Παρεΐστικοί-"διαγωνισμίομοί" ψαρέματος μελών του φόρουμ

renos_g9

Re: Διαγωνισμός Ψαρέματος

Post by renos_g9 »

ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ ΛΑΛΩ ΝΑ ΚΑΜΟΘΜΕ ΜΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ-ΙΟΥΛΗ
ΤΖΙΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΖΙΑΙ ΕΛΑΛΕΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ. ΣΤΟ ΠΑΝΑΫΡΙΝ ΕΠΑΡΤΟΝ ΤΖΙΑΙ ΟΣΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΩΣΤΟΝ.... ΤΖΙΑΙ ΤΖΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΙΕΡΕΤΑΣ ΤΖΙΑΙ ΕΝ ΣΟΥ ΠΟΛΟΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΫΡΙΝ ΧΑΡΙΣ' ΤΟΝ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ

no-nick

Re: Re:

Post by no-nick »

admin wrote:
marios wrote:[
Yπάρχει καμια εξέλιξη?
[/quote]#

ΠΑΙΔΕΣ ΛΙΓΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΌΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 24ΩΡΟ ΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ Έχουμε το σεμινάριο αυτό το Σαββατοκυρίακο την Τρίτη 25 Μάρτίου σεμινάριο άπνοιας την Κυριακή 30 Μαρτίου Αγώνα ψαροντούφεκου μεσολαβεί τον Απρίλιο το Πάσχα και πρέπει μέχρι 2 Μαϊου να είναι έτοιμο και να κυκλοφορήσει το περιοδικό το dvd και να είμαστε πανέτοιμοι και για την έκθεση. Είναι αδύνατο αυτό το διάστημα.[/quote]

μα τελικα ποση πιστωση θελης? ουτε οι τραπεζες ετσι πιστωση δεν καμνουν, το φορουμ μεγαλωσε και θελη να γινη διαγωνισμος, τι περιμενης να σου κατεβουμαι με τα καλαμια τζαι να κοψουμαι το δρομο προστα που το γραφειο σου για να μας παρης σοβαρα υποψη???κοψε ημερομηνια τωρα προστα σε ολο το φορουμ

admin
Site Admin

Post by admin »

E καλά ρε τι σε εψηφίσαμε πρόεδρο του φόρουμ εσένα???????? καθορίστε ημερομηνία (νυκτερινό κατα προτίμηση και τετάρτη) τοποθεσία και πάμε. όροι συμμετοχής 2 καλάμια ο κάθε διαγωνιζόμενος. Ποτά και έπαθλα απο το περιοδικό . Άτε τωρά να μας την πεί τσαι ο no-nick που μπαίνει μες τα φόρουμ τα Γαλλικά και τα Ιταλικά και μετά έχει και απαιτήσεις απο τα ντόπια. Εισηγούμε να γίνουν εκλογές να βγάλουμε νέο πρόεδρο του φόρουμ :twisted:

no-nick

Post by no-nick »

admin wrote:E καλά ρε τι σε εψηφίσαμε πρόεδρο του φόρουμ εσένα???????? καθορίστε ημερομηνία (νυκτερινό κατα προτίμηση και τετάρτη) τοποθεσία και πάμε. όροι συμμετοχής 2 καλάμια ο κάθε διαγωνιζόμενος. Ποτά και έπαθλα απο το περιοδικό . Άτε τωρά να μας την πεί τσαι ο no-nick που μπαίνει μες τα φόρουμ τα Γαλλικά και τα Ιταλικά και μετά έχει και απαιτήσεις απο τα ντόπια. Εισηγούμε να γίνουν εκλογές να βγάλουμε νέο πρόεδρο του φόρουμ :twisted:
καποτε ημουν προεδρος, αλλα των Λεμεσιανων , τωρα ειναι ο caveman ,αλλα μαλλον εν προεδρος της λαφαζανιας :D :D :D

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Αγαπητε Admin.
Απο τα πιο πανω φαινεται οτι προκυπτει ενα πολυ σοβαρο θεμα.
Πρεπει αμεσα να παμε σε εκλογες.
Εισηγουμαι η ψηφοφορια να γινει ηλεκτρονικα.

Panikos

Post by Panikos »

caveman wrote:τζαι μετά που ενάμισι ώρα περίπου έπιασεν τον τζέφαλο μια λίτσα πάστα 6-7 κιλά
no-nick wrote:καποτε ημουν προεδρος, αλλα των Λεμεσιανων , τωρα ειναι ο caveman ,αλλα μαλλον εν προεδρος της λαφαζανιας :D :D :D

μια απορία , εν λαφαζανεις για τιν 7κιλι λίτσα που έχασε:?: :mrgreen: :mrgreen:

caveman

Post by caveman »

no-nick wrote:
καποτε ημουν προεδρος, αλλα των Λεμεσιανων
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :idea: ννα σε ξαναψιφήσουμε φίλε μου :lol: :lol: :lol: ,
no-nick wrote: τωρα ειναι ο caveman ,αλλα μαλλον εν προεδρος της λαφαζανιας :D :D :D
:lol: :lol: :lol: εν έχεις υπόθεση
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

caveman

Post by caveman »

panikos wrote: για τιν 7κιλι λίτσα που έχασε:?: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: ρε όπως έγραψα, εν τον τζέφαλον του Γρηγόρη που έπιασεν το τέρας, όχι τον δικό μου... εγώ είχα πραγγαρόλλα :wink: :mrgreen:
==ΤΟΥΡΝΑ==

no-nick

Post by no-nick »

caveman wrote:
:lol: :lol: ρε όπως έγραψα, εν τον τζέφαλον του Γρηγόρη που έπιασεν το τέρας, όχι τον δικό μου... εγώ είχα πραγγαρόλλα :wink: :mrgreen:
εμενα ο Γρηγορης ψες ελεεμουτα αλωσπος , :D :D θα βαλουμαι ψηφοφορια :D ΠΙΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗς ???? GREG OR CAVEMAN ??????

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

caveman wrote:
Αποφασίστε ρε τι έγινε εχτές και εσαντανώσετε μας :lol: :lol: :lol: :lol:
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

no-nick

Post by no-nick »

CyBasser wrote:
caveman wrote:
Αποφασίστε ρε τι έγινε εχτές και εσαντανώσετε μας :lol: :lol: :lol: :lol:

:D :D :D

απλα ο caveman ψες που τζιματου ειδε μια 7κιλη λιτσα την οπια υπολογισε οτι το ονειρο ηθελε κατι να πει , οτι το ψαρι που επιασε το τζιεφαλουι του Γρηγορη ηταν μια 7κιλη λιτσα , οπως λεμε οι απεναντι γωνιες ενω ισοπλευρου τριγωνου ειναι ισες................ :D :D καπως ετσι , παντως ο συσχετισμος ειναι λογικος :D :D τωρα για τον cαveman μην με ρωτατε :D :D :D

caveman

Post by caveman »

:lol: εν έσιεις υπόθεση Νικ! Τζαι τώρα η μέγαλη ομολογοία... ντάξη, εν ξέρουμεν αν ήταν λίτσα, πάντος ήταν τέρας ότι τζιαν ήταν.
==ΤΟΥΡΝΑ==

renos_g9

Post by renos_g9 »

[quote="admin"]καθορίστε ημερομηνία (νυκτερινό κατα προτίμηση και τετάρτη)

ΟΙ ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΒΑΤΟΚΙΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
ΤΖΙΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΖΙΑΙ ΕΛΑΛΕΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ. ΣΤΟ ΠΑΝΑΫΡΙΝ ΕΠΑΡΤΟΝ ΤΖΙΑΙ ΟΣΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΩΣΤΟΝ.... ΤΖΙΑΙ ΤΖΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΙΕΡΕΤΑΣ ΤΖΙΑΙ ΕΝ ΣΟΥ ΠΟΛΟΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΫΡΙΝ ΧΑΡΙΣ' ΤΟΝ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ

marios
Site Admin

Post by marios »

renos_g9 wrote:
admin wrote:καθορίστε ημερομηνία (νυκτερινό κατα προτίμηση και τετάρτη)

ΟΙ ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΒΑΤΟΚΙΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
:!: +1 :)
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

admin
Site Admin

Post by admin »

Νομίζω ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ είναι καλύτερα και δέν μιλάμε για ολονύκτιο αλλά για μερικές ώρες 8.30-12.30 ας πούμε. Εν το μεταξύ έχω εντοπίσει κανένα δύο καλά σημεία μεταξύ Λεμεσού και Πάφου αλλά θα δυσκολέψουμε λίγο τους φίλους απο τα Νοτιοανατολικά παράλια και την Λευκωσία .

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”