μια παρεΐστικη ψαρευτική εξόρμηση
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
oκ! να καμουμε ομαδες βαση των πολεων ομως να χει λιο πασιαμα?marios wrote:Παίδες ΔΕΝ θα είναι επίσημος Διαγωνισμός .... θα είναι μια παρεΐστικη ψαρευτική εξόρμηση
Παρασκευη 25 Ιουλιου -διαγωνισμος ψαρεματος του φορουμ.
ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ
--------------
1. NO-NICK
2. SOMEONE
3. CYBASSER
4. CAVEMAN
5. PAMBS
6. KONIX
7. NIKOLAS
8. PANIKOS
9. ADMIN
10. SEA-HUNTER
11. SIFU-NAS
12.........?
ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ
--------------
1. NO-NICK
2. SOMEONE
3. CYBASSER
4. CAVEMAN
5. PAMBS
6. KONIX
7. NIKOLAS
8. PANIKOS
9. ADMIN
10. SEA-HUNTER
11. SIFU-NAS
12.........?
δηλωσε συμετοχη και αφησε το αβαταρ, εξαλου εβαλα το για το cybasser που εν θελη να βλεπει τον cavemanGreg wrote:ρε νικ..στηλε μου σε πμ το νεο σου αβαταρ
- largemouth
Παρασκευη 25 Ιουλιου -διαγωνισμος ψαρεματος του φορουμ.
ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ
--------------
1. NO-NICK
2. SOMEONE
3. CYBASSER
4. CAVEMAN
5. PAMBS
6. KONIX
7. NIKOLAS
8. PANIKOS
9. ADMIN
10. SEA-HUNTER
11. SIFU-NAS
12. LARGEMOYTH
13. MARIOS K
14..............?
ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ
--------------
1. NO-NICK
2. SOMEONE
3. CYBASSER
4. CAVEMAN
5. PAMBS
6. KONIX
7. NIKOLAS
8. PANIKOS
9. ADMIN
10. SEA-HUNTER
11. SIFU-NAS
12. LARGEMOYTH
13. MARIOS K
14..............?
- (CyBasser)
Ευχαριστώ ρε Nick! Σίουρα εν λλίο πιο παρουσιάσιμη που τον Caveno-nick wrote:δηλωσε συμετοχη και αφησε το αβαταρ, εξαλου εβαλα το για το cybasser που εν θελη να βλεπει τον cavemanGreg wrote:ρε νικ..στηλε μου σε πμ το νεο σου αβαταρ![]()
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
κιταξε να μην υποτιμουμαι και τον caveman γιατι ο ανθρωπος ηταν πριν να παει για αποτριχωση και τα σχετικαCyBasser wrote:Ευχαριστώ ρε Nick! Σίουρα εν λλίο πιο παρουσιάσιμη που τον Caveno-nick wrote:δηλωσε συμετοχη και αφησε το αβαταρ, εξαλου εβαλα το για το cybasser που εν θελη να βλεπει τον cavemanGreg wrote:ρε νικ..στηλε μου σε πμ το νεο σου αβαταρ![]()
![]()
![]()
(αν και μεταξύ μας η προηγούμενη που είχες ήταν κορυφή
)
![]()
Ρέ κοπέλλια έχω μιαν απορία....
Σιέρουμε πολλα που κάθε μέρα πολλινίσκει η λίστα , αλλα....
...εννάβρουμε καμιά παραλία να μας φορήσει ούλλους
.... Όξα έννα πάθουμε ότι επάθαμε δακάτω στη Παφο πριν μιαν εβδομάδα...που έιπα κάποιου παρέα να έρτει τζιαι τζίνος να ψαρέψει τζιαι ο φτωχός έν είσεν τόπο να σείρει τζιαι έκατσε τζιαι εθώρε μας...
Εγέμωσαν τα πότιμα μηχανούνες ρε γμτ..έν είδα ποττέ μου...
Αν πάθουμε κάτι παρόμοιο τουλάχιστον εννα μας μείνουν οι γνωριμίες με νέους φίλους

Αν πάθουμε κάτι παρόμοιο τουλάχιστον εννα μας μείνουν οι γνωριμίες με νέους φίλους
Keep Fishing!!!
Αν δεν μας φοράει η παραλια ψαρεύουμε με ένα καλάμι σε ζευγάρια μεν μου αγχώνεσαιKonix wrote:Ρέ κοπέλλια έχω μιαν απορία....Σιέρουμε πολλα που κάθε μέρα πολλινίσκει η λίστα , αλλα....
...εννάβρουμε καμιά παραλία να μας φορήσει ούλλους
![]()
![]()
.... Όξα έννα πάθουμε ότι επάθαμε δακάτω στη Παφο πριν μιαν εβδομάδα...που έιπα κάποιου παρέα να έρτει τζιαι τζίνος να ψαρέψει τζιαι ο φτωχός έν είσεν τόπο να σείρει τζιαι έκατσε τζιαι εθώρε μας...
Εγέμωσαν τα πότιμα μηχανούνες ρε γμτ..έν είδα ποττέ μου...
Αν πάθουμε κάτι παρόμοιο τουλάχιστον εννα μας μείνουν οι γνωριμίες με νέους φίλους![]()
![]()
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
νομιζω εχει ατομα που παιζουν πελλο να γραφτουν, οι φιλοι ψαροτουφεκαδες αν δεν θελουν να πιασουν καλαμι και να ερθουν μπορουν να ερθουν και θα ειναι υπευθηνοι για τα καρβουνα, ατε πρεπει να γινουν 20 συμετοχες ( τουλαχιστο)