Κατά την ταπεινή μου άποψη ο καλός ψαράς πρέπει να ξέρει και να μαγειρεύει καλά τα ψάρια που πιάννει.

Κάμε πεστροφα καπνιστή και θα με θυμηθείς!!!PeRoUkKaS wrote:φιλε ως τωρα ειπες μας συνταγες για ολα τα ψαρια που (εγω προσωπικα) καμνω catch & release!
πε μας και καμια συνταγη για πεστροφα που καποτε κρατουμεν και καμια τουλαχιστον!
Τα koi πριν 2 εβδομάδες εφαες τα και εν είπες μανα,την κοκκινοφτέρα εννα λυπηθεις ? γιαυτο μας γράφει συνταγές ο Τάσος,μπορεί να σου αρέσειPeRoUkKaS wrote:φιλε ως τωρα ειπες μας συνταγες για ολα τα ψαρια που (εγω προσωπικα) καμνω catch & release!
πε μας και καμια συνταγη για πεστροφα που καποτε κρατουμεν και καμια τουλαχιστον!
ηταν χρυσοψαρα ρε πετρο!! τα κοι εν τα τροω..fISHANDCHIPS wrote:Τα koi πριν 2 εβδομάδες εφαες τα και εν είπες μανα,την κοκκινοφτέρα εννα λυπηθεις ? γιαυτο μας γράφει συνταγές ο Τάσος,μπορεί να σου αρέσειPeRoUkKaS wrote:φιλε ως τωρα ειπες μας συνταγες για ολα τα ψαρια που (εγω προσωπικα) καμνω catch & release!
Μάγειρας δεν είμαι αλλά αρέσκει μου να ασχολούμαι - ειδικά με τέτοια πράματα.caveman wrote:Τάσσο μα είσαι μάγειρας ρε φίλε?![]()
Τη συνταγή για τα παστά πάντα ήθελα να την δοκιμάσω πας τα κοτζινόφτερα!! Κάμνουν τα πολλά οι Ρώσσοι τούτα
Τετια κατασκευή για κάπνισμα που βρήσκουμε?