Τελικά κυκλοφορούν πολλά πράματα στην αγορά που δεν λαμβάνουμε υπόψη

caveman wrote:Εν καλή η ζύμη που λες ρε φίλε. Θέλω να εισιγιθώ τζαιγώ κάτι που εδοκίμασα πριν λίγες μέρες τζαι εν πολλά αποδοτικόFish For Ever λέγεται η μάρκα τζαι το πρωιόν
DYNAMITE BAIT GAMBERO FORMAGIO οι κατεμένα καλύτερες μυροδιές εν το τυρί
τζαι μετά η τσαρτέλλα. Πολλά καλό υλικό τζαι για πασμό τζαι για κατσόχιρους κτλ αλλά τζαι σαν απλό δόλωμα στο αγγίστρι, προσοχή ώμος, εν θέλει σχεδόν καθόλου νερό για να σφίξει.
Τελικά κυκλοφορούν πολλά πράματα στην αγορά που δεν λαμβάνουμε υπόψηπριν λίγες μέρες το δοκίμασα ενό υπάρχει προ δεκαετίας στην αγορά
theone wrote:θα σας πω κάτι μυστικά, το καλύτερο δόλωμα για κέφαλους είναι τα λουκούμια
Panos wrote:Καταρχήν θα ήθελα να χαιρετήσω όλη την παρέα του forum.
Αν και έχει αρκετό καιρό που έγινα μέλος δεν έτυχε να σχολιάσω κάτι ή να κάνω κάποιο νέο άρθρο.
Τα σχόλια όλων σας είναι πάντα πολύτιμα.
Αφορμή είναι το ψάρεμα των κεφάλων που τουλάχιστον για μένα προσδίδει αρκετή χαρά λόγω της δύναμης αλλά και του ανάλογου βαθμού δυσκολίας να τους ψαρέψεις με απίκο.
Τελευταία δεν είναι τόσο συχνές οι επιτυχίες οπότε είπα να μοιραστώ κάποιες εμπειρίες εάν έχετε για καλύτερα αποτελέσματα.
Οι δικές μου εμπειρίες είναι ¨
1. Οι καλύτερες ώρες για κέφαλους είναι 12-2 το μεσημέρι. ( αν και τώρα τελευταί πάω 3-6 απόγευμα αναγκαστικά)
2. Μισίνα 16mm
3. Αγκίστρι 12
4. Δόλωμα : ζυμάρι με ούζο, σκουμπρί, σαρδέλα, τυρί
5. Μαλάγρα : σκέτο ψωμί.
6. Βάθος ( πατωτό)
Θέλω να σταθώ στην μαλάγρα για το λόγω ότι μαζεύονται τα εκνευριστικά μικρά ψάρια.
Αν έχετε κάποιο σχόλιο για κάποια τεχνική έτσι ώστε να κρατάει τους κέφαλους σε ακτίνα από κάτω και φυσικά το πρώτο να τους προσελκύσει χωρίς να μαζεύονται μικρά πιράνχας που τρώνε γρήγορα γρήγορα το δόλωμα.
Περιμένω τα σχόλια σας.
Αν ανακαλιψης τετια μαλαγρα που θα καραταει τα μεγαλα και δεν 8α κοντεβουν τα μικρα στιλε πμ την αγοραζω οσα θεληςPanos wrote:
Θέλω να σταθώ στην μαλάγρα για το λόγω ότι μαζεύονται τα εκνευριστικά μικρά ψάρια.
Αν έχετε κάποιο σχόλιο για κάποια τεχνική έτσι ώστε να κρατάει τους κέφαλους σε ακτίνα από κάτω και φυσικά το πρώτο να τους προσελκύσει χωρίς να μαζεύονται μικρά πιράνχας που τρώνε γρήγορα γρήγορα το δόλωμα.
shark25 wrote:παιδιά σκέφτομαι να παο ζύγι την τεταρτη σένα σημείο που είχα δει πέρσι να πιάνουν κέφαλους με φρατζόλα. επειδή δεν ξαναψάρεψα με φρατζόλα έχει κάτι που πρέπει να προσέχω? πέρσι θυμάμαι κάποιος που ψάρευε εκεί πιτουσε ένα σπρέι πάνω στο ψωμί
περιμένω εισήγηση