Παραλια για ψαρεμα μυλοκοπι
Re: Παραλια για ψαρεμα μυλοκοπι
[όσοι την είδαν είδαν την.ελπίζω να καταλάβετε ότι δεν είμαι εκείνος που έκαμε φασαρίες παλιά
Last edited by mylokopas on Tue Jan 15, 2013 1:56 pm, edited 1 time in total.
φίλε μου σε αυτά τα γραφόμενα έχω διασύρει το όνομα του κύριου μακέλλοουΧΑΡΗΣ Μ wrote:3ον αν εγώ σε κανένα σημείο όλων όσων έγραψα έχω διασύρει τον κύριο μακέλλοου και είπα ότι δεν δουλεύουν οι αρματωσιές τουmylokopas wrote:
κάποιοι. ότι είναι ειδικοί στο ψάρεμα μυλοκοπιού και να γράφουν μέσα στα περιοδικά και να κοροιδεύουν τον κόσμο ότι
χρησιμοποιούν αρματοσιές τού τάδε για να πουλούν στα μαγαζιά που εργάζονται .αμα θέλει κάποιος να μάθει αρματωσιές
για μυλοκόπια θα του δημοσιεύσω κάποια.![]()
![]()
ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ
Φιλε μου ειναι εμφανης η προσπαθεια σου να δικαιολογησεις και να απολογηθεις για αυτα που εγραφες.Στο FORUM μπηκαμε ολοι για να κανουμε φιλους.Εσυ προσπαθεις απεγνωσμενα να κανεις εχθρους.
Μια ΣΥΓΝΩΜΗ και ειμαι σιγουρος οτι το θεμα θα τελειωσει εδω
ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ=ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ
φίλε μου σε κανένα σημειο δεν προσπάθησα να απολογηθώ για αυτα που έγραψα.απλώς δεν μου αρέσει να μου ρίχνουν για κάτι που δεν έκανα.επειδή εσύ είδες την φωτογραφία ελπιζω να κατάλαβες.οταν όμως κάποιοι δεν ακολουθούν τους άγραφους κανόνες του αθλήματος που κάνουμε τότε πρέπει να βρίσκης κάποιο τρόπο να αντιδράς.αλήθεια αν έπερνες εσύ κάποιον για ψάρεμα και μετά πήγαινες εκεί να ψαρέψεις και έβλεπες βάσεις στημένες 50 μέτρα την μιά από την άλλη σε απόσταση 300 μέτρων τι θα έκαμες.και μάλιστα οι ακρινές χωρίς καλάμια πάνω,περιμένω απάντηση γιατι σε λίγο φεύγω για ψάρεμαΧΑΡΗΣ Μ wrote:Φιλε μου ειναι εμφανης η προσπαθεια σου να δικαιολογησεις και να απολογηθεις για αυτα που εγραφες.Στο FORUM μπηκαμε ολοι για να κανουμε φιλους.Εσυ προσπαθεις απεγνωσμενα να κανεις εχθρους.
Ρε φίλε μπορεί να είσαι θυμωμένος γιατί κάποιος σου έκανε αυτό που λές, και λές είανι ο Αντρέας και απο την μια είσαι θυμωμένος γιατί σου έπιασε τον ψαρότοπο , την άλλη ότι έθιξε κάποιον κύριο 63 χρονών, την άλλη ότι έπιασε τα ψάρια με αρματωσιές άλλες απο αυτές που είπε στιο άρθρο κ.τ.λ κ.τ.λ μα πόσο αλαλούμ τελικά Πέ μας ρε φίλε τι θέλεις να πείς ακριβώς να τελειώνουμε και αν πάς ψάρεμα και κόψεις τα μυλοκόπια μην κάμεις ότι εκάμαν οι Ινδοί στην κοπελίτσα γιατί είδες τι θέλουν να τους κάνουν οι υπόλοιποι

Τη φωτογραφια την ειδα, αλλα να καταλαβω τι;Εγω δε σε γνωριζω.Φιλε αυτο που σου καταλογιζουμε ειναι οτι στο πρωτο σου post αρχισες να κατηγορεις και να ειρωνευεσαι τους παντες και τα παντα και να προσπαθεις να αυτοπροβληθεις.Μπορει σε καποια σημεια να εχεις και δικαιο αυτο ομως δεν το ξερουμε εμεις.Δεν ηταν ο ενδεδειγμενος τροπος που ενηργησες.
Καλα ψαρεματα
Καλα ψαρεματα
ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ=ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ
- AggelosLRK
αχαχαχαχαχα θελω απο αυτο που πινεις!!fISHANDCHIPS wrote:ενας αντμιν να πάρει γενετικό υλικό που τα IP του μυλοκοπά και του παλιού που ξαναέκανε φασαρίες να δούμε αν ταυτίζονται
-
Μιας και ανοιξες την κουβέντα και αφου το τοπικ ειναι ηδη γ*@%#ενο ... υπάρχη ενα ωραίο βιβλίο ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΑ ΦΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ... θα πέσετε που τα σύννεφα ποσων ειδών φυτα με ναρκωτικες και παραισθησσιογόνες ουσίες έχουμε στην Κύπρο ... ακομα και φυτο με την πιο δραστική παραισθησιογονα ουσία σκοπολαμίνη μπορεί να βρίσκεται στην αυλή σας ή στην αυλή της γιαγιας σαςAggelosLRK wrote:αχαχαχαχαχα θελω απο αυτο που πινεις!!fISHANDCHIPS wrote:ενας αντμιν να πάρει γενετικό υλικό που τα IP του μυλοκοπά και του παλιού που ξαναέκανε φασαρίες να δούμε αν ταυτίζονται
Last edited by fISHANDCHIPS on Tue Jan 15, 2013 5:04 pm, edited 1 time in total.
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
-
για λεγε.....fISHANDCHIPS wrote:Μιας και ανοιξες την κουβέντα και αφου το τοπικ ειναι ηδη γ*@%#ενο ... υπάρχη ενα ωραίο βιβλίο ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΑ ΦΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ... θα πέσετε που τα σύννεφα ποσων ειδών φυτα με ναρκωτικες και παραισθησσιογόνες ουσίες έχουμε στην Κύπρο ... ακομα και το φυτο με την πιο δραστική παραισθησιογονα ουσία σκοπολαμίνη μπορεί να βρίσκεται στην αυλή σας ή στην αυλή της γιαγιας σαςAggelosLRK wrote:αχαχαχαχαχα θελω απο αυτο που πινεις!!fISHANDCHIPS wrote:ενας αντμιν να πάρει γενετικό υλικό που τα IP του μυλοκοπά και του παλιού που ξαναέκανε φασαρίες να δούμε αν ταυτίζονται

χαχαχαχαχα μα γραφει τζε ετσι πραματα το συγκεκριμενο βιβλιο?
ααα απαντησες του Αγγελου με εμμεσο τροπο τι πινεις ....
Never back down
-
τιποτε δεν πίνω ... απλά αρέσκει μου να εξερευνώ το φυτικό βασίλειο 

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
-
πειραζω σε !!!! Που θα εισαι κατω περιοχες μου ,ενημερωσμε για κανενα ψαρεμα!
Never back down
Ρε κοπέλλια 

- Attachments
-
- go-fishing-olive.jpg (28.36 KiB) Viewed 7079 times
-
φίλε μου σε κανένα σημειο δεν προσπάθησα να απολογηθώ για αυτα που έγραψα.απλώς δεν μου αρέσει να μου ρίχνουν για κάτι που δεν έκανα.επειδή εσύ είδες την φωτογραφία ελπιζω να κατάλαβες.οταν όμως κάποιοι δεν ακολουθούν τους άγραφους κανόνες του αθλήματος που κάνουμε τότε πρέπει να βρίσκης κάποιο τρόπο να αντιδράς.αλήθεια αν έπερνες εσύ κάποιον για ψάρεμα και μετά πήγαινες εκεί να ψαρέψεις και έβλεπες βάσεις στημένες 50 μέτρα την μιά από την άλλη σε απόσταση 300 μέτρων τι θα έκαμες.και μάλιστα οι ακρινές χωρίς καλάμια πάνω,περιμένω απάντηση γιατι σε λίγο φεύγω για ψάρεμα
mylokopas;; = Εισαι λαφαζανης φιλε....
ετσι πραμα εν εγινε ποθ γραφεις πιο πανω. ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ την μερα που λεεις
mylokopas;; = Εισαι λαφαζανης φιλε....

-
Συμφωνω μαζι σου .........giannis33 wrote:Ρε κοπέλλια