Δημήτρη πάρτο housing του Γιώρκου να πιάει μέτρα

Ρε φίλε εγώ θέλω το ψάρεμα μου όσο πιο απλό γίνεται και με τον minimum εξοπλισμό. Βαρκούμαι να κουβαλώ δεύτερο όπλο π.χ. η ακόμα και φανάρι. Τον χειμώνα δεν παίρνω ούτε σημαδούρα. Εν φασαρία να κουβαλώ κάμερα, να την ξεκινώ πριν το καρτέρι τζαι να την σταματώ μετά. Εξάλλου θα δυσκολέψει και πολύ το στρίψιμο του όπλου. Τζαι τι να τραβήσω? Τις συναγρίδες και τα μινέρκα που πιάνουμε? Πιστέφκω ότι στο παρόν στάδιο δεν αξίζει τον κόπο.Giorkos wrote: επομένως αν δεν πήρες το χάουζινγκ σου για να παραιτήσεις το ψτ και να γίνει υποβρύχιος φωτογράφος, έλα ποτζί να κάμουμε μια βάση![]()
![]()
εν να σας επιτεθώ καλό...gptochos wrote:Καλά ρε φίλε εγώ είμαι της ιδέας ότι η κάμερα στο όπλο είναι περιττή και εκτός από ωραίες λήψεις θα σου δημιουργήσει άλλα προβλήματα. Είναι γούστα όμως αυτά.
Συμφωνώ ότι τα θηράματα (χαχαχ ήντα θηράματα) που βρίσκουμε ενεν τίποτε σπουδαίο να βιτεογραφηθούν....hdemetris wrote: Τζαι τι να τραβήσω? Τις συναγρίδες και τα μινέρκα που πιάνουμε? Πιστέφκω ότι στο παρόν στάδιο δεν αξίζει τον κόπο.
Δαμέ συμφωνούμεν απόλυτα.Giorkos wrote: επίσης θα το χρησιμοποιούσα πολύ σε σκοποβολή σε πολυστερίνη για να δώ τις βολές -ανάκρουση, πορεία βέργας με διάφορα σεταπ και τέτοια που νομίζω έιναι χρήσιμα και επιβάλλοντια..π΄χ οι 2-3 βολές που κάναμε του 'αέρα' όταν πήγαμε Κάβο Γκρέκο ...
hdemetris wrote:Δαμέ συμφωνούμεν απόλυτα.Giorkos wrote: επίσης θα το χρησιμοποιούσα πολύ σε σκοποβολή σε πολυστερίνη για να δώ τις βολές -ανάκρουση, πορεία βέργας με διάφορα σεταπ και τέτοια που νομίζω έιναι χρήσιμα και επιβάλλοντια..π΄χ οι 2-3 βολές που κάναμε του 'αέρα' όταν πήγαμε Κάβο Γκρέκο ...
Giorkos wrote: επίσης θα το χρησιμοποιούσα πολύ σε σκοποβολή σε πολυστερίνη για να δώ τις βολές -ανάκρουση, πορεία βέργας με διάφορα σεταπ και τέτοια που νομίζω έιναι χρήσιμα και επιβάλλοντια..π΄χ οι 2-3 βολές που κάναμε του 'αέρα' όταν πήγαμε Κάβο Γκρέκο ...
+1Εγώ ρε Δημήτρη το βρίσκω πολύ χρήσιμο τούτο...ναι..αν παίζει το όπλο και βρίσκω στόχο τότε σημαίνει εν οκ...αλλά άμαν χάσεις 2-3 ψάρκα και διερωτάσε γιατί και πως ήταν δυνατόν, νομίζω με μία καμερούα και δοκιμές ότι θα μπορούσαμε να φκάλουμε κανένα συμπέρασμα....
Καλά ρε φίλε μου τι διαφορά έχει ο αρχάριος από τον επαγγελματία για το αν θέλω να βάλω κάμερα στο όπλο μου και γιατί πρέπει εφόσον θα βάλω housing με κάμερα πρέπει σόνι και καλά να κάμνω DVD και να τα πουλω.καρτεροπατερας wrote:Ρε πεθκια εγω νομιζω οτι ι καμερα στο οπλο για σας τους αρχαριους δεν χρειαζεται και μην με παρεξηγησετε. Οταν αρχισετε να κανετε dvd τοτε βαλτε και την καμερα.
Οσο για αυτο που λεει ο Γιωργος για τις βολες είναι σωστο αλλα κατα τα αλλα νομιζω οτι θα ειναι σκετος πελας.
φίλε καρτεροπαπά....καρτεροπατερας wrote:Ρε πεθκια εγω νομιζω οτι ι καμερα στο οπλο για σας τους αρχαριους δεν χρειαζεται και μην με παρεξηγησετε. Οταν αρχισετε να κανετε dvd τοτε βαλτε και την καμερα.
Οσο για αυτο που λεει ο Γιωργος για τις βολες είναι σωστο αλλα κατα τα αλλα νομιζω οτι θα ειναι σκετος πελας.