Χωρατεύκει.... Ρε παιδιά, εν αντιλέγω ότι εν καλές οι περιοχές που Ακρωτήρι τζαι δυτικά, αλλά κάποιοι που εμας πάλε εννά κόψουν έξω! Εν για ποσότητα, ποιότητα, ή ΧΑΖΙ που εννα το κάμουμε???? Άσε φυσικά να πλησιάσει ο καιρός. Ως τωρά έχει τρεις που Λευκωσία, τρεις που Λεμεσό, ένα που Πάφο....marios wrote:Λογικότατο....... ειδικά αν έρθουν μονο Λεμεσιανοί και Παφίτες....Ρε Πανικό "χορατεφκις" εν ναι?Greg wrote:panikos wrote:για να μοιραστούν οι αποστάσεις λογικά πρέπει να ειναι κάπου κοντά στη λεμεσό
ενα πρωσοπικο μηνημα στον πανικκο με το τηλεφωνο μας ., τον τοπο θα τον βρουμαι οπως και οπιαδηποτε λεπτομερεια. εχουμαι 1 μηνα καιρο
Βάρμε τζιαι μένα ρε Πανικο ....
Εσυ εισαι διαχιριστης, καμε και εσι τιποτε, σιγα το πραμα που ενα καμης, γιατι εσυ να μην ερθεις???? εχεις 1 μηνα καιρο να τους πεις οτι δεν μπορης, προσπαθουμαι να οργανωσουμαι ην ολη φαση και αρκεψες εσυ τα κλωσματα??????????panikos wrote:ενα πρωσοπικο μηνημα στον πανικκο με το τηλεφωνο μας ., τον τοπο θα τον βρουμαι οπως και οπιαδηποτε λεπτομερεια. εχουμαι 1 μηνα καιροΒάρμε τζιαι μένα ρε Πανικο ....
ρε Τελλα αφού ξέρεις ότι μπορεί να μην έρτω , τι βάλλεις το κόσμο να μου στείλει Π.Μ με το τηλέφωνο τους
Pambs wrote:ρε παιδια εχω ενα φιλο που εχει ενα καταστημα στο γερι με ψαρικα και ειδη για ζωα και ερωτησε με ανθρωπος αν μπορει να συμμετασχει και να φερει και αλλο 3-4 ατομα και να μας δωσει και κανενα καλαμι δωρο για το διαγωνισμο
εν το μεταξυ εν να ειμαστε ομαδες η ο καθενας μονος του?
Ok ρε φιλε αλλα αικε τζιαι για μας λλιον ψαρι ...ενεν αναγκη να το πιαεις ουλλο..caveman wrote:Ε φίλε, τους καλλύτερους τόπους έσιετε τους ποτζί.... εγώ Λεμεσό πλέων δεν ψαρεύω εκτός που κάναν Ακροτίρι που πλέων ούτε τζιαμέ εν πάω.... ΜΟΝΟ ΠΑΦΟ! έρκουμε τριήμερο... άυριο μέχρι Τρίτη, θα ψαρέψω περιοχές πιο βόρεια μέχρι πράσινη γραμμή....